Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michala |
| • |
22.3.2015 11:04:01
jo a Jířa hraje na sax yesterday ..... za chvíli se dívkám budou podlamovat kolena
)))) |
| michala |
| • |
22.3.2015 11:02:22
Já včera byla s Jirkou a kámoškama na koncertě Tři sestry ... a výborný !!!! Nostalgie jako prase .... hráli starý pecky, co jsem poslouchala od 15 na gymplu
))))))))Jo a v pátek jsme byli s Jirkou na lyžích, bez dětí !!!! Dádo, jojo prázdné hnízdo stárnutí a tak je o povaze ... sVojtou budu držet palce !!! Užovky chci taky vidět Katy - Dalamánek - no on je to takovej Dalamánek )) tak uvidímečlánek přečtu večer Berdo jj koukala sem na FB jak byl Honza lítat a Anička mi přišla hodně veliká a "ženská" ![]() Dnes oslava se svíčkovou - já narozky, majda narozky, jířa narozky .... a příbuzní ![]() ještě že jsem většinu udělala včera .. po těch Sestrách dnes nic moc chuti do práce ![]() Majda je taky stýskací typ .... ale tábor loni dala a letos jede s 2 kámoškama zas ![]() ale je mi jasný, že večer má těžké chvilky a přitom doma je na mě drzá jak opice ... mlaská a mě ... a nedávno na mě i dupala )) |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
22.3.2015 9:17:50
Dado, korunku jsem mela za 5K (porcelanova, nalepena na zbrouseny zub).
A s tim styskanim, neposmiva se mu treba nekdo? Ze by to bezne zvladal, kdyz ma pak vecer doma tu svou svou jistotu, ale jakmile ma pak spat nekde jinde, uz je toho prilis... Nevim, ale psycholozka je myslim dobry postup. A nebo je proste jen takovy...Anicky nejlepsi kamaradka je moc fajn holcicka, ale taky se ji styska, predloni to s Anickou na tabore probrecela, vloni nejela a letos take ne. Ani vloni nejela se skolou do Francie, proste se ji styska ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
22.3.2015 8:51:37
Katy, ten pribeh je krasny, obdivuhodna zena
Mela teda i trosku stesti na dobry korinek ![]() Jinak myslim, ze taky nebudeme mit problem se zabavit, i kdyz by se mi po detech hrozne styskalo, kdyby zustaly nekde ve svete. Oni se ti Dado ale jednou vrati, neboj, tomu hlidani vnoucat se nevyhnes ![]() Myslim ale, ze v dnesni dobe netreba utikat, da se tu zit docela dobre... Katy, nejak mi uniklo ze mate pejska??? Jak vypada? Jarko, fotky krasne, az zavidenihodne Kaju teda moc nevidet Nase Ani taky posledni dobou hodne vytahla, uz neni nejmensi ze tridy, pro me naprosto neuveritelna vec ![]() Miso, me se Dalamanek moc libi, rikala bych mu Dam. Dado, z tech krevnich testu Vojtovi nic nevyslo? No nemas to holka lehky, urcite se to ale bude dat resit. A velkej pes je dobra volba ![]() My dnes slavime, klasicka postupka...moje mama, ja a bracha, Anicka... Nakonec jako vzdy, u nas doma. Honza teda rano v 6:30 odjel s Kacenkou do Jablonce na zavody, takze jsem trosku nevyspala a moc prostoru na pripravy neni, ale jsem rada, ze jel on Do prace jsem upekla dort a koupila sampiko a jeste bych rada slavila s kamaradama na zahrade, az bude hezky. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
21.3.2015 22:54:17
Jinak musim říct, že mě dostal tenhle článek: Nevěnujte se tomu, že stárnete, ale jak stárnete.
|
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
21.3.2015 22:51:50
Jarko, moc pěkná fotka.
