| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
7.4.2009 12:42:38
Včera jsem byla až později večer na kontrole u dr. Mám těhu průkazku, kufr pro maminky, všechno je báječné, dr byla moc spokojená. Jen mám trochu zmatek v termínech. Mám TP stále 10/11/09. Takže bych měla být 8+6. Dr už minule říkala, že je tak o týden menší a teď mi do průkazky napsla velikost CRL 13 odpovídající 7+3. Tak fakt nevím.
Jsem moc spokojená. Srdíčko bylo krásně vidět a byli tam se mnou neplánovaně oba moji chlapi a také srdíčko krásně viděli. Nik měl oči navrch hlavy a hned si vyžádal kopii ¨fotky do školky, aby se mohl pochlubit. Opět máme rizikové, ale jen z opatrnosti. Jo a začala jsem omdlívat Tedy zatím jen 2x , ale dovedete si představit, kdo by mne omdlelou zvedal? S mým metrákem Ifčo, pankáče vyrobil tatínek jen tak. Nikovi trochu více přerostli vlasy a při obvyklém stříhá strojkem na setinku si Nik vyžádal kohouta, jak mu dělává babička ve vaně. No tak všechno ostříhali až na prostřdní pruh. Dovolila jsem to po dlouhém přemnouvání jen na 2 dny a poslední den večer jsem mu to nabarvila žlutou barvou. Stálo to úplně bezvadně a Nik se velmi bránil umytí a ostříhání. Jenže jsme odjížděli na hory a já řekla, že nikam nepojedu s takovým pankáčem. No a protože miluje lyžování, tak sundal číro ![]() Domeček vyfotím s fasádou. měla by být příští týden. Déčko je pracovní název mimi. Prostě Danielka či Daniel. O jiném ani neuvažujeme. Lí, pevně doufám, že Nik i jeho kamarádi zůstanou spořadnými dětmi a malovat budou i nadále jen na papír či tabuli Zatím fakt nemáme doma nic pomalované ani zničené. Jednou ho chylo, že vzal fixu a na autíčka maloval znaky formulí a závodní čísla. ALe to je myslím všechno ![]() Předpokládám,že holky od Kaničky raději zvát nebudeme Ty pomalovaly, co mohly! Kačenka dokonce černou fixou vybarvila bílé spáry v bílé koupelně! Jinak o zařízení domečku mám představu, ale realizace bude trochu složitější.... Možná nás donutí nechat vyrobit ten stůl a židle až vánoce. Ty chceme slavit u nás s mými rodiči i bratry, pravděpodobně i s bratrem M. K tomu stolu , co máme bychom se nevešli, tažte ten 220/90 bude nezbytností ![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
6.4.2009 23:07:14
Netko- hezké fotky v albu ovšem ten pankáč si žádá vysvětlení
já bych řekla že šel na karneval za náčelníka Apaču![]() a tatktéž vysvětli prosím název Déčko (daniela?) Máš foto domu? Už jsem zvědavá ![]() |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
6.4.2009 22:46:21
Lí- u nás stěny zachovány Klárka nikdy neměla duvod malovat po stěnách, vždy když měla chut malovat dostala obrovský papír přes celý stul a dělala cokoliv, ale stěnu jsme ji dokázala vysvětlit že tohle teda ne.S nužkami vždy jen stříhala papír a zezačátku nikdy nebyla s nužkmi bez dozoru.To Joník je jiné éro,chce všechno co Klárka a vše co nemuže. "devastační choutky má vždy když se nudí...ale i tak, co on už roztrhal knížek a zničil hraček, holt chlap všemu chce přijít na kloub
![]() Dnes u nás probíhala očista silnic kolem baráku, Jony vydržel pozorovat už od 8hod ráno do 11,totálně konsternován a fascinován, nadšen usl večer s modelem popelářského auta v ruce Míšo- jak se daří a co tvuj vyzkum? |
| Lí | 12157 |
|
|
6.4.2009 20:48:37
Milá Netko, gratuluji kdomečku a hlavně!!! k počení nového potomka. Přeji ať je vše OK a vy máte za pár měsíců doma krásné zdravé mrně.
Totéž hgratulace Lidce a doufám že už jsou doma a zabíhají se. Ifčo - my máme obrovský byt (teda dle mě je obrovský) a neustále nevybavený byt, máme závazek, že jak děti budou mít rozum tak začnemě vybavovat a vymalovávat, protože zatím by to byla jen výzva pro naše děti Tudíž zdi na bílo jsoui coby kreslící plocha nejlepší taktéž pro nůžko - rytiny je nejvhodnější stůl z ikea Moc přeju netce, aby jejich stůl přežil ve zdraví nálety ratolestí, Já když vidím co ta zvěř dokáže za pomoci svých kamarádů, tak jsem ráda, že jsme neinvestovali do ťip ťop interieru Lí |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
3.4.2009 7:57:31
Ahoj Holky !Tomi mi dnes dovezl trojkolku až do obyváku .Takového mám siláka ročního.Vendy děkuji. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
2.4.2009 20:02:00
holky tam je tak nádherně teprve ted jsme dorazili domů, to je vám zase lepší nálada to sluníčko.
Ještě vám sem musím dát parádní vtip, tedy mě se alespoň moc líbil Chlap leží v upoceným tílku na gauči, čumí na fotbal, v jedný ruce lahváč a v druhý ovladač. Z koupelny vyleze manželka omotaná ručníkem a ukazuje mu břicho a úpěnlivě říká: "Podívej, co se mi to tady udělalo na bříšku za špíček a tady na zadečku se mi začíná dělat ta pomerančová kůže... nevadí ti to?" A manžel jen mávne rukou: "Ále prosim tě, na to moje šuk..." |
| Míša. |
| • |
2.4.2009 18:56:55
Netko, ještě je to teda docela brzy, ale přesto gratuluji a doufám, a přeji, aby bylo všechno ve Tvém těhotenství v pořádku! Vítám mezi duomatkami :-D!
|
|
|
2.4.2009 14:54:36
nazdar Tomulinko ty se vždycky objevíš jak tu jsem :)Ikonku si uděláš jak píšeš příspěvek tak vpravo je změnit přezdívku a pod tím změnit ikonu tam si můžeš nahrát jakou fotku chceš. Boty na jaro ještě nemám musím se psychicky připravit zajít do obuvis obouma
![]() |
| Tomulinka | 76373 |
|
|
2.4.2009 13:59:42
Ahoj Vendy !Pěkná ikonka.Jak jsi udělala.Už jsi kupovala botky jarní pro děti?
|
|
|
1.4.2009 22:55:21
kde jste kdo???
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.