| bob, Ondra | 11615 |
|
|
16.7.2017 22:14:31
Bobo Sardinii jsi vybrala dobře, nebyla jsem, ale prý je krásná, tak pak preferuj!
Berber vy si to užijte na Lipně, tam jsem na dovče taky nebyla, vždycky dáváš fotky, že to vypadá jako od moře ![]() Ondra se v sobotu vrátil z Egypta, krásně opálený, spokojený, s tátou si to parádně užili. Jako dárek k narozeninám si vybral ponor a byl naprosto nadšený (což jsem čekala ) tak třeba někdy dojde na to, že si všichni uděláme ty potápěčské zkoušky ó kterých přemýšlím už léta.Holky to je taková změna, stále na Ondru koukám, jak vyrostl, zmužněl.. teď jak jsem ho neviděla 14dni, tak zase jakoby vyrostl po všech stránkách. Už je to prostě kus chlapa, ten klučík už je dávno pryč. Je to strašně zvláštní, vždycky rostl, to je jasné, ale teď je to takové jiné. |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
16.7.2017 20:38:34
Tak u nás nakonec 2 dvojky, Kuba na gymplu 2 trojky, což se mi líbí a chválím oba
) Teď jsou oba na táboře, na netu vidím fotky a jsou opět nadšení. Pro Kubu je to jeho poslední tábor, tak si to je dle svých slov "užít".Bob - rekonstukci nezávidím, my to dělali minulý rok a jsem ráda, že to máme za sebou. Ale zase ten výsledek stojí za to!! Práce - no já sice nemám šéfa, ale i tak to není někdy veselé - některé klienty bych musela .... Takže vydržať - všude je něco!!! Dovolená - jedeme na konci července, letos jsem zvolila Sardinii, tak uvidíme, hrozně se těším, nebyli jsme 2 roky u moře a už mi to hrozně chybí.....Fakt se letos nemůžu dočkat.... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
16.7.2017 9:11:45
Tak, první čtvrtina prázdnin za námi, ani jsme se nenadáli..
Holky byly 1.týden doma, respektive měla jsem tu sestru z Budějek s dětmi, tak jsme se tak nějak průběžně vídaly, setkávaly.. 2.týden - Anička u příbuzných v Polsku (jazyka neznalá), dnes se nám vrací, tak jsme zvědaví. Byli jsme částečně ve spojení telefonicky (2x), a přes FB chat, ale naštěstí moc nevolala/nepsala, tak se asi neměla uplně špatně ![]() L a V jsem s trochou sebezapření poslala ke tchýni, lepší než se "nudit" doma, když jsou rodiče celé dny v práci... Dnes se večer všichni sejdem (mám pracovní víkend, já návrat po 18h). Následující týden budou muset nějak "přetrpět" doma, další týden se mnou (mám dovču), a na přelomu měsíců hurááááá na malou hezkou českou ... na Lipno. ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
10.7.2017 21:12:27
Katy jak jsi psala, že kolikrát z toho ani nespíš, tak to jsem měla tenkrát v Alexu, a do práce jsem chodila naprosto s odporem a znechucením, že tam musím. To nešlo moc dlouho, pak při jednom incidentu, kdy jsem byla neprávem osočena jsem řekla dost a přinesla výpověď. Teda před tím už jsem o tom uvažovala, ale ta poslední kapka spadla a bylo to.
Tak snad ještě nejsi v této fázi. Kolegovi držím palce, kamarád, taky nemá kus stehna, ale nakonec to dopadlo dobře. Hlavně že se na to přišlo včas. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
10.7.2017 21:05:30
Katy díky, to mě drží nad vodou, že to pak bude hezké a nebudu muset už nic řešit.
Už nás nesnáší půlka baráku, jak jsme sekali vypínače a drážky do panelu a dnes tu byl správce a prý, že jsme si to měli dát do krabiček, že jsme málem zbořili barák. Jsme čtvrtý být po sobě co děláme rekonstrukci a ostatní už jsou nasraní, ale chci je vidět, až budou chtít rekonstruovat oni. V práci jsem spokojená, na našem odboru máme fajn lidi, ale celkově úřad prý nic moc. Co jsem tak slyšela jinde, tak jsem ráda za to co mám. Katy ty musíš vydržet a zkousnout i arogantní manažerky, jsi na vysokém postu, řídíš spoustu lidí a nikdy se nezavděčíš všem. Být nad věcí! Ale chápu, že je to víc než na budku. Odejít můžeš vždycky, až už to bude neúnosné. Držím palce. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
10.7.2017 20:49:34
Tak začnu červenec
![]() U nás nakonec dvě 3 (čj,M) neřeším. Od září opravdu nastupuje ke Klárce do třídy, viděli jsme třídního a fakt frajer Je to nebe a dudy. Jak jste psaly, že děti poslední dny školy chodí na výlety, tak u nás nic. Pouze když šla celá škola do kina a když je vsechny vyhnali na 1den ven, tak šli na hřiště. Stará učitelka, nechá je hnít a nic nedělat ve třídě.Rekonstrukce pokračuje, máme tak z 80% nataženou elektřinu, pak došly kabely. Prý 200m většinou na byt stačí a ještě zbyde, ale u nás chybělo. Myslím, že jsme hlavně světla hodně naddimenzovali. Teď je tady vodař a přijdou dodělat sádrokartony a potřebujeme nějakého šikovného chlapíka na omítky, jestli holky Pražany neznáte. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
30.6.2017 23:34:11
Hojky, holky.
