| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 44179  [Dalších 43839 >>]
bob, Ondra 11615
29.4.2016 21:50:21
Ahoj holky, ještě stiham dubnovy příspěvek :)

Jsme na týden v Londýně (lekenky jsem kupovala k vánocům), dneska jsme tak uchozeni, ze necitim nohy a záda :(
Tak už jen ležíme, Petr pracuje a ja surfuju ~;)

Tak z toho co si pamatuju...
Dado díky za nabídku sraziku, oba termíny budeme bez Ondry, takže pohoda.

Návštěva u Berdy byla moc fajn, ma můj neskonaly obdiv jak to dává s tolika detma a ted ještě s tou nohou. To jste ji měly vidět, neposedi, neustále tam pohopkavala po jedné noze, příp. berle..
Ted bude snad hezčí počasí, tak by stalo za to se setkat někde venku.
A holky děkuji za komplement ~f~ ja osobně si poslední dobou pripadam jak v jednom kole, neustále něco, ale to je asi vsude, potřebovala bych přidat do týdne pár dnů, at stíhán, co bych chtěla :)
V práci se to rozjelo, jak se začalo nakupovat, mam stále co delat, hlavně je to vse nové, tak mi to trvá, ale to se taky poddá.

Berdo ohledně zlomené nohy neporadim, ja mela vždy jen ruku a to jsem chodila do skoly i se sádrou. Logické to je, ze to musí začít zatěžovat pomalu, ale další měsíc mi přijde teda taky dost.A nevím jak docilis aby naslapoval na půlku váhy atd.. Tak brzké doleceni oboum.

Dada je dračice, viděly, jsme se nedávno, půjčovala mi pruvodce do Londyna, to jeste kulhala a bolel ji mocak, tak jsem zvědavá jak to tam uchodi a ustoji, snad dobře.
Ja mám nohy relativně zdravé, ale po dnešním maratonu mam fakt dost. Střídavě pršelo, snezilo, sluníčko, tak jsme stihli mezi prohlidkou pamatek jeste galerii a dvě muzea. Už mame zmakle metro a bydlime u naprosto super lidí. Slováci, pronajímají svoje domy, super servis, vse čisté, naklizene... Kdo bude chtít dám tip, protože jsme opravdu moc spokojení.
Ted jméno se na dva dny museli přestěhovat protože měli plno, hotel ujde, ale vedle je disko a trepou se nám okna~q~ takže se asi cely vikend nevyspim, to je rachot jako prase ~8~

Boty mame taky problém. Na suchaceplnom vzdala uz dávno (taky je chtěl),adidasy maji nízký nártisic jdou dost do slev a panské boty v 38 ještě nedělají, dětské už nedelaji, tak musíme dámské a to má většinou min ruzovy, nebo fialový proužek. Takže hrůza. A to bych chtěla nejlépe do 1000kc. Naposledy jsem sehnalavnejake treky v outletu za 1300 a byla jsem ráda! Jsem zvědavá jak vydrží, poslední z Alpine pro zničil za necelý půlrok a to byly ve sleve za tisic.
Moje zničil uz dvoje a další nechce, ze jsou holcici.

Jarka + Karolínka 03/2004 1769
27.4.2016 9:01:07
Ty jo, Katy, ty děti máš nějaký velký - ač sedí - vypadají jako habáni :)
Dominika Tě přerostla, ne ?
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
25.4.2016 19:19:54
Jedna z Lasergame..
Berda-Berda 12477
23.4.2016 10:09:15
Katy, to by bylo super! Dik! Nechceme to kupovat, protoze dlouhodobe se to sem nevejde a obavam se ze by se na to zacalo i prasit, ale ted na tu rehabilitaci se budu muset premluvit :-) Tak ja se ozvu... Dnes jsem se strasne tesila na chatu, ale pocasi nevypada nic moc, tak uvidime po o.

Na lasergame jsme take jednou byli, bylo to prekvapive zabavny, prekvapilo me, jakou to ve me vyvolavalo agresivitu~e~ A ano, proti tem malejm mimonum se hrat neda ~t~

Ad prace, myslim, zrovna ty nebudes mit problem neco najit, ale stres to je, chapu ~6~
22.4.2016 8:27:10
Dádo, ty seš teda odvaha. S takovým zraněním na chodící dovču.. ~8~

Já se teď zabývám stavbou rohového posezení na zahradě.. už jsem vyhodila dvě party dělníků. Zkusim oslovit třetí, tak snad to nějak postupně doklepem.

