Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ronda | 3303 |
|
|
4.11.2007 0:01:15
Ahoj Holky,
tak konecne mam energii vam napsat, tyden v CR v pohode, cesta zpatky taky, ale pak jsme se vrhhli zase do starych koleji,hned druhy den zase vstavat s Dandou do skoly:-) cely tyden jsem dopirala pradlo z cest a jaksi i kos mi tu pretekal:-)a porad neco bylo. V Cesku jsme se komplet dolecili, tak doufam, ze chvili budem zdravi. Miso, u vas jsme nebyli to bych ti urcite napsala. Je fakt, ze uz jsme tam nebyli hrozne dlouho. Holky co u nas nedavno hodne bodovalo byli foukaci fixy. Nevim, jestli to nekdo znate, ja jsem to videla u kamosky a kluci z toho byli paf. Jsou to takove tluste fixy, do kterych se fouka na sablonky a tim vzniknou krasne obrazky. Koukala jsem, ze je meli v jedne velke Hypernove, ale urcite i v papirnictvi by je mohli mit. Ty sablonky se daji koupit zvlast nebo i doma se da neco vystrihnout.Tak ty fakt doporucuju! Jeste vam musim napsat, ze jsme vcera vecer stihli Halloween disco u Danika ve skole, kluci se vyradili a E se k nim potom pridala, na to jaky tam byl ramus mela muj obdiv:-) zkusim hodit nejake fotky... Li vydrz, bude lip!!!! Vendy, datum jsem si zapsala a budu drzet palce,vy to zvladnete holky!!!! Vsem dobrou.R. |
| Lí | 12157 |
|
|
3.11.2007 9:21:45
Možná už netka švihla mobil z okna tak už nemá na co odpovídat :)
Vendy - plně tě chápu, já tohle měla předminulý týden celý a hrabalo mi ke konci už solidně :( a jak top tak vypadáí budeme mít takový týden další protože soňka má opět rýmu.. jenže ji má ode mě a ne ze školky :o))) komu bych tak vynadala??? Ty to máš kapánek horší tím, že maty je jistě divočejší jak sonička. Ovšem jAK UŽ TO BYLO 3 DNY UŽ JI DOMA ABSOLUTNĚ NIC NREBAVILO. Holky, hrajou vaše děti s vámi už třeba člověče nezlob se? soňa má nervy tak na první kolečko a pak dělá už radši kraviny, jako že nám figurama SKOPÁVÁ TY NAŠE ZE Stolu a tak.. Zvažuju koupit ty fixy co psala netka, to zní dobře! No my byli včera v praze a zakotvili jsme v ikea na zličíně. vcšechnp fajn, jen dany se chtěl celou ikeu jen nosit tak se nám fakt dobře nakupovalo - jeden tlačil kočár, druhý nesl dítě :) sonička v kuličkách (ale moc ji to nezaujalo, ona je fakt mazel, byla smutnbá že nám to trvalo dlouho.. tak sjem si s ní pak celou cestu domů zpívala a říkala básničky a mám slušně vymluvené hlasivky. ale byla spokojená. Je trochu marodek a to je prostě s náladou špatné. No ale mám enew TV (stará zasmrděla, začmoudila, lupl a a chcípnula nadobro už asi před 2ma měsíci - mě teda TV vůbec nechybí.. ale na vánoce bycha si byla smutná), TV stolek, botník a věšáky (konečně - měli jsme doposud provizorku). nějaké kraviny pro děti (danymu kelímky, soničce kostky). NO tak jsme si vytzkoušeli s M jak se cestuje se 2ma dětma delší trasa a jde to. dany je poklad, fakt v autě chrápe furt. on je vám tak hodnný, vysmátý pohodář - no je to pohoda. jen kdyby se chtěl už sakra rozhýbat! NO nic nemůže mít všechno... Ještě musím napsat že naše děti mají krásný vztah a jsme z toh paf, protože to jsem nečekala že do sebe budou tak zamilovaní :o) Jsem ráda že je mám, i když je to dost těžké a jsem absolutně nesvobodný tvor co jsou 2. Dany není z těch druhorozených které může matka odložit a bnechat napospas osudu (což je častým jevem že třebas mladší jen sleduje jak si maminka hraje se starším...), musí s ním člověk furt neco dělat aby se rozhýbal a posílil trochu. Jak se tak musíme věnovatz danymu ta nemůžeme nechat jen tak soničku bokem,to by pak nesla těžce, takže i jí se musím věnovat vlastně víc jak bych se jí věnovala kdyby byla sama. NO a tak mií mezi tím nezbývá čas vůbec nanic. Už se těším až dokojím, hned se nahlásím na angličtinu, břišní tance a já nevím co ještě.. :o) a už jsme se s holkama shodli že aspoň jednou týdně večer provětráme hlavy v nějakém zapadlém lokále. No tak sad mi do té doby nehrábne :o) Jak to děláte vy, ostatní doublematky? trojmatky????? !!! ??? Ovšem u mě je to tím, že danyho nikomu svěřit nemůžu a soňa má školku jen na 4 hodiny a i to nese těžce. Ach jo. Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
