| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 44179  [Dalších 43719 >>]
michala
  • 
3.3.2016 20:30:12
Berdi, Berdi ..... co napsat ............ uf .... holka drž se a hlavně nezačni "chlastat"
Berda-Berda 12477
3.3.2016 16:56:13
Martinek si dneska zlomil kost v nartu ~q~
Mam chut se hystericky smat a tancit dobove tance, ale nemuzu....
Berda-Berda 12477
3.3.2016 12:23:01
Zdravim z Rakouska, pocasi paradni, dneska i prisnezilo, mam krasne nove lyze.....a ted ta jobovka, aby v tom Katy nebyla sama... vcera jsem si hned prvni den zpretrhala vazy v levem koleni, vypada to na krizovy, mozna postranni a meniscus, to ukaze az magneticka rezonance, pak pravdepodobne operace. Takze ja se valim na pokoji, chladim koleno a cpu se Ibalginem a Honza je chudka na vsechny ctyri sam :-( Jeste ze tu mame dalsi tri rodiny kamaradu (vcetne Lucky s Vasou) a muzeme si vypomoct. Ted jeste trnu, aby se nikomu dalsimu nic nestalo, Honza uz je dost nervozni z meho kolene, Anicka ma stale ty draty v ruce...
Tak tu obvolavam doktory a shanim MR - mate nekdo prosim nejake zkusenosti, rady, zname ???
Premyslim jak to bude dal v Praze, potrebovala bych si s nekym vymenit auto, abych mela automat, nebo pujcit, mozna koupit, pak prodat???? No bude to mazec, veskera logistika ohledne deti byla na me a ted tohle a buhvi na jak dlouho ~n~

No mejte se fajn a vsem oslavencum jen to nejlepsi a hlavne hodne zdravi ~;((
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
2.3.2016 20:33:47
Nějak se mi nedařilo přihlásit, ale snad je to už OK.

Katy - upřímnou soustrast, byla to máma.... Řešíš teda chuťovky, držím palce, ať vše zvládnete...

My se vrátili z lyžovačky, opět azurko, paráda, užili jsme si to. Kuba už si lyžuje sám, s ními tak maximálně do hospody, jinak nás nechce znát, asi se za maminku stydí~b~

Klárka má oslavu v neděli, zamluvili jsme bowling 2 dráhy a tak si pozvala 12 kamarádů. No bude to masakr...
baugic
  • 
2.3.2016 20:29:15
Jé, tak to přejeme Aničce vše nejlepší!!!!! Toto zase uteklo:-)
BERBER+A+L+V 7963
1.3.2016 22:18:09
Z trochu veselejšího soudku, začíííínnáááámmmeeee!! ~3~

datumpřezdívkadítko
2.3.2004BerberAnička
4.3.2004BóbaKlára
4.3.2004Saxofónka (Terka)Bimbas(Vladimír)
6.3.2004DádaVojta
9.3.2004SensiJakub
9.3.2004HakinikiKuba
10.3.2004PavlaDavid
10.3.2004ZuzkaMartinka
12.3.2004IvčaAnička
13.3.2004AshaKubča
13.3.2004JarkaKarolínka
14.3.2004ZuzkabeEliška
15.3.2004MajdulkaHynek
17.3.2004BerdaAnička
19.3.2004MacinaŠimon
19.3.2004MichalaJířa
20.3.2004KaaczaDominika
23.3.2004JitušeFilip
24.3.2004MajlouDamián
25.3.2004BobOndra

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
28.2.2016 23:41:09
koukám, že to tu moc veselé není

Katy, upřímnou soustrast. Je mi to líto. Manželovi rodiče teď taky trochu víc marodí a tak mě občas v noci napadá, že ty špatné zprávy mohou přijít kdykoliv a není my nejlíp.
K tomu ta Domča, vím jak se cítíš. Když nám řekli, že má Vojta nádor v nose, tak jsem byla mrtvolná, hlavně po tom, co jsem si prožila sama. Naštěstí byl nezhoubný, tak moc moc moc držím palce, ať už nám píšeš jen samé hezké zprávy.

