| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7994  [Dalších 7894 >>]
12157
30.4.2009 22:05:52
Ifčo - vše nej k anrozeninám :-) ráno to na mě bafnul skype a jsem si celý den říkala že ti písnu přání.. ale.. já tak ňák nestíhám furt.

tak pěkně oslav a všechno nejlepší!!!

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
30.4.2009 20:07:28
Vendy- díky, těší mne moc že si pamatuješ:-)
Kam dnes letíš slavit?~t~
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
30.4.2009 15:45:08
Ifčo vše nejlepší k narozeninám pořádně si to užij a oslav.
23.4.2009 15:25:43
Lí- ještě jsem zapomněl anapsat, že věřím, a jistě i ty, že Sonička se z astma dostane, asi je to dost nepříjmené, bere nějaké léky? dlouhodobě, nárazově?

Kačab- jistě nám vyfotí sama sebe a ukáže se nám, řekla bych že ji to sluší i v pytli a se slámou na hlavě, ne tak s novým učesem:-)
23.4.2009 14:58:47
Ahoj Lí- Danečkovi už uběhly dva roky času? neskutečné. Jonáš už měl 1,5 roku.Klárka má problém s očičkem, měla ječné zrno, to jsme vyléčili sami, pak dlouho klid a po zelené rýmě dostala zánět pod víčko- vlčí zrno. Rozháněli jsme mastí, nahřívali nicméně nás naše oční DR poslala do nemoc.na chir.zákrok-vyříznutí. Psychicky jsme ji na to připravili, ráno odjela na lačno na Vsetín smířená snad se vším, tam ji prohlídli a vrátili zpátky domu, prý to není zralé na zákrok, má to takové necelistvé takže by asi zustala i velká jizvička a hlavně já jsem ráda, že nemusela pod narkozu. Kapeme další kapky, snad se to vstřebá a operaci se vyhne.
Terve nedávno jsme ji na její přánií sundali kolečka z kola, myslím, že ji ta kolečka dělaly neplechu, byla snad jen 2x na kole a určitě ji to brzy pujde i bez pomoci, ještě ji naučit rozjíždět:-) Je docela sportovně nadaná v tomto o ni nemám strach~;)

Sonička je borka, zvládá už i brusle, Klárka vyslovila přání kolečkových bruslí, tak asi donese až Ježíšek.

Joník je neskutečný borec, Klárka je pro něj velká segra a buh, je zdatný, místo vhuze běhá v uplné jistotě, ny pískovištzi a hřišti téměř samostatná jednotka, včera na mne volal z písku mamíííímamíííííí, schody do 4 patar zvládá téměř bez mé pomoci...mám z dětí velkou radost.

Max do 15.5 musíme opustit byt, pomalu stěhuju, krabice jsou bezva na hraní...ne tak už pro mne musím balit jak čas a chut dovolí, neskutečných krámu tu máme ve 2+1~t~

ahoooj
12157
22.4.2009 22:12:18
Vendy, tak tuhle společnost ti závidím, tak moc bych zrovna tyhle dámy ráda viděla ~x~ Jsem ráda že je ještě s ančí někdo v osobním kontaktu. :-) super zpráva od tebe. díky.

Jaký má kačabka účes? prozraď??? kačab? co sis provedla na hlavě za kouzla??? já tam mám čím dál více šedin ~f~ asi stárnu nebo co.

Cpo jinak? soňka se snaží zdokonalovat v jízdě na kole a bruslích, je to paní opatrná, takže než by překonala překážku mnohdy raději spadne :-) ale padá opatrně. je šikulka. už se těší až bude velká předškolačka a bude moci do školkových kroužků a hlavně mít službičky. Jo a neustále plánuje svatbu a děti. šílené :-)
Má bohužel astma :-( zatím pod kontrolou s docela pozitivními vyhlídkami. uvidíme co z toho bude. snažíme se psortovat a dodržovat nějaký režim... jo a máme ploché nohy - stále! i přes veškerou snahu - svičení, kvalitní boty - máte to někdo?

Dany je docela borec, sice je pozadu, ale snaží se a dost dohání. Jojo. měl dnes 2 roky a bylo mu to celkem buřt :-) o víkendu dort a babčky. to mu asi bude milejší :-)

21.4.2009 9:48:50
nazdar kočky tak jak se daří takhle na jaře:) Co naše těhulka?? neořibude někdo další??? A co ty baráčky???už máte dostaveno.
Viděla jsme v pátek Ančovičku a kačí moc jim to sluší:) no o Kčabce ani nemluvím musím prásknout , že má nový učes a vyspadá jak starší ségra od Honzíka:)
U nás pohodička ťuk ťuk, o víkendu se chystám poprvé do Říma tak se neskutečně těším budu pak vyprávět:)
Krásný den všem
Tomulinka 76373
15.4.2009 7:19:37
Dobré ráno holky !Velikonoce srávili dobře.Jen v pondělí jsme jeli do Lešné a byly tam fronty dlouhé,dlouhé tak jsme vytočili auto a jeli jsme domů .Po cestě se stavily to krásné hospůdky .
14.4.2009 14:47:49
holky doufám, že jste si parádně užily velikonoce a přeji všem krásné jaro , jejíž jak málo stačí k radosti:) sluníčko:)
12157
7.4.2009 13:49:02
Ifčo - sonička taky nikdy nekreslila po zdech, zato jedna jají kamarádka si to tu užila ... a taky dany kreslí nejraději po stole či zdech, papír byť sebevětší není tak zajímavým terénem :-)
Každé mrně je jiné :-)

Netko, to bdue docela hodně změn najednou, přeju ať všechno zvládneš. Omdlévání taky přejde, dej si kafe...

Poslední dva dny se bavím nakupováním botiček dětem, nekoupila jsme zatímnic :-( oba potřebují mít ortopedicky tvarovanou botku a těch je poskrovnu. Dany už včera v jednom obchodě při zkoušení sandálků začal dělat rukama - prosím prosím!! a já: tak moc se ti líbí, mám ti tyhle boty koupi??? a on znovu prosím prosím - auto!! jede!!! pá... jakože užnechce nakupovat, že chce ať nasednem do auta a jedem domů. No je to teda celý jeho tatínek, ten taky takhle rád nakupuju cokoli, nedejbože aby se to msuelo zkoušet.

[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 7994  [Dalších 7894 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.