Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
6.3.2016 23:17:53
Katy tohle jsem už viděla, Petr to pouštěl tuším z FB, ale mě to přijde dost ujeté.
Ale je teda borec, že to takto funguje, ale já jsem asi pro klasické nástroje i když na žádný nehraju. Michalo, no já právě googlila, ale zatím ne s moc velkým úspěchem. Musím se poptat tady v okolí, kam dojít, aby opravdu dobře poradili. Zatím jsme hledali nový kobereček (má doteď silnice), lustr, nálepky na skříň (má piráty a chce kruhy)... Jinak máš pravdu, to by člověk nemohl nic dělat a ono zmrzačit se můžeš i pěšo, viz chudák Anička od Berdy, jak jen zakopla o kus šňůry.. |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
6.3.2016 20:50:29
a ještě lyže
)) .... řeším lyžáky ))všem oslavencům jen to dobré !!! a ať tu pubertu s nimi přežijeme ))jinak jsem koukala na fotky Boby z lyží ..... a Kuba ... je-li to Kuba ... je habán ![]() |
|
|
6.3.2016 20:46:48
Bobino - barvy - nevím, ale my chodíme k jednomu super obchodníkovi, vždy poradí, vymyslí, fakt spokojenost, dokonce si do PC ukládá databázy, co sis koupila aby věděl, kdybys potřebovala přikoupit a tak ..... třeba bys někoho podobnýho našla ... ale odpovědi na dotazy bych googlila na pc
.... podle mého laického názoru .... jsou už barvy kvalitní, takže překrejvaj dobře malování zdar ahooooooooooooooj |
|
|
6.3.2016 20:44:05
lyže - jojo ... jenže to to riskujeme na kole, v autě, prostě člověk nesmí myslet jen na nejhorší ....
Jinak Bobino myslím, že ve srovnání se mnou si super lyžařka )))my dnes byli na bruslení, byl karneval na ledě .... mám radost .... Majda umí bruslit dlouho, ale jezdila jak šnek, a konečně pochopila, jetlli chce někam dojet, že se má pořádně odrazit .... a Vojta začal pořádně letos a udělal letos hodně velký pokrok ![]() holky, asi sem ani nepsala ... Jířa má první ATB ve svým životě, ale na takovou ptákovinu .... udělal se mu kamínek ve slinném kanálku a podráždilo mu to slinou uzlinu .... tak mu MUDra vyndala kamínek .. jezdí na kontroly a má ATB do školy chodí, ale bez těláku, bez sportu .... asi se mu to udělalo, že málo pije :-/ majda měla v pátek oslavu s holkama 10. let .... bylo to moc fajn, skoro nic po mě nechtěly ))))))))))))))) Jířa za chvíli 12 .... přesvědčuji ho na nový baťoh A Vojta .... v květnu 7 let ... uf letí to |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
6.3.2016 19:45:39
Wintergatan Marble Machine
(Pusťte si to video.. Na youtube se pak dá najít dvoudílné video, jak to funguje.) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
6.3.2016 19:26:32
Aničce Berberkovic a Klárce Bóbovic taktéž vše NEJ.
![]() ![]() ![]() Ondra si přál předělat pokojík, tak jsme dnes vymýšleli, co a jak a jestli se nám to povede, tak to bude moc hezké - zelené Nějaké rady, jak nejefektivněji přemalovat barevnou zeď? ze žluté budu dělat bílou, to by s více nátěry snad mělo jít a z oranžové zelenou, ale to se bojím, aby nám to nechytlo jinak. Takže myslíte, že to nejdřív přemalovat na bílou a pak tam dát tu zelenou? Ještě si vybral takovou křiklavější, tak nevím, kde to sehnat. OBI mi minule "odborník" co obsluhoval u barev "fakt dobře poradil" tak už jsem k tomu skeptická. Katy ty jsi měla na malování firmu co? Já bych to chtěla zvládnout sama, což vím, že zvládneme, malování mi nedělá problém i mě to baví. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
6.3.2016 19:17:53
Berdo tak to je síla jak jste dopadli na dovče a člověk se vždycky tak těší. Tak držím moc palce, ať tě dají co nejdříve dohromady a Martínkovi noha dobře sroste a ucho se uzdraví. Jste si to opravdu vybrali vrchovatě.
