Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michala |
| • |
8.4.2015 19:28:58
Jarko, štěňat je 8 .... a jsou částečně doma a částečně venku ..... zítra už jde jedno, v pátek dvě, v sobotu tři a v neděli dvě ... my až v neděli ...v sobotu jsem v práci .......
jsou to bobci a náš je skrytej medvěd .... nevím jestli půjde rovnou ven, uvidíme dle situace a dle počasí .... Jirka by chtěl asi aby byl hned a jen venku ... já bych mu udělila týden klidu a nechala ho i doma ..... |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
8.4.2015 9:43:47
Michalo, to je nádhera, jak jsou tam vyskládaný
! broučci nejlepší jsou akvabely klobouk dolů před paní chovatelkou, že je odchovala v bytě ![]() A u Vás bude zpočátku doma nebo rovnou venku ? Bobe, tuhne mi krční páteř a bolí mě od toho ruce ... tejpy mi taky dost pomáhají |
| Michala, chlumany |
| • |
7.4.2015 21:51:31
http://www.celestyna.estranky.cz/fotoalbum/stenata--dorka--dalamanek--dolfi--damian--dulka--dita--dobra--doty/
jojo už jen 5 nocí a jedem ..... asi nejvíc sem zvědavá jak to budu zvládat, ale taky se hooodně těším !!!! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
7.4.2015 20:21:34
Ahoj holky, zdravím po dlouhé době.. v práci není čas a doma už PC téměř nepouštím.
Taky přidám míry z 11leté: 149cm, 37kg. A taky má nohu jako já. Koťáko u Katy jsem viděla (ještě jako opravdu malé kotě) a je opravdu super, jak už nechci zvíře do paneláku, tak tohle bych brala hned Prostě si je našlo... ![]() Katy a jak nová práce?? Dalamánek je dobrej, taky jsem myslela, že je to jen pracovní název, ale to se velice rychle utřepe a nějakou přezdívku si najde ![]() Jarko fotka super, úplně slintám. Letos mi ty hory opravdu chybí No nedá se svítit, nemoce mi to letos zavařily naprosto neuvěřitelně a koleno je fakt na prd, po té chřipce je to hnus, nemůžu ani popoběhnout na bus, pak mě bolí koleno celý den, delší chození, no prostě na prd. Jediné, co trochu pomáhá je zatejpovat to, to pak drží a jsem schopná déle chodit.V sobotu jsme dali v Ostravské ZOO přes 5hodin a naprosto super, všichni si to užili, ale bez tejpu bych to asi nedala. Blbé je, že na to lepidlo mám alergii, takže to nemůžu dlouho nechat, jinak se osypu. Nákupy - jednou za čas dělám velký nákup cca po 14 dnech a většinou ob den jdu pro pečivo, uzeninu a drobnosti. Berdo a co zaúkolovat holky ať chodí pro pečivo? Máte to kousek. Já to buď koupím cestou z práce, nebo pošlu Ondru, v tomhle je v pohodě. Tuhle mi jel i 7 stanic do Kauflandu, protože tam něco měli v letáku co zrovna chtěl a já neměla čas. Rozmražování pečiva se mi nikdy nedaří jak bych chtěla, takže to nedělám, když už, tak to nechám rozmrznout na lince, stačí 10-15min a je to v pohodě. Katy to má vymakané, fakt to umí udělat dobré a křupavé, ale já nemám trpělivost zkoušet a zkoušet, jak by šlo na té naší mikrovlnce. Večeře, jsem na tom jako Berda, tak už nevím co furt vařit. Ale většinou si vařím oběd do práce, takže udělám více a je na večeři, ale už nemám inspiraci ani na ty obědy. Jituš držím palce, jak na diplomku, tak na dohady s ex. U vás se to teda táhne... ![]() Já děkuji za svého ex, sice jsem spoustu věcí hodila za hlavu a vzdala se majetku, na který jsem měla nárok, ALE mám klid a funguje to. Jsme schopni se normálně pobavit, vyjít si vstříc co se týče hlídacích víkendů. Teda že by se přetrhl nad rámec smlouvy to ani náhodou, ale co je dohodnuto, to platí. Oslavy - taky nevím, domů se to nevejde, restauračky jsou pro mě dost drahé... za mě je ideál zahrada a ugrilovat maso nebo tak něco.. Ale rozvržení doma rodina, kamarádi na zahradě a v práci posedět je myslím naprosto v pohodě. čtu pozadu takže jsem u Berdy jak přestavují byt pro Martínka... tak CO?? už byl soud, jak to vypadá? jsem zvědavá a hlavně máte můj naprostý obdiv a držím moooooc palce ![]() ![]() |
|
|
7.4.2015 10:37:59
Dádo, občas taky nakupuji on line Tesco. Zatím dobrý zkušenosti. Máš pravdu, že dávají "lepší" zboží než je na krámě - znám paní, co právě tyto nákupy chystá, takže pokud v regále není pěkná zelenina, berou jí vzadu ze skladu, maso a uzeniny jí nachystají také čerstvější než vidíš běžně za pultem a hlavně v Tescu Letňany odkud jde většina nákupů je velký obrat, potom se ještě expeduje ze Skalky, ale tam prý mají menší výběr zboží.
