Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.5.2015 17:50:27
Jdu se zahrabat, těch chyb..
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.5.2015 17:48:46
Minulý týden touto dobou odjel manžel s trojkou pod Smrk.
Možná jsem to tady už psala, konečně po XY-letech se buduje WC - ve smyslu jeho anglického názvu tedy "mokrý záchod", jupí... Akorát je to při finančních možnostech tchánů trochu (trochu víc) boj.. ideální by bylo, vše zbourat (celý přístavek), a udělat to pořádně. Ale na to nejsou ani peníze, ale ani vůle. Takže chlap dělá co může, aby z touho podmočeného kdovízčeho postaveného cosi udělal alespoň slušnou místnost.. Děti běhají po venku, a ona maká. (A permanentně se hádá s rodiči. Jsou sice relativně "mladí" (65 a 70), ale moc se jim do změn a novot nechce - na co světlo, stačí žárovka, na co topení, to nezmrzne, na co voda, stačí kýbl....).. Před týdnem jsem na jedno odpo, noc a dopo za nimi dojela, tentokrát se této "povinnosti" vyhnu, neb jdu pozítří do práce, tak proč jezdit tam a sem. Navíc tu mám velké dluhy v určitých oblastech (především monte-hadro) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.5.2015 17:43:33
Jitu, jitu, doufám, že to POTOM spolu řádně oslavíme (haha, já nekuřák a abstinent, společenský introvert.. tak aspoň nějakýho sladkýho panáka??)..
![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
7.5.2015 0:19:00
Kukulka
( jak se rika u nas doma ![]() Tak drzim moc palce na statnice ![]() U nas klidek, holky maji ST a CT reditelske volno. Bohuzel Ani lehla v sobotu s anginou, ale uz vypada lip. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
6.5.2015 22:42:52
Super! Gratuluju.
![]() Diplomka mi přišla snad horší opruz jak státnice.. x desítek textu, které přečte pár lidí a skončí v propadlišti dějin. Bylo to náročné se dokopat ji dopsat. Tak to z tebe spadlo to břímě teď a už jen veselé zítřky a spousta volného času! ![]() |
| jituše | 40446 |
|
|
6.5.2015 20:20:55
Musím se vám trochu pochlubit - v pondělí jsem odevzdala diplomku. A jestli to vyjde, tak za měsíc státnice. Držte mi palce
.Jinak nic nového, ani zajímavého. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
2.5.2015 19:08:45
U nás velký oheň pořádaný místními hasiči, upálili jen jednu , tak též jsme pokecali, popili.
![]() Co děláte takhle o prodl. víkendu? Já mám teda totální útlum, na včera i dnes jsem měla spoustu plánů a nakonec po vyčerpávajícím týdnu jsem akorát jen ležela na gauči s tabletem. A to jsem si naivně vzala na víkend notebook, že ještě něco udělám. Ale mozek mi nějak vypnul, holt už nejsem mladice. Až dneska néjaký vaření a zahrada, aspoň že jsem pohnojila trávník. Jo a rašej mi už ředkvičky, špenát a hrášky a doma za oknem melouny. Jsem na ně zvědavá, předloni jsem jeden velkej vypěstovala, loni mi všechny plody odešly ve velikosti ořechu, tak letos jim udělám nějaký minifoliovník. ![]() Aspoň že děti jsou už tak samostatný, ani nevim, kde teď jsou. Kristián je asi někde u některých sousedů směrem na jih, Dominika pravděpodobně někde na sever v sadu se sousedovic kamoškou, co tu na dnešek spala. Včera ji jedni sousedi vzali do kina a na zítra se jiní sousedi nabídli vzít Kikina na výlet. Neni to špatný bydlet na vsi. ![]() |
| michala |
| • |
1.5.2015 21:23:50
já přežila .... fajn akce na vsi .... pokecali jsme, popili ..... ale byla kosa uf .....
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.4.2015 20:54:42
Další taková
![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
30.4.2015 9:36:40
Hezký svátek milé dámy !!!!!
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.