| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7994  [Dalších 7904 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
23.5.2009 21:34:25
Ahoj všichni,
Vendy - prima oslava, fotky se mi hrozně líbí, kdo fotívá?

tak už pár dní bydlíme nově, děcka řádí, Jonášek b ychtěl ven hned po probuzení.Tolik prostoru na mne je poněkud dost, než sejdu sezhora dolu je skoro poledne:-)
Jinak at žijou krabice a hledání čehokoliv,sice krabic už moc na vybalení není, některé asi nejspíš vubec nevybalím a nemám prpstor na dětské hadry ty tahám zatím z krabic, ven to je pohoda ale skládat to zas do krabic po vyžehlení horší~t~
Ale je to prima, venek, vzduch a volnost pro všechny, jen ten Joník s e musí ještě hlídat~;)
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
21.5.2009 10:04:52
tak já pořád koukám jest-li budou nějaká fota z oslav a ono nic:(:(
Míša.
  • 
14.5.2009 10:17:54
Bruno má dneska 5 let, uteklo to rychle. Takže tímto přeji všem květnovým dětem, se kterými jdeme tou společnou cestou již tak dlouhoudobu do života jenom to nejlepší, aby je jejich rodiče dokázali doře připravit na cestu životem, která není procházka růžovým sadem, ale pokud známe cestu, nemusíme se poškrábat o trny! Hodně zdraví a štěstí všem!
12157
12.5.2009 22:36:14
Vendy - super fotky a teda solidní megaoslava :-) maty je nádherná holka a Jony je celý táta. Krása!

Ifčo - doufám, žese vám v noví líbí a že se rychle zaběhnete. Baráček, zahradam výběh pro děti = idylka!

12.5.2009 13:24:04
holky kdo chcete mrkněte na fotky z olavy a těším se na vaše, už si nějaké prcky ani nepamatuju:):)
http://matyjony.rajce.idnes.cz/
9.5.2009 11:53:33
ahoj, holky, máme vystěhováno, dnes spíme poprvé v domečku.je mi trošku nějak smutno,ale těším se na nové zítřky.
Příště se ozvu až budeme znovu připojeni k netu.
Netko, už se vám to také blíží, držím palce at je bříško stále v pohodě.
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
7.5.2009 12:07:25
Ahojky Vendy,
procházku po Římě závidím ~t~
Itálii mám ráda, hlavně se mi moc líbily serepetýny v přímořských oblastech okolo Janova. Na jedné straně srázy k moři a na straně druhé hory ~R^

Jinak bříško zdárně roste. Tzn. že můj břišní špek se vyplňuje mimískem. Je mi relativně dobře. Stále hrozně unavená, nemám prakticky na nic chuť. Taky dobře ~t~
Jak je mne zvykem - nestíhám. V práci jsou audity v plném proudu, doděláváme a přebíráme s drobnými problémy domeček, Nik se připravuje na operaci s mandlemi a já bych stále jen a jen spala ~n~
Myslím si , že občas cítím mimíse v bříšku, jak začínám být velice mírně řečeno nervozní.
M si zvládnul udělat zkoušky na rybářský lístek, takže te´d už zbývá jen ten řidičák, hihi
5.5.2009 12:32:41
jo a fotky z Říma už jsou tady http://matyjony.rajce.idnes.cz/
5.5.2009 10:38:02
nazdar ženský tak jak probíhají oslavy , přeji všem květňátkům vše nej k 5 . narozeninám:) doufám, že si to všichni parádně užijou
Jinak Řím byl skvělý určitě doporučuji ho vidět, hrála jsem si na Audrey Hepburn a prázdniny v Římě jezdila na skutru, mačkala jsem se u fontana di Trevi a vyšlápla španělský schody prostě pohodička a romantika:):)zjistila že Italové ať jsou malý a ošklivý to prostě s ženskýma umí stačí když se na tebe usmějí a už máš lepší den , přijdeš si tam prostě jako fakt krásná ženská , koupila jsme si tam klobou , kterej tady asi v životě nebudu nosit,ale tam jsme ho nosila skoro pořád:):):)
Jinak u nás klídek pohoda Ťuk Ťuk, užíváme si jaro zahrady a sluníčka a prodloužených víkendů.
Všechny zdravím a těším se na novinky z oslav:)
30.4.2009 22:18:49
takže Skype to prozradil ahááá:-)

Lí- děkuji moc mě to těší.taky nějak mám pocit že nestíhám,ale krom 2 dětí a momentálně balení a stěhování nic dalšího nedělám.
Mám zase zánět v nose, a tak mi to pije krev!!!!!!
někdy zas napiš, co podnikáš, co děti a škola.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 7994  [Dalších 7904 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.