![]() Stejně většina úrazů je téměř z ničeho, co poslední dobou slýchám, tak nikdo se nedolámal, že by opravdu jel nebezpečně a rychle, většina už dojížděla, nebo přejížděla a šup koleno v pytli. Já zkoušela Ondru jednou mezi nohama a taky jsme spali a odneslo to koleno, naštěstí mě tenkrát Jarda rychle zvedl a krom pohmožděniny z toho nic nebylo, ale od té doby jsem to pak už nedělala, bojím se toho. A jak píše Michala, nejsem tak dobrý lyžař a po té zkušenosti jsem ho dávala do školičky, opravdu jsem se pak bála. Stejně můžeš jet za dítětem, dávat mu rady, ale když to nezvládne a rozjede to, narazí do stromu nebo cokoli jiného, tak to stejně neovlivníš, jak ho na tom svahu chytneš, to jsem se vždycky jen v duchu modlila, ať to dá a sjede ve zdraví. No nebudeme odrazovat ostatní od lyží, ono ne vždy se něco stane, prostě jsou dny, kdy nám není souzeno.. Myslím na Dominku, zítra nástup do Mototola, tak ať je to vše v pohodě ![]() ![]() ![]() Dádo i když si neužiješ lyžovačku, tak si alespoň užiješ Domču, čerstvý vzduch, vínečko... a Vojta si užije ségru, naučí na snowboardu. Prostě budeš relaxovat ![]() ![]() VOJTOVI VŠE NEJ K DNEŠNÍM NAROZENINÁM! ![]() ![]() ![]() Romčo, já Verče taky držela palce, ale což zkusí to třeba příště, myslím, že příležitostí bude mít ještě spousty. A taky jsem ráda, jestli bude dál chodit za Ondrou ![]() |
|
|
5.3.2016 22:33:48
jojo Berdo, Kájo ... dnes jsme to zrovna řešili s Jirkou ... on vozí Vojtu před sebou, ale to já se i bojím ... tak jsem s ním na kotvě dnes jezdila normálně .... jen si musím dát kotvu níž a Vota vejš .... pak se Majda sekla na jedný sjezdovce, já na ní křičela ať se lesem vrátí ... no docela nervy, sama nejsem super lyžař a jak byl místy horší sníh, tak nic moc .... pak pro Majdu dojel Jirka a pak už jela normálně, ale je to někdy adrenalin ... naštěstí je Vojta v pohodě, neujíždí, poslechne atd.
|
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
5.3.2016 19:27:44
Holky jezdete opatrne!!!!!
Jo a dneska jsem volala kamaradce, jetsli by nam mohli vodit Honzika na fotbal, protoze jeji manzel ho trenuje a bydli kousek od nas a ja je jednou tydne vozim a....,, ona rikala, ze me chteli pozadat o totez, protoze si manzel zrusil koleno a ma ortezu a berle ![]() Jinak Honza prave odjel s Martinkem na pohotovost, boleloho ucho, ta noha a 37,4C ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
5.3.2016 19:22:34
Miso, sjizdela jsem s Martinem z kotvy, vezla jsem ho mezi nohama a kdyz jsem odhodila kotvu a popostrcila ho aby odjel, tak se mu zkrizily lyze a spadnul mi na leve koleno a vyhodil mi ho. Bolelo to jak svina, koleno jsem nahodila a po chvili s nim normalne hybala a vubec to nebolelo, ale kdyz jsem se postavila, tak se mi to malem vyhodilo znovu. Mam utrzeny krizovy a mozna i postranni vaz. Ta MR zatim nevysla tak snad v tydnu.
Proste blba nahoda. Den na to nasnezilo, Martin jel skoro po rovine, ale docela rychle a zajel do navateho snehu a nevypla se mu lyze. Serizene to mel na 23 kg a s preskacema vazil urcite aspon o 1-2 kg vic. Zase blba nahoda, zadne dramaticke pady. Za ty roky nase deti spadly tisickrat a nic... ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.