| Lí | 12157 |
|
|
30.4.2009 22:05:52
Ifčo - vše nej k anrozeninám
ráno to na mě bafnul skype a jsem si celý den říkala že ti písnu přání.. ale.. já tak ňák nestíhám furt.tak pěkně oslav a všechno nejlepší!!! Lí |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
30.4.2009 20:07:28
Vendy- díky, těší mne moc že si pamatuješ
Kam dnes letíš slavit? ![]() |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
30.4.2009 15:45:08
Ifčo vše nejlepší k narozeninám pořádně si to užij a oslav.
|
|
|
23.4.2009 15:25:43
Lí- ještě jsem zapomněl anapsat, že věřím, a jistě i ty, že Sonička se z astma dostane, asi je to dost nepříjmené, bere nějaké léky? dlouhodobě, nárazově?
Kačab- jistě nám vyfotí sama sebe a ukáže se nám, řekla bych že ji to sluší i v pytli a se slámou na hlavě, ne tak s novým učesem ![]() |
|
|
23.4.2009 14:58:47
Ahoj Lí- Danečkovi už uběhly dva roky času? neskutečné. Jonáš už měl 1,5 roku.Klárka má problém s očičkem, měla ječné zrno, to jsme vyléčili sami, pak dlouho klid a po zelené rýmě dostala zánět pod víčko- vlčí zrno. Rozháněli jsme mastí, nahřívali nicméně nás naše oční DR poslala do nemoc.na chir.zákrok-vyříznutí. Psychicky jsme ji na to připravili, ráno odjela na lačno na Vsetín smířená snad se vším, tam ji prohlídli a vrátili zpátky domu, prý to není zralé na zákrok, má to takové necelistvé takže by asi zustala i velká jizvička a hlavně já jsem ráda, že nemusela pod narkozu. Kapeme další kapky, snad se to vstřebá a operaci se vyhne.
Terve nedávno jsme ji na její přánií sundali kolečka z kola, myslím, že ji ta kolečka dělaly neplechu, byla snad jen 2x na kole a určitě ji to brzy pujde i bez pomoci, ještě ji naučit rozjíždět Je docela sportovně nadaná v tomto o ni nemám strach![]() Sonička je borka, zvládá už i brusle, Klárka vyslovila přání kolečkových bruslí, tak asi donese až Ježíšek. Joník je neskutečný borec, Klárka je pro něj velká segra a buh, je zdatný, místo vhuze běhá v uplné jistotě, ny pískovištzi a hřišti téměř samostatná jednotka, včera na mne volal z písku mamíííímamíííííí, schody do 4 patar zvládá téměř bez mé pomoci...mám z dětí velkou radost. Max do 15.5 musíme opustit byt, pomalu stěhuju, krabice jsou bezva na hraní...ne tak už pro mne musím balit jak čas a chut dovolí, neskutečných krámu tu máme ve 2+1 ![]() ahoooj |
| Lí | 12157 |
|
|
22.4.2009 22:12:18
Vendy, tak tuhle společnost ti závidím, tak moc bych zrovna tyhle dámy ráda viděla
Jsem ráda že je ještě s ančí někdo v osobním kontaktu. super zpráva od tebe. díky. Jaký má kačabka účes? prozraď??? kačab? co sis provedla na hlavě za kouzla??? já tam mám čím dál více šedin asi stárnu nebo co. Cpo jinak? soňka se snaží zdokonalovat v jízdě na kole a bruslích, je to paní opatrná, takže než by překonala překážku mnohdy raději spadne ale padá opatrně. je šikulka. už se těší až bude velká předškolačka a bude moci do školkových kroužků a hlavně mít službičky. Jo a neustále plánuje svatbu a děti. šílené Má bohužel astma :-( zatím pod kontrolou s docela pozitivními vyhlídkami. uvidíme co z toho bude. snažíme se psortovat a dodržovat nějaký režim... jo a máme ploché nohy - stále! i přes veškerou snahu - svičení, kvalitní boty - máte to někdo? Dany je docela borec, sice je pozadu, ale snaží se a dost dohání. Jojo. měl dnes 2 roky a bylo mu to celkem buřt o víkendu dort a babčky. to mu asi bude milejší ![]() Lí |
|
|
21.4.2009 9:48:50
nazdar kočky tak jak se daří takhle na jaře:) Co naše těhulka?? neořibude někdo další??? A co ty baráčky???už máte dostaveno.
Viděla jsme v pátek Ančovičku a kačí moc jim to sluší:) no o Kčabce ani nemluvím musím prásknout , že má nový učes a vyspadá jak starší ségra od Honzíka:) U nás pohodička ťuk ťuk, o víkendu se chystám poprvé do Říma tak se neskutečně těším budu pak vyprávět:) Krásný den všem |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
15.4.2009 7:19:37
Dobré ráno holky !Velikonoce srávili dobře.Jen v pondělí jsme jeli do Lešné a byly tam fronty dlouhé,dlouhé tak jsme vytočili auto a jeli jsme domů .Po cestě se stavily to krásné hospůdky .
|
|
|
14.4.2009 14:47:49
holky doufám, že jste si parádně užily velikonoce a přeji všem krásné jaro , jejíž jak málo stačí k radosti:) sluníčko:)
|
| Lí | 12157 |
|
|
7.4.2009 13:49:02
Ifčo - sonička taky nikdy nekreslila po zdech, zato jedna jají kamarádka si to tu užila ... a taky dany kreslí nejraději po stole či zdech, papír byť sebevětší není tak zajímavým terénem
![]() Každé mrně je jiné ![]() Netko, to bdue docela hodně změn najednou, přeju ať všechno zvládneš. Omdlévání taky přejde, dej si kafe... Poslední dva dny se bavím nakupováním botiček dětem, nekoupila jsme zatímnic :-( oba potřebují mít ortopedicky tvarovanou botku a těch je poskrovnu. Dany už včera v jednom obchodě při zkoušení sandálků začal dělat rukama - prosím prosím!! a já: tak moc se ti líbí, mám ti tyhle boty koupi??? a on znovu prosím prosím - auto!! jede!!! pá... jakože užnechce nakupovat, že chce ať nasednem do auta a jedem domů. No je to teda celý jeho tatínek, ten taky takhle rád nakupuju cokoli, nedejbože aby se to msuelo zkoušet. Lí |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.