| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 44179  [Dalších 43469 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
22.5.2015 23:22:28
Bóbo, super, že jste si užili výletování. Dodatečně vše nejlepší k svátku.

My pořád marodíme, tak jsem s Vojtou na chalupě. V pondělí má odjet na školu v přírodě, ale zatím je to tak 50x50 a to nás s manžou asi pěkně nakazil, protože mám pocit, že mi prasknou průdušky jak kašlu.

U nás je 5tř. už vedená jako druhý stupeň, tak máme učitele, který s nimi půjde až do 9.tř. Domča teď byla na srazu se svými spolužáky i učitelkou, tak říkala, že má Vojta nejhodnějšího učitele co je na škole. Já si to myslím také, ale Vojta mi tvrdí, že třídní a angličtinářka si na něj zasedli. No jestli se k nim chová, jako to doma občas předvádí, tak se jim ani nedivím.
Jinak Domča už ve středu odlétá zpět do Austrálie (nechce se jí) a my ji za ten měsíc viděli pouze dva dny, které s námi trávila v Legolandu a dva dny, kdy jí bylo opravdu blbě. Tak snad ji uvidíme až pojede na letiště. Ale upřímně - nijak mi to nevadí, už jsme si zvykli na určitý klid a když je doma ona, tak je tam ještě Denča a kamarádky a bordel..... a to já už nemusím.
michala
  • 
22.5.2015 8:36:27
Ahoooj Moniko ...taky dodatečně vše nej k tvému svátku :-)

Já dělám setkání Jířovo třídy - loučí se s učitelkou ... a asi je konečně rozdělí ..... tak je chci pozvat k nám na ves do nového areálu .... ale jedem jen v ohni a buřtech :-))) .....
holky ze vsi mi pomůžou .... a uvidíme, kdo dorazí :-)
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
22.5.2015 8:11:42
Jé, Majdulko moc děkuji.

ve středu jsem se vrátila z Londýna, byly jsme tam oslavit ségřiny padesátiny, navštívit synovce, prohlédnout velkoměsto. Nikdy jsem tam nebyla, tak jsme si to neskutečně užily. Jen letadlo mělo 2 hodiny zpoždění a následný vlak do Pardubic, to samé, přijela jsem totál zničená. Ale bylo to super.

Jinak u nás nic nového, Klárka se dostala do matematické třídy, tak je nadmíru spokojená, teď je na škole v přírodě, dnes v poledne přijede. Pro naši pani učitelku, která je naprosto úžasná připravuji na příští pátek setkání, pojala jsem to jako velkou grilovačku pro všechny rodiče s dětmi na místní Loděnici. Krom jednoho rodiče (cizince) se do akce zapojila celá třída, tak jsem nadšená, tak snad se počasí umoudří a příští pátek se nám vyvede. Jen je s tím dost práce - zamluvit, objednat, vybrat společný dárek, vyrobit dětem trička - no ale snad se to bude všem líbit a děti si to užijí.

Nějak trochu časově nestíhám, ale koukám, že jsme na tom všichni podobně.

Obdivuji všechny místní studentky~z~ "kariéristky" - to nemyslím vůbec hanlivě, ale opravdu obdivně. Já si tak nějak připadám na studium stará a líná~n~
Holky držím vám palce, ať se vám vše podaří!!!!!!!!!!!!!!!!!!~R^~s~

MajdulkaF 11941
21.5.2015 21:30:21
Monika - Bóba má dneska svátek, tak přejeme všechno NEJ! ~x~

michala
  • 
16.5.2015 20:55:40
Jitko gratulace !!!:-)
michala
  • 
16.5.2015 20:54:49
Ahooj Dádo .... pes je prima .... je to 4.mimino :-)) ..... ale do adopce bych nešla ... občas mám co dělat zkrotit naše tři .... Jířa psa nechtěl a teď hodně pomáhá, tak jsem ráda ....
16.5.2015 1:29:00
a aby toho nebylo málo, tak v září jsme se stěhovali jako firma na Budějovickou, dnes po pár měsících na Floru. Pro mě co se týká dopravy je to super 18min. MHD, ale pro Bobinu pěkně na houby. Jsem zvědavá, do čeho v pondělí půjdeme, nikdo jsme to neviděli.
16.5.2015 1:26:45
poctivě jsem dočetla, nechci říct, že nestíhám, ale nechce se mi trávit volný čas u Pc a v práci to nestíhám. Dnes jsem ale napravila restík a přečetla vás i zpět :)

Mám tu na měsíc Domču z Austrálie, tak se snažíme navzájem si užít se. Minulý víkend jsme byli v Německu v Legolandu. Bylo to pěkné, jen jako typ - kdo by se rozhodoval mezi Legolandem a Europaparkem, tak pro naše věkové kategorie (dospělí a dětí cca 7-20 let) tak určitě volím Europapark.

Michalo, psa závidím. My se s Vojtou rozhodli pro ridgebacka, ale manžel to těžce bojkotuje, až tak, že se bojím, jak by to u nás dopadlo. (A to jsem zvyklá, že vždy zvítězím ~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D )
Možná dělá naschvály, že nechci adopci, tak on nechce psa. Ale já ustoupím. Při představě puberty s Lukášem a teď s drzostí Vojty (v úterý mi vrátil několik facek - přes ruku), neumím si představit, co by mi udělalo dítě, které není moje vlastní. Asi bych mu to v záchvatu vzteku vpálila, že není můj. A to by nebylo fér. Neuměla bych rozdělovat moje x cizí. A ani nechci. Už chci mít svůj klid. Jsem asi sobecká, ale proč být zas nešťastná a vzít sebou i někoho dalšího

Majdulko, já mohu porovnat jen rovnátka našeho Lukáše a Denči před cca 3-5 roky. Na horní čelist je to stálo kolem 10tis. a pojišťovna Lukášovi nedoplatila, protože začal kolem listopadu a prý měli vyčerpaný limit. U Denči něco přispěli

Jarko - vzhledem k tomu, že jsem si prošla operací děložního čípku a hodně se o to zajímala, tak určitě neočkovat!!!

BERBER+A+L+V 7963
15.5.2015 7:13:50
Jitu, mně je jedno co to bude, hlavně že to "oslavíme" ~R^
jituše 40446
12.5.2015 20:29:53
Díky, holky. Začínám mít nervy :( . Se z toho zblázním :(

Berber - pro mě spíš slanýho panáka - já jsem na slaný (jako chlebíčky u Bláhy apod. Jo - a ty jejich špenátový taštičky - auuuu - to je dobrota)
[<<Předchozích 700] Názory 701710 z 44179  [Dalších 43469 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.