| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 44179  [Dalších 44099 >>]
bob, Ondra 11615
24.6.2017 7:58:31
Ale musím říct, že jsem tak ráda, že končí škola a bude na chvíli klid. Všichni tvrdí, že 7 třída je nejhorší, že se to bude lepšit, tak jsem zvědavá. Pokud to bude mít stále tak na háku, tak nevím. Ale sám tvrdil, že se prý zlepší, tak mu držím palce.
bob, Ondra 11615
24.6.2017 7:53:14
Školu už neřeším, ani nevím, co nakonec bude mít, myslím že 3-4 trojky. Vzali jo ke Klárce do třídy, tak musí přes prázdniny našprtat základy NJ u nás začíná druhý jazyk až v osmičce.

Já jsem mu nabízela, aby se šel vyučit, ale nechce ani slyšet. Takže musí zabrat, aby si mohl vybrat střední školu. Teď je takový problém sehnat řemeslníky, že by se určitě uživil.
Před nedávnem jsme se bavili o oboru kybernetická bezpečnost (byla jsem na konferenci a představovali tam tu školu), tak se mi to líbilo a Ondra se toho nějak chytil, tak se tam chceme jít podívat. Jak píše Jitka, určitě budou nějaké dny otevřených dveří, tak se půjdeme podívat asi už letos, ať má hrubou představu. Je to ještě daleko, za 2roky se toho může změnit...
bob, Ondra 11615
24.6.2017 7:42:17
Ahoj holky, tak u nás přestavba v plném proudu. Šlo to trochu rychleji, než jsem byla připravena, takže neuklizená celá kuchyň a už tam vrtali podhledy, prachu všude plno, snad se to nedostalo do ložnice, zltam mám ještě ve skříni oblečení a jediné zavírací dveře :-)
Stěhujeme se pryč až příští neděli, tak to musíme přežít týden na staveništi.
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
20.6.2017 13:12:32
Hlásím návrat z dovolené, klasika Řecko, tentokrát Korfu :) .Naprosto úžasný, takhle jsem si dlouho neodpočinula, tentokrát jen dámská jízda - já a 2 děti - jsem i přečetla knížku ~g~. Vloni jsem u moře nebyla, tak letos taková hurá akce, tenhle týden už mají děti zase akce se školou tak by to nešlo :).

A dobrá zpráva, Ondra od BOB je nakonec k nám do školy přijatý, tak budou s Klárkou spolužáci~:-D,Klárka byla dost špatná když dorazila zpráva že nakonec ho nechtěli vzít .....
jituše 40446
19.6.2017 14:09:07
Berber, dík.
Vzhledem k tomu, že Fílovi hrozily jednu chvíli dvě čtyřky, tak jsem ráda, že zabral.... Tak ještě aby vydržel další rok :).
On by rád šel někam, kde je týden škola, týden praxe. Uvidíme, co si vybere za školu. Chci ho vzít v listopadu na přehlídku středních škol, které jsou tady v okolí.
Ať se klidně vyučí - jen ať něco dodělá a nemá jen základní vzdělání. Když vidím, jak je těžké sehnat elektrikáře, instalatéra..... Neměl by se zle :). Jediné, co bych mu rozmlouvala (ale naštěstí to nechce) je gympl.
BERBER+A+L+V 7963
17.6.2017 16:47:33
Blahopřeju k vyznamenání.
U nás hrozí tuším dvě trojky. Matika a Fyzika..
Něco bude asi Áňou, něco bude učitelem.
Motivuju jí k lepším výsledkům, ale hroutit se nebudu - sama jsem v sedmičce měla trojky (se zjistilo), což nepřiznávám, ale...
Uvidíme. Celkem se snaží, ta Mat + Fyz jí moc nebere, že by se flákala se říct nedá, bohudík.

Lenča možná nějaké dvojky, neřeším. Učitelku má pohodovou, výsledky v mezích.

Verunka má žákovskou pestrobarevnou, ale doufám, že pančelka dodrží tradici předchozích let, a ty jedničky zachová.. kdyby ne... bude hůř.~d~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
17.6.2017 10:27:05
no Jituš myslím, že se shodneme ..... :-)
jituše 40446
16.6.2017 20:44:10
Ja budu prvni: Fila dnes vysvedceni (rekonstrukce školy). Zabral a ma vyznamenání. Jinak to vidím jako Michala. Nebo spíš trochu jinak - raděj bych byla, kdyby šel na nějaké řemeslo. Hlavně ať se uživí a je spokojený. kdyby chtěl jednou studovat, může :).
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
14.6.2017 21:54:58
tak taky napíšu :-) .....

Jířa z vyznamenání letos padnul na trojky ..... puberta, všechno má na háku atd. atd. ... upřímně pro mě jako pro rodiče to bylo drsný se s tím smířit, ale ..... beru to tak, že v 13ti by si to mohl v hlavě srovnat on !!!! .....když přijde že něco nechápe, že chce z něčeho vyzkoušet - ok pomůžu, ale abych kontrolovala úkoly, prověrky, učení .... na to fakt nemám čas a ani energii ..... je to pro něj facka, zkušenost ..... má šanci příští rok zabrat .... sám hlásá, že je mu to jedno, ale když má slabou chvilku, tak mu to zas tak úplně jedno není .... můj názor - jestli nezabere v 8čce, tak prostě půjde na učňák ...... což nepovažuju za prohru v životě .... z praxe mi skoro přijde, že když dnes nejde středoškolák na VŠ, tak uplatnění moc nemá .....

takže tak .....abych ho jen nepomlouvala .... saxofon ho drží a rybařina taky :-) ....třeba jednou bude cestovat a pak třeba i pochopí, že umět něco kecnout anglicky není zas tak špatný

možná se to bude zdát někomu divný ... ale je to prostě můj názor

Majda v 5. třídě samé ...ani se moc neučí uvidíme co s ní udělá druhej stupeň .....
a Vojta ....čeština 1-2 ... uvidíme ...

a jinak pohoda - teď je takový to prima období, kdy jsme do večera venku .... dost často si sednu s dvojkou na terasu a nci nedělám :-)))))))))))))))))))))))))))

krásné léto všem !!!!
bob, Ondra 11615
13.6.2017 9:28:44
Katy, taky se to sním snažím učit postupně, ale my většinu času děláme úkoly a úkoly a on je pak tak hotový, že hustit do něj ještě další učivo je už prakticky zbytečné, protože vůbec nevnímá. On to teda ještě "schválně" natahuje, protože vidíš jak jde prostě přes odpor.
A když nechce, nebo už nemůže, tak to na vše odpovídá NEVÍM. A nic neuděláš.
Sám nic neudělá i když má zaracha a pak ho musíš donutit, aby přinesl knihu, už jdu a vyhahnu si vše sama a tak prostě dokola. To už nemá cenu to popisovat, to nějak nejde vypovědět, jak to vypadá.
Ještě ta Verča na něj platí, to ví, že s ní udělá věci, co třeba neví a potřebuje, ale taky ne vždy, někdy mi i ona řekne, že půlku hodiny byl mimo.

Kolín dobrej :-) zase vidíš, že se neztratí ~R^~g~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 44179  [Dalších 44099 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.