U nás Dominika samý, i když teda od přijetí na gympl na učení už brutálně dlabala. Kristián jen dvě dvojky, překvapil a zjevně skutečně zabralo to společné učení. Dvojku z chování letos nemá, ale bohužel mu opět odchází třídní učitelka. Uvažovali jsme dát ho do Scio školy, minulý týden jsme byli u zápisu, ale nevzali ho. Dost mě zklamali, zjevně dostali strach, neb nejsou na ADHD připraveni.Ve středu byla Dominika s manžou se podívat na jednání v parlamentu o zákonu o zbraních a přemýšleli jsme, jak ji omluvit ze školy, jestli říct, že byla nemocná, nebo jak.. No a jako na potvoru tam potkali Dominiky třídní učitelku! No a pak Dominice říkala spolužačka, že prý se učitelka omluvila ze školy, že je nemocná. ![]() ![]() ![]() Bobino, držím palce při rekonstrukci. Pevné nervy, a budeš to mít brzo krásný! ![]() ![]() Jinak v práci je to nahoru a dolů, kdyby to nebyly tak dobrý pracovní podmínky a prachy, tak už jsem pryč. Sice se mi teď podařilo vybudovat dost prima tým, ale mám pod sebou 3 projekty napříč časovými zónami s lidma v Evropě, USA i Asii, takže neexistuje doba, kdy se můžeme potkat všichni v pracovní době. Takže časově to skloubit s rodinou a koníčky, je krapet náročné. No a když se pak vyskytne srážka s arogantní švýcarskou manažerkou jako minulý týden, tak praskají nervy. Aspoň, že zítra jedem na týden na dovolenou, kamsi do chatiček k rybníku, a můžou mi vlézt na záda. Jak vy vycházíte s lidma v práci? Pro mě je to fakt někdy náročný, to pak třeba půl noci nespím, a ráno div nenesu výpověď. ![]() Ale vlastně si nemám na co stěžovat. Kolega mladej kluk, co pro mě dělá teď projekťáka, byl před měsícem jen tak na preventivní prohlídce kožních znamének, co nám zaměstnavatel uspořádal, a našli mu zhoubnej nádor. Tak mu vzali pěkný kus lýtka a teď čeká co bude dál. A do toho čeká za pár týdnů mimčo. Život je fakt divnej. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
30.6.2017 19:51:56
Tak, trojky (Anička) se nakonec nekonaly, hurááá...,
Lenča ze tří dvojek se vytáhla na jednu, a Verča v první pochopitelně samé.. Já jsem ještě celá nějaká "oblblá" z náročného týdne, ale pomalu se vnitřně připravuju na týden volna!! (DOVOLENÁ, byť doma).. ![]() ![]() ![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
29.6.2017 10:32:18
Ahoj matky pubošů :) jsem tak ráda,že je to všude dost podobný, že nemáme doma "exota" :)
U nás skončila škola včera kvůli rekonstrukci školy, týden předtím se už neučili, výlety apod. Na vysvědčení byly samý jedničky, což jsem nečekala ani já ani slečna :) U nás klasický salámistický přístup naprosto ke všemu, což mě deptá a už se těším, že 1.7. odjede na 19 dnů na tábor do Bulharska a odpočinu si od ní ... to je pořád upomínání o vše, všechno 20 x opakovat a slyším pak jen drzé odpovědi :( Kam by chtěla jít po škole nemá představu, ani my rodiče ne, nepřijde mi, že k něčemu tíhne ... jednoznačně jí jdou jazyky oproti matematice a fyzice.... Tak pevné nervy všem podobně trpícím matkám ! :) a hezké léto všem !!! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
29.6.2017 10:07:02
.. tak se nám to krátí..
Verunka už se neučí od minulého týdne, mají skvělou pančelku, pořád s nimi něco podniká (než nicnedělat)... Když se tak zamyslím.. Vlastně už minulý týden se neučili. V pondělí jakási přednáška s ornitology, v úterý uklízeli, končili, balili, vyklízeli.. ve středu návštěva útulku. Čtvrtek+pátek - dvoudenní výlet do Jizerek. Pondělí zábavné učení deváťáků (měli celoroční projekt, deváťáci je v září vítali, sem tam nějaká akce, teď rozloučení). V úterý výlet "za město", včera návštěva dětského hřiště. Dneska kino. Zítra konec. Lenča končila s učením někdy v úterý, včera měli školní výlet, dneska už jen nějakého to šolichání + možná procházka - dle počasí.. Anička se prý učila ještě včera - tvrdila. Asi akční učitel matematiky. Jinak je teda taky celkem na zabití, já chápu patří to k věku, ale deptá mne to. (Pak si ale uvědomím, jaká jsem asi byla já, zatnu zuby a jdu dál). Na prázdniny se moc netěším. Pracovně to bude náročné, dovolená vykoupená totálním nasazením po ní. Děti nijak extra zajištěné nemám. Teda tento a příští týden je v LBC ségra, takže ty menší chodí s našim, a hrají si s jejími dětmi. Já mám odpolední, je to takové "naprd" - nevidíme se. Příští týden snad nějaké volno.. Možná pojede některá ke tchýni (po jedné, víc nechtějí), ale můj vztah k ní a jejich pobytu tam silně ochladá.. Naštěstí už ji nutně nepotřebuju, když budou samy doma, tak to přežijí.. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.