Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
28.3.2015 21:31:13
My si na večeře moc nepotrpíme a už vůbec ne na teplé. Většinou máme něco lehčího, pečivo s něčim, každý má rád jiný druh pečiva, a jiné věci k tomu. Snažím se, aby děti měly vždy nějakou uzeninu, sýr a zeleninu, příp. salát s dresinkem (jím já skoro obden a děti se občas přidají) Výjimečně máme zapečené tousty nebo si děti udělají vajíčka na nějaký způsob. Občas polívku.
Pečivo zamrazuji a je pak jako čerstvé. Nesnáším den staré gumové rohlíky, chci mít vždy křupavé voňavé pečivo (já a Kristián milujeme propečené dalamánky z Billy). Záleží ale na způsobu rozmrazení, jinak je to taky gumovka nebo naopak to rychle ztvrdne. Nakupujeme tak 1-2x do týdne v Bille a pak jednou za čas v Globusu nebo v Makru. Jinak minulý týden byl manža v Rumunsku, já sama děti na krku a k tomu stresy v práci, tak to na mě dopadlo. Mám chřipajznu jak trám, bolí mě celej člověk, půlku dne jsem prospala a prozimnicovala. I ten tablet tu sotva držim a po minulém odstavci jsem na chvilku usnula. Já nevim že při tom dnešnim pokroku nevynalezne někdo pořádnej lék! ![]() |
| michala |
| • |
28.3.2015 21:03:02
nákupy - pečivo skoro denně, nemrazím .... běžný nákup cca 1x za 2-3 dny ....velký nákup dělá výjimečně ..... velký "nákupáky" mě nebaví .... na druhou stranu, když někam jedem třeba do ČB tak Jirku baví courat po obchodě a studovat výhodný nákupy a tak ... no on dělá s krávami a já s lidmi .... takže chápu, že jeho to baví
)) já nejvíc chodím do lidlu, vím, kde co mají ... když potřebuji něco spešl jdu jinam ....... a taky dost chodíme od krámku tady na vsi pro pečivo, uzeninu .... ale nakupování mě baví čím dál méně ))večeře - taky občas tápu, v zimě dost často teplá večeře (ne všichni máme teplý oběd každý den), v létě méně teplých ..... jedeme docela dost polívky - čočkovou, fazolovou, vývary ... zapečený věci - těstoviny, brambory .......rizoto ... palačinky..květákové placky .... dost i z mletého špagety, sekaná ..... a pak ze studených salát, pomazánky .... u nás naštěstí všichni jí všechno )v létě dost taky grilujeme - nejen maso, ale třeba i sýr, zeleninu |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
28.3.2015 9:34:50
Bry rano
Dlouhodobe mam problem vymyslet vecere. Napiste co varite, at mam nejakou inspiraci ![]() V poledne ma kazdy z nas teply obed, vetsinou s masem, takze na vecer staci neco jednoducheho. O klasicke teple jidlo u nas vecer nikdo nestoji. Vetsinou mame neco rychleho nebo studeneho a k tomu salat, nebo uvarim polevku a k tomu pecivo. Polevky delam spenatovou, zelnacku, z cervene cocky..., dale pak toasty v toastovaci nebo z rohliku, vajicka na ruzny zpusob, vajecna omeleta, pecivo se syrem nebo sunkou, rybi pomazanka, palacinky, bramboraky, testoviny s pestem, pizza domaci ci koupena.....Problem je samozrejme i v tom, ze ne vsichni jedi vsechno... Diky! A jak resite nakupy? Jednou tydne, casteji? Pecivo kupujete kazdy den nebo mrazite? Ja beham ob den ci kazdy den nakupovat ( mame to 3 min od domu), aby to bylo cerstve, ale uz me to zmaha. Tak premyslim, ze bych si nechala treba jednou tydne nakup dovezt a pak uz kupovala jen pecivo. |
| michala |
| • |
26.3.2015 19:36:33
holky to jsou míry ... co bych za ně dala u 9-leté Majdy
))) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
26.3.2015 18:18:45
Nejste. Hynek 137 cm, 34 kg. Jestli si to správně pamatuju
![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
26.3.2015 18:07:06
Anicka - 140cm, 32 kg. Tak co, jsme porad nejmensi?
|
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
26.3.2015 14:45:00
Také jsme byli na 11ti leté - 143cm, 33kg
a je doma s výronem kotníku, tancovala na chodníku a zvrklka si nohu :( |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
25.3.2015 20:48:39
Tak Klárka 150 cm a 43 kg
![]() Dádo - určitě se ozvi! Představ si že mi dnes sama volala psycholožka jak to zvládáme, že jsme objednaný až za 14 dní a jak jsme dopadly na neurologii - to potěší. Všem krásné narozeniny! Dnes Ondráškovi od BOB ![]() . |
| jituše | 40446 |
|
|
22.3.2015 18:15:20
Holky,
všem dětem přeji všechno nejlepší k narozeninám!!! Koukala jsem, že se tu občas vyskytly výšky a váhy - Filip má kolem 145 cm a 32 kg. U nás nic nového. Pořád se tak nějak dohadujeme s Filipa tátou . Snažím se dodělat školu, ale zasekla jsem se s diplomkou, tak uvidím, jak to dopadne. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
22.3.2015 14:04:29
Berdo, nee pejska.. kocicku.
Přišla k nám domů (skrz terasu do obýváku) v listopadu na výročí sametocé revoluce (takové mrňavé zmoklé šedobílé dlouhosrsté kotě) a řekla, že venku začíná být pěkně hnusně, a že se jí u nás líbí, a že u nás bude bydlet. Třikrát jsme jí vyprovodili, neb jsme mysleli, že něčí je. Dokonce jí Kristián na můj příkaz odnesl 300 metrů do jiné ulice pryč, kde jí poprvé viděl, ale byla doma zpátky dřív než on. Jak si váží domácnosti, že jí někdo krmí a je tu teplo, tak je hrozně vděčná a mazlivá. Teda je i rošťák a chodí ven provokovat ostatní kočky, a na naší starou kočku dycky číhá za rohem a pak jí přeskočí, z čehož Mína dycky málem chytne infarkt. No zatím myslim nejlepší kočka, co jsme kdy měli. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.