![]() Michalo, Dalamánek je prťous teda! To naše Duffy nějak za těch pět měsíců vyrostla. Jak je nalezenec (jak jsem psala dřív, nalezla nás ), tak si narozdíl od Míny váží jídla a baští jak o závod. Mína zvyklá na svůj babičkovský klídek jen zírá a chvíli jí trvalo, než pochopila, že když sebou nehodí, Duffy vyluxuje misku i jí. Hele, on se přeci nemusí jmenovat Dalamánek ne? My když si brali morčata, tak taky měly v papírech jiná jména a děti si je pojmenovaly Viky a Áďa.Berdo, já měla oslavu 40tin nejdřív s přáteli u nás doma, v práci jsem pak zorganizovala společný oběd v oblíbené restauraci a nakonec rodinnou oslavu zas u nás. 100 lidí mi teda přijde dost, nejsem moc na oslavy, natož takhle velké. Jak jsi to nakonec vyřešila? Dádo, tak v Břevnovském klášteře jsem taky ostuda nebyla nikdy a to jsem v Praze od narození. Nojo, jednou třeba. A s tím nuděním, doufám, že mě to nepřepadne. Zatím teda s manžou vždycky víme, co s volným časem. Zrovna teď od pátku jsou děti na skautské výpravě a moc si lebedíme. Dneska jsme si zašli na obídek na mňam steak, pak pofackovali zahradu a teď relaxujem. Většinou ale někam jedeme, na výlet, za keškama nebo na nějaký střelecký nebo Krav Maga kurz nebo si zajdem na střelnici jen. Dyť koníčků je na světě nepřeberně!Co se týče Vojty, nezkoušela jsi zavolat a promluvit s vedoucíma? Je to těžké no. ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.3.2015 22:23:56
tak jsme s manžou osaměli on v jedné půlce bytu u TV a já v kuchyni u PC :) Zrovna včera nám kámoš říkal, že se doma o nás bavili s manželkou, jak je to hrozné, kdybychom neměli Vojtu, velké děti daleko, co bychom dělali. Tak jsem mu řekla, že je to o povaze a v mém případě, bychom se určitě nenudili. Např. dnes jsme přímo od busu (když jsme vzorně zamávali) jeli do Břevnovského kláštera, já ostuda tam za těch 28 let co jsem v Praze nebyla, pak jsme se stavili na pozdní oběd a šli do kina. Domů jsme dorazili po deváté. Kino mě dost vzalo, až jsem si musela nalít po dlouhé době abstinence (mám něco s játry) skleničku. Kobry a užovky s bratry Hádkovými, příběh ze života, bohužel pro mě hodně stresující. Asi proto, že jsou tam určité pasáže, které jsme si s Lukášem prožili.
Jinak Vojta první telefonát z hor a opět pláč, že se mu stýská. Už nevím co s ním. On nemůže nikam, kde má spát (kromě rodiny). Je na lyžáku se sedmáka, ale na pokoji je s klukama od něj ze třídy, dokonce s dalším Vojtou, se kterým sedí v lavici. Jsou tam učitelé ze školy... strašně mě to trápí. Do telefonu jsem za tvrďáka, ale u srdce mi není nejlíp. Na 11leté nám naměřili 140cm a 50kg. Za 2roky vyrostl o 6 cm a přibýrá co měsíc to kg. Mj. nám doporučili vyšetření u psychiatra, kvůli těm jeho záchvatům a lázně na odtučňování. Romčo, spojím se s tebou s prosbou o radu, abych to tady nezahlcovala svými problémy. Katy, já např. špatně hubnu, protože jsem podvyživená, jím sice 5x denně, ale strašně malé porce, protože víc nedám. To co má Bobina k obědu, bych já měla na dva dny, chtěla bych víc, ale žaludek to nebere. Ale co mi hodně pomáhá, hlavně po zdravotní stránce je "paleo strava" a tam mi jdou i kg dolů. Berdo, můj chlap má letos 50tiny, tak budou dvě oslavy. Kamarád má kousek od chalupy hospůdku, tak tam pozveme rodinu, zaměstnance (máme jen 3) a kamarády z Brna a pak tady v Praze si pronajmeme hospodu na hřišti, uspořádá fotbalový přátelský zápas a pozve své "fotbalové" přátele z dob, kdy hrál v reprezentaci, ve Slávii a pak za "pupíkov". Snad mu to vyjde. Holky, zubařka mi řekla za korunku 10tisíc. Přijde mi to strašně moc. Máte někdo zkušenost? Jo a po trampotách s Vojtou, jsem se rozhodla, že nepřistoupím na žádnou adopci ani péči, ať si manža říká co chce. Raději si pořídím velkého psa. Ale už nechci zažívat to co bylo s Lukášem a teď s Vojtou. A to ještě určitě bude hůř. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
20.3.2015 22:10:26
Jarko, kam se hrabe Ještěd, co?
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
20.3.2015 22:09:51
Chi... o tom "Dalím" jsem dnes taky přemýšlela
![]() |
| michala |
| • |
20.3.2015 21:27:43
holky ten předposlendí příspěvek sem psala já ... už sem nějak přepracovaná
a Jarce omluvu, že se hlásím jako "Jarka" tak usilovně jsem na tebe myslela ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.