| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 44179  [Dalších 43709 >>]
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
21.2.2016 10:37:42
Katy taky upřímnou soustrast. Drž se a jak už tu bylo napsáno, mámu máme jen jednu a tak tě úplně chápu i přes ty vztahy.

Vloni v listopadu mi umřel extchán a abych pravdu řekla bulela jsem taky týden. I když po rozvodu vztahy byly delší dobu nic moc tak vloni si Klárka přála oslavu svých narozenin společně s oběma babičkami a dědečky a dali jsme to dohromady, taky poslední roky když jsem jim vezla holky na vánoce tak jsem měla prostřeno a dárky pod stromečkem..... pak v létě se přišlo na rakovinu pozdě. A taky jsem řešila že to byl skvělej děda a holkám ho nikdo nenahradí.

bob, Ondra 11615
21.2.2016 9:59:40
Jak píše Michala, máma je máma a je jen jedna. Ty pocity prázdnoty tady budou a většinou se to až s postupem času začne lepšit.
Katy určitě si poplač, ten smutek musí ven... Děti to vycítí skrz tebe a určitě to vnitřně chápu.
Jak jsem ti nabízela, pokud budeš potřebovat pomoct, určitě se ozvi.. vím, že hlavně to vyklízení bude hodně těžké..

Když mi umřela teta, tak jsem probrečela cely víkend a měla jsem velký problém se o tom bavit, to mě vdycky znovu rozbrečelo. Strejda neuspořádal pohřeb, tak nevím jestli to bylo tím, ale pár let jsem měla pocit, že jsem se s ní pořádně nerozloučila, asi mi chyběla ta poslední "tečka". I když v duchu jsem se s ni setkávala a loučila mnohokrát... Věci jsme strejdovi pomáhaly třídit až po půl/třičtvrtě roce, no ještě teď tu brečím, když pořádně zavzpomínám..
bob, Ondra 11615
21.2.2016 9:59:40
Jak píše Michala, máma je máma a je jen jedna. Ty pocity prázdnoty tady budou a většinou se to až s postupem času začne lepšit.
Katy určitě si poplač, ten smutek musí ven... Děti to vycítí skrz tebe a určitě to vnitřně chápu.
Jak jsem ti nabízela, pokud budeš potřebovat pomoct, určitě se ozvi.. vím, že hlavně to vyklízení bude hodně těžké..

Když mi umřela teta, tak jsem probrečela cely víkend a měla jsem velký problém se o tom bavit, to mě vdycky znovu rozbrečelo. Strejda neuspořádal pohřeb, tak nevím jestli to bylo tím, ale pár let jsem měla pocit, že jsem se s ní pořádně nerozloučila, asi mi chyběla ta poslední "tečka". I když v duchu jsem se s ni setkávala a loučila mnohokrát... Věci jsme strejdovi pomáhaly třídit až po půl/třičtvrtě roce, no ještě teď tu brečím, když pořádně zavzpomínám..
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
19.2.2016 21:54:09
Katy co na to napsat .... prostě máma ...... a tu má člověk jen jednu .....
pobreč si ..Jirkovi když umřela mamka v 56 ... zrovna, když jsme byli v Pekle, tak sem to taky dlouho těžce nesla a to byla "jen" tchýně ... a u Jirky mi pijde, že do dnes se tím nevyrovnal .....................................

a klidně sem piš ....... bohužel to jsou věci, které budeme muset řešit čím dál častěji~l~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
19.2.2016 20:53:13
Díky, holky. Omlouvám se, že to sem tahám. Ale je to dost těžké, a vlastně zároveň všechno takové hrozně divné. I když se ten konec dal čekat, člověk pořád nějak doufá, že to tak nedopadne. A teď je to takové divné. Myslela jsem, že mě to moc nevezme, neb jsme neměly úplně nejlepší vztah, a taky už mi umřela babička, loni děda, a hromada koček, tak to neni první úmrtí kolem. Ale už druhý den se třeba několikrát za den z ničeho nic rozbrečím.. Bohužel jak je ségra ve Skotsku, tak je na mě všechno zařídit, a řeknu vám, že vybírat mámě z jejího šatníku oblečení do rakve.. to bylo asi nejhorší. Nebo jak vše v jejím bytě vypadá, že si odskočila a za chvíli se vrátí.. Rozbrečí mě třeba už jenom, že její mobil je pořád zapnutý, ale ona už ho nevezme. Nebo, že když nám dávala před 17ti lety kotě, asi nikoho nenapadlo, že jí ta kočka přežije. Je to divné, jak je svět zařízen. A občas se mě zmocní na ní hrozný vztek, že se pořád léčila jen těmi homeopatiky a různou další alternativní medicínou, Reiki, a kdesi cosi, a k pořádným doktorům se dostala, až když už bylo pozdě. Byla tak hrozně zarytá, nechtěla si přiznat, že to nefunguje, ani když už měla jen 40 kilo. Až když se začala dusit, záchranka jí odvezla do nemocnice, ale na léčbu už bylo pozdě. A teď už je pryč. Děti dnes byly zlaté, Dominika uvařila večeři a Kiki sám od sebe ještě udělal palačinky. Moc to nechápou, jak mi je, ani nesmutní, neb mámu skoro neznaly, ale snaží se.
19.2.2016 20:23:00
někdy mě až děsí, co mě čeká .... malý děti, starý rodiče .....brácha, kterej někdy funguje a někdy ne .... teď byl můj táta 4 dny v nemocnici ...... naši psa, kterýho máma sama nevyvenčí ... jen ráno, když nechodí psi ....

takže sem jeden den jela z práce do nemocnice, pak k našim, vyvenčit psa a mámmu, nakoupit, a zpět domů .....ještě že byly jarňáky, že jsme nemusela dělat s Vojtou úkoly ...

uf
19.2.2016 20:20:28
Katy ...drž se .... upřímnou soustrast .....

MajdulkaF 11941
19.2.2016 16:33:51
to je mi moc líto! Upřímnou soustrast!
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
19.2.2016 15:43:08
Katy, upřímnou soustrast ..... a drž se, holka !

Berda-Berda 12477
18.2.2016 20:36:42
Uprimnou soustrast, Katy ~6~ Mohla v klidu odejit, obe dcery stastne vdane.
Udelala jsi moc dobre, ze jste ji vzali na Vanoce k Vam domu ~;((
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 44179  [Dalších 43709 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.