|
|
|
7.4.2015 10:27:05
Dádo, s tím Vojtou je to stejně paradox, jako malej byl malej a hubenej :)
Přeji pevné nervy a důslednost ![]() Michalo, tak pejsek se už balí k Vám bejvák má přichystanej ? bude zpočátku doma nebo rovnou venku ? My byli lyžovat v neděli - nejlepší lyžování za celou sezónu přírodní prašan byli jsme na Klínovci - docela velký areál, 4 sedačky, několik kotev, paráda ! Měli tam postavené zajíce ze sněhu místo sněhuláků |
| michala |
| • |
4.4.2015 4:02:12
ahooj všem, prima Velikoce a hlavně odpočinek
))U nás chodí kluci řechtat - čt + pát odpoledne od 16 a od 18 hod .... a v noci ve 4 ráno - jen ty starší ...... takže už 2. noc/ráno jedu režim vstát v 3 hod ...vzbudit Jířu .... dovést na místo určení a čekat až mi kolem 5 hod zavolá uf ..... ale .... chodí i Vojta, chodil už i loni .. a v sobotu ...tj. dnes ... končí to chodí po vsi vyřechtávat od rána do odpoledne Dáda - Majda by lázně taky nedala .... ona je drzá jak opice, ale jinak nás má ráda a chce být s námi doma ..... slibuji si od "psa", že budeme víc chodit ven ..... jojo u nás je to ještě paradox, že kluci jsou jak tyčky a ona je vedle nic jak obr ...... Náš Vojta děsně vyrostl ... za 5 posledních měsíců 7 cm ... takže má 119 cm ... šoky ..... a krátný všechno ))))))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
4.4.2015 1:11:12
tak jsem si vás pročetla, nějak nestíhám být pořád na netu, v práci nemůžeme (ani nestíhám a doma mě to pak už nebaví sednout k Pc)
ad Katy a příspěvek stárnutí - super. Já také tvrdím, do 80 budu lyžovat, hrát squash a od 90ti začnu pomáhat dětma s vnoučatama, dřív ale určitě ne. To bych nedela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Berdo, my máme po 11ti leté prohlídce 140cm což je nás tu víc, ale rozhodně nikdo kdo má nad 50kg, takže si umíte (resp. neumíte) představit, co prožíváme. Fakt je to síla, ale do lázní na odtučnění nepojede. Vrátil se z lyžáku totálně psychicky mimo a opět plný oparů, to mi za to nestojí. Musíme s manžou změnit režim a zaměřit se na Vojtův režim (jídloxkroužkyxpočítačxtelevizexspánek)a musíme být důslední. ad můj zub - ¨nakonec se mi uzdravila moje Dr. a mám novou plombu, zdarma. Jen mi řekla, no jo "to je Praha" škoda, že v prosinci jde do důchodu. Pak už budu muset opravdu hledat - a v Praze. Jsem zvědavá, jak dopadneme. V úterý jsem na děts. klinice za jednu bílou plombu a jedno vrtání mléčného zubu dala 1100,- ad nákupy, u nás denně chodí manža nakupovat (on to miluje - já nechápu) ale jsem z pekařské rodiny a rozmražené pečivo poznám a je to pro mě "promiňte" hnus, takže jsem ráda, že on nakoupí. Pokud musím na nákup já, tak je to Tesco online a nakupuji tak už 3 roky a nedám na to dopustit. Hlavně ty slevy, které tam jsou bych normálně ani neřešila, ale tím, že se mi nabídnou, tak je využiji. A po zkušenostech s nákupama v Tescu v reálu a přes net, tak zelenina a uzenina jsou mnohem lepší, než když to tam mám před sebou. asi se snaží |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
30.3.2015 19:10:54
No na to právě neni univerzální návod, musí se to zkoušet. Záleží na druhu a tvaru pečiva a na mikrovlnce. Ale obecně čím větší výkon, tím hůř. Já to mám nejradši po nějakou dobu na nejmenší výkon a na konci pak třeba na chvilku na vyšší výkon, a když to chci jó křupavé, tak pak ještě na horní gril spirálu. Tj. pro tlustý dalamánek nastavim, 100 W 1:40 min + 250 W 20 sec + příp. 1 min gril. Třeba Dominika si rozmrazuje rohlíky na 250 W 1:30, což je pak měkké a horké, ale po vychladnutí tvrdé jak šutr. Naopak chleba lze v pohodě na 250 W, čtvrtku kmínového dávám na 4 min. Ale i tak nesmí být pečivo v mrazáku dlouho, postupně mrazem odpařuje vodu, a je pak hnusné. Takže běžné pečivo tak týden, chleba vydrží dýl.
Jinak Dominka měří 154 cm a váží 39 kg. A má už větší nohu než já. ![]() |
|
|
30.3.2015 9:38:19
Katy a jak rozmrazuješ, aby bylo pečivo křupavé ?
Já teda nezamrazuju, taky mám ráda čerstvé, tak se skoro každý den cestou z práce stavím pro pečivo a nebo ráno po cestě do práce - snídám až v práci Brzy se uzdrav ! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.