My se minulý týden vrátili z Itálie, já si tam hned v úterý udělala koleno, tak jsem doma, štve mě to. Na pátek jsme měli lístky na ples, těšila jsem se jak pokecám s Bobinou, v neděli máme zaplacené Krkonoše, začínají nám prázdniny, Domča se v úterý vrátila a od pátku tam zas učí, tak jsme si říkali, že se bude věnovat Vojtovi a snowboardu. No uvidím, jak dopadneme. Od čtvrtka mám navíc nějakou chřipku, tak jsem proležela celý víkend.

Možná bychom měly všechny podniknout nějaký srazík u vínka, bez dětí a pořádně se odreagovat
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
25.2.2016 12:48:42
Teda.... samé neveselosti :(

Katy - tak hlavně, že je to takhle s Domi. A z čeho a proč se udělá takovýto nezhoubný útvar ? Ví se to ?
Přeji pevné nervy, starostí máš až dost ! ~6~
Kristián je teda dílko :)!!!! to on až tak neposlouchá, je divoký, nezkrotný ? A přitom je chytrý, co ? měl samé jedničky si myslím psala..... to mě teda překvapuje..... neznat Tě a Vaše rodinné poměry, Vaší inteligenci, zázemí apod., tak si člověk řekne, že jste socky, smažky co mají NEVYCHOVANÉHO SPRATKA :( ach jo, pacholek jeden

Rodiče - no, čekají nás všechny tady starosti - rodiče, k tomu puberťáci ... některé k tomu přechod na krku :)
mně je kolikrát smutno, když jsou naši nemocní, teď jim na jaře bude oběma 72let, tak jak je na nich hned víc vidět únava, sešlost - prostě to stáří .... k tomu jejich starý pes - je to takový smutný pohled . Jsou teda jinak celkem fit, obstarají se, vše si zařídí, oba ještě řídí auto, mamka je 4 roky po onkologické léčbě prsu, zatím dobrý, táta má občasné problémy s ledvinama a prostatou, ale jak na ně padne třeba chřipka, je na nich to stáří hned víc vidět.
No, ono mýmu manželovi je 51, dr. ho léčila na chřipku, ale vyklubal se z toho zápal plic, je v nemocnici, tak teda než mu zabrala ATB vypadal taky na umření - schoura co sotva lezla :( přitom je vitální sportovec !
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
24.2.2016 22:31:13
Katy, tak než jsem se dostala k tomu že to není zhoubný tak se mi udělalo zle, úplně tě chápu, čekat na výsledek to musí být strašný... tak hlavně ať vše dobře dopadne. A jak jste na to vůbec přišli?

Kristián - mám skvělou kamarádku která dělá vedoucí psycholožku v diagnostickém ústavu pro děti, kdybys chtěla mohla bych ti s ní domluvit schůzku, zná všechny možnosti co se týká dětí a možností v tomto směru...

A co se týká pozitivních zpráv, tak ty já taky nemám. V neděli jsem volala mamce záchranku a máme ji v Bohnicích, chtěla skoncovat se životem ~n~. I když to udělala nám na truc, že se ji nevěnujeme, ale ono s alkoholikem to moc nejde a sama má pocit že ona je v pohodě a ostatní jsou úplně mimo. Tak tam chodím a řeším co dál, ale je ráda že přijdu jen proto, že si může venku dát cigaretu jinak jsem ta nejhorší protože jsem ji zavolala záchranku a dostala do Bohnic.

A v sobotu jede Klárka na lyžák a já budu mít týden volnějc! Teda snad ~g~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
24.2.2016 17:30:02
No aby toho nebylo málo, Dominika má na stehenní kosti asi 5cm nádor. Naštěstí dnes doktor naznal, že je benigní (tedy nezhoubný). Cca za dva týdny půjde Dominika na operaci, kde jí to odstraněj. Ani si neumíte představit, jak se mi ulevilo. Přiznám se, že dneska před tím vyšetřením jsem už byla krapet zralá na hospitalizaci na nějaké psychiatrické klinice, nebo aspoň na nějaká antidepresiva.

Řeším k tomu zároveň ještě Kristiána, hrozí mu vyloučení z družiny a dostal dnes ředitelskou důtku. Byli jsme s ním ráno opět ve Středisku výchovné péče a vypadá to, že si ho tam na dva měsíce nechají na výchovný pobyt (asi ne hned, spíš tak ke konci školního roku prý).

No tak snad se to všechno nějak usadí. Bude jaro, tak bude i nálada lepší. ~x~ Pište se něco veselejšího, ať tu neni tak ponurá nálada.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 44179  [Dalších 43719 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.