Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
5.3.2016 18:49:34
Tak jedeme domů, huraaa
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
5.3.2016 18:45:21
Teda holky, nevím na co nejdříve reagovat.. Tak nejdřív něco pozitivnějšího od nás.
Zrovna jsme v Červeném újezdu, je tu sice pseudo hrad, ale tam jsme byli jen na obědě, mají tady arcadovou hernu (staré hrací automaty, co byly v hospodách.) Kluci naprosto nadšení, (mame tu pritelova synka),ale mě to moc nebere, tak jsem se šla projít a čekám na ně v autě. Zaplatí se vstup a pak hrají zdarma. Něco podobného maji v Liberci v Babylonu. Dopolko jsem je vytáhla na lezeckou stěnu, tak meli i trochu pohybu, jinak prázdniny víceméně propařili a pročučeli na filmy. Ale už jsem rezignovala a neresim. Jak psala Dada mely jsme se setkat na plese, ale nakonec nemohli dorazit. A my meli pátek jeden a v sobotu druhý ples. Bylo fajn, ale moje nohy v lodickach. Vyhráli jsme v tombole spoustu hnojiva na bonsaje, tak se hlaste, kdo chce! Hnojivo na růže posílám Dady mamce ![]() Byli jsme navstivit Katy, novy obývák mě naprosto nadchl a už vymýšlím, jak předělám ten náš! Prostě to mají super a ta houpaci síť naprostý luxus ![]() ![]() Teď mě čeká premalovat Ondry pokojik, slíbila jsem mu na narozky, že mu predelam pokoj. Chce to na zeleno, k tomu nové dekorace, lustr... tak uvidíme, jak se nám to povede Letos prdim na velikonoce a ty 4dny padnou na toto. K tomu musim vymalovat kuchyň, Ondra pocakal celou zeď, tak si tam chci něco sama namalovat, nějakou dekoraci jak byvaji ty tapety. Tak mi držte palce. Ale ještě nevím co přesně. Strašně mě štve, že ještě splacim ex ten byt, protože bych chtela a potřebovala novou kuchyň, protože se pomalu rozpadá a spotřebiče odcházejí a nejen tu, ale bohužel s financemi je to horší, tak to musím zatím vyřešit svépomocí.To jsou takové běžné "starosti" které se s těmi vašimi, co teď resite nedá vubec srovnat. ![]() ![]() |
| michala |
| • |
5.3.2016 17:51:17
Berdo, dnes jsem na tebe na lyžování myslela !!! a jezdila hodně opatrně !!!
Jak se Ti to vlastně talo ?? Padla si ???? a teď Ti dají alespoň ortezu a berle nebo ??? Motol ..... za chvilku to bude let, co si baly za Majdou na kardiu .....Holka drý se naloženo máš dost a dost ..... Katy .... taky myslím na Dominiku ... jak si o zjistila ??? držte se děfčata ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
5.3.2016 16:16:39
Jejda Dado, ty taky? Muzem si dat zavody, kdo driv bude behat
![]() ![]() Vcera me odkazali na nejakeho lekare z Motola, ktery ordinuje i na Barrandove, objednal me na 22h! Bylo tam plno lidi, na radu jsem prisla ve 23:30, vytahl mi z kolene spoustu krve, predepsal MR a pravdepodobny scenar 1-2 operace ![]() Katy, Domince drzim moc palce!!! V Motole budu nekdy behem pristiho tydne na tu MR, tak se muzu ozvat. ![]() ![]() ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
4.3.2016 22:03:48
Teda Berdo, uf, to snad neni možný takhle dvě nehody hned po sobě! Ať jste brzy fit.
![]() Stejně pořád nějak nechápu, jak ty 4 děti zvládáš. Nechceš popsat svůj den? Chodíš do práce?Dádo, ať jsi taky fit. Kolena a záda jsou mrchy.My se pomalu připravujeme na operaci, v pondělí ráno nástup do Motola. Vzala jsem si týden z práce volno, ať se to tam třeba zblázní. ![]() Holky, hledám práci asistentky v Praze pro jednu paní našeho věku. Myslim, že je dost schopná, vedla i pár lidí pod sebou. Je taková upřímná, rázná, ale hodná. Bohužel nemá jazyky, tak se jí špatně uplatňuje. Ale běžnou kancelářskou práci má v malíku, fakturace, práce s klienty, na PC, atd. Nevíte o něčem? Nejlépe kolem Prahy 10. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
4.3.2016 20:21:39
Berdo, cítím s tebou. Já pořád ještě nemůžu moc chodit, MR až 30.3. a ač mám automat, tak vzhledem k tomu, že jsem si udělala koleno na pravé noze, tak řízení také nic moc. Nejhorší je to po ránu a nebo když mám nohu delší dobu dole, to oteče jako blázen, že mám pocit, že mi praskne kůže. Voda se už asi vstřebala, otok je mnohem menší.
V neděli jedem do Krkonoš, tak strašně mě mrzí, že už si nezalyžuji. Domča psala, že jsou tam nejlepší podmínky za celou sezonu. Oslavencům jen to nejlepší a hlavně hooooooodně zdravíčka My Vojtovi dali dárek dneska, lístky na utubering a lampičku. On sám si koupil z kapesného mobil. Váhali jsme, jestli na něj přispět nebo ne, ale vzhledem k tomu, že ten původní má ani ne 2 roky, tak jsme došli k názoru, že ho vlastně nepotřebuje a když ho chce, tak ať si ho zaplatí. Přeju všem pěkný víkend a hlavně už žádné katastrofy a pohromy. Jarko, u nás už to pominulo, protože je nás doma míň. U těch co mají hodně dětí je to hned. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
4.3.2016 20:11:09
Cau a diky za podporu, jen lehka oprava, Martinek si zlomil holenni kost, takze sadru ma az pod zadek
Dobra zprava, za tri tydny by to melo byt srostle. Uz jsme doma, odjizdeli jsme za krasneho slunicka, ale cert to vem, hlavne aby mi tu nohu spravili. Jinak deti si to uzily, zalyzovaly si a mely tam kamarady. Pred chvili jsem z pohovky oddirigovala vybaleni vsech veci, vypada to, ze vsechno spatne k necemu dobre Deti se budou muset trosku vic zapojit a osamostatnit. Romana mi zaridila MR, mozna uz tento vikend, snad to vyjde a dobre dopadne, diky!!! ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
4.3.2016 9:01:47
BERDO - uf, drž se!! A Martínek má nohu v sádře?
Verča se mi nedoslala na stipendium příští rok do Ameriky (vzali jen 1 studenta), abych pravdu řekla jí jsem to přála, ale za sebe jsem ráda že ji budu mít doma. Navíc Klárka by to asi strašně těžko bez ní zvládla. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
4.3.2016 8:52:53
Koukám, že moje pozitivní snaha vyšla vniveč....
![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
4.3.2016 8:24:01
Berdoooo ....... auúuuuuuuu ..... začínáš mi připomínat Dády rodinu
ale tam to teď trochu utichlo s těmi jejich úrazy, tak jste převzali štafetu ! :( Jen si občas trochu cvakni ! :) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.