Kristián se v chování zlepšil, nosí teď skoro samé smajlíky. Zato v práci je to na pytel, nepohodla jsem se se šéfkou, tak si asi budu hledat něco jinýho. ~:(

Jo a v sobotu jsme měli oslavu dětí narozenin v Lasergame (byla odložená kvůli té Dominičině operaci). Bylo 13 dětí (oba si mohli pozvat 5), tak si na ně manža vzal megafon, co dostal od Ježíška. ~t~ Velké díky i Bobině, která pomohla je kočírovat (a kočárovat) a posílila náš trojčlenný dospělácký tým. :-) No stálo to pěkný prachy, ale Kiki měl kulatiny a bylo to bez práce, tak pro jednou to sneseme. A bylo to fakt moc fajn, akorát ti hajzlící mrňavý nás pořád poráželi, byli snad všude! ~:-D
22.4.2016 8:05:02
Berdo, přesně takový rotoped mám. ~:-D Chcete si přijet? Nečekej ale žádný luxus, je to starší kus, šlapání je dobrý, ale tlačítka a displej myslim už moc nefungujou.
Berda-Berda 12477
22.4.2016 0:38:35
Dado, uzij si to! Koleno chce myslim cas a bude to dobre ~;((
Jak je velke to kolo?

Dnes jsem byla posedet v hospode s lidma z prace, rikali neco o simulantech ~t~

Kacka je na skole v prirode, Anicka v Parizi, do nedele mame jen pulku deti ~k~ a stejne budu spokojenejsi, az budou zase doma ~6~

Nemate nekdo doma rotoped, na ktery vam seda prach? Potrebovala bych na chvili zapujcit na rehabilitaci, dik ~3~
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
21.4.2016 22:48:44
Berdo, přetržený vaz a chycená češka, včera jsem byla na rehabce, tak až přijedu, mám 5 termínů a říkala, že dyžtak zkusíme ultrazvuk nebo laser. Magnety kvůli rakovině nemůžu. Ale já doufám, že to bude OK.

Dnes jsme se chtěli jet s Vojtou projet na kole a zjistili jsme, že je mu malé, tak asi roste. Máme ho dva roky. Tak ho zkusím prodat a musíme koupit nové. Manža nechce z bazaru, tak pořád kupujeme nové a nové. Snad mu koupím dospělácké aby už ho měl na dýl :) :)
Tak jsme místo kola vyrazili na observatoř do Žižkovské věže, měli jsme voucher na snídani a u toho byl vstup. Jenže ten den co jsme snídali bylo ošklivo, tak nám to prodloužili. Dnes byl krásný výhled.

Děvčata, přeji Vám krásný zbytek aprílového měsíce a myslete na mě. Zítra letím směr Vídeň - Istanbul - Teherán. Na prvního máje jsem tu zpět.
Berda-Berda 12477
20.4.2016 6:47:07
My take boty do 1000,- drazsi jsem kupovala jen sandaly Keeny, ale urcite se vyplatily, s vlozkou, pak bez vlozky, presne.

Dado, ja uz chodim 2 tydny bez berli a cvicim, nijak zvlast neboli, neni otekle, ohnu ho, ale ne uplne patu ke stehnu, kleknu si, ale uz si nesednu na paty, obcas v nem krupne, kdyz chodim hodne, tak vecer pobolivaji ty vazy. Musim to pred tou operaci uplne rozcvicit. Hele, kdyz to ujdes tady, tak v Iranu taky, ale pak bys treba mela chodit na nejakou magnetoterapii, mozna lazne... Co vlastne vylezlo z tve mg rezonance?
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
20.4.2016 0:20:22
Berber, to jsi mi vyrazila dech, takové částky za boty. Vojta má nejdražší Keen a to po slevě za cca 1500Kč a dáváme vložku, aby mu vydržely dýl. Já sama jsem teď sehnala boty na jaro za 600,-Kč. I mně samotné přijde zbytečné dávat za boty větší částku. I když jednou jsem se zamilovala do bot a ty stály 5000,- a ty jsem "musela" mít. Byly tak strašně ujeté a každý je obdivoval. Jen se nedaly nosit víc jak 3 roky, pak vyšly z módy :) :) :)

Berdo, co tvoje noha? Já koleno ještě neohnu, nekleknu si, někdy bolí hodně, někdy míň. Včera jsem ušla 5km a OK, dnes 2km a jsem KO, trénuju do Iránu, v sobotu letím, tak potřebuji být rozcvičená na túry.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 44179  [Dalších 43839 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.