2.11.2007 18:54:10
zrovna jsme si říkala jest-li mi Netka odpoví mám totiž taký nový phone Noki N95 a nemůžu přijít na tu navigaci:):)
U nás taky pohoda jen už bych brala tu školku je to honička a obdivuji matyk co jsou s dvouma dětma doma a snaží se starší dítě zabavit a mladší ukonejšit mám toho dneska plný kecky ale ono to snad zase přejde:):)Joník má teď nějakou chovací což s jeho 9 kg je něco pro moje záda a zkoušeli jste někdy k tomu hrát ještě pexeso nebo malovat něco speciálního:):) No nic tak jsem si musela postěžovat a jdu se zase věnovat když já bych tak psala. |
| Mammita | 25947 |
|
|
2.11.2007 17:45:45
Tak koukám, že se tu čeká na Netčinu odpověď :-D.
Já mám taky dotaz. Holky, máte někdo vysílačky? Nemyslím chůvičky, ale normální vysílačky. Nepotřebuju aby byly nějak spešl, stačí když přes ně půjde komunikovat. Dana mi tu radí, že snad Oddny má nějaké...? No a jak se jinak máte? U nás dobrý děti OK (ťukťuk) a já taky, tátu máme do pondělka pryč, tak je to pohodička :o). |
|
|
30.10.2007 22:38:23
Netko a co máš za telefon??
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
30.10.2007 22:31:44
Aní, Kačí, Oddny
nedávno jsme s M vzpomínali jací byli ti naši prckovné, když jste vařili na Letné tu svíčkovou. M už má doma roupy a dělá si legraci, že si otevře školu vaření. Co holky, chodily byste na výuku svíčkové? U mne to nehrozí, jsem ztracený případ. hihi P.S. Tedy doufám, že je to legrace. Kdo by mi jinak správcoval PC síť v kancelářích.... |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
30.10.2007 22:25:50
Ahojky,
zdravíme všechny nemocné parťáky a samozřejmě i ty zdravé :-) Stále máme antibiotika. Zítra jdeme na kontrolu na UTZ. Nikýsvi absolutně nic není, přes den řádí a je děěěsně uraženej, že nemůže běhat po bytě smíčem, že nemůže skákat po posteli, že nemůže nacvičovat skákání padáku s kotoulem na polštáře...... Rozšířili jsme naši rukodělnou činnost. Nik už se mnou maloval WC barvami. Docela ho to baví, je to jako omalovánky. Já udělám konturovací tužkou obrys a on si to barevně vyplní. Obrázek musí to být ovšem velké plochy, jinak matlá barvu konturka nekonturka, hihi Ještě máme jednu věcičku a to barevné fixy na sklo, co se s nimi popisují výlohy obchodů a restaurací. Doma máme prosklené dveře, které momentálně slouží jako tabule. Krásně se to umeje a může se malovat dále. Je to vlastně tekutá křída, takže to jde ze všeho dolů: z oblečení, rukou, vlasů... Jinak jsme v pohodě. Jsem zvědavá, co nám řekne dr. Nik je už 3 neděle doma a strašně se mu stýská po školce. Zítra jsme měli odjíždět na Slovensko, ale nejdeme nikam. M už taky leze na mozek, být celou dobu s Nikem doma. Výrazně jsme redukovali hlídání babičky a jezdili jsme tam jen na víkendy. U babi stále bydlí brácha s manželkou. Nemůže tam být na hlídání natož přes noc, to by švagrovou opustil veškerý mateřského pud a biologické hodiny by se zastavily, hihi Mě momentálně trápí moje VĚC, jak říkám telefonu. Když jsem se naučila používat ho jako diář a mailování, párkrát jsem použila i GPS navigaci. No a v tom to vězí. Stále se mi aktivuje GPRS a během pár hodin mi to totálně vybije telefon. Děsně mě to vytáčí a hlavně nikdo neví, co s tím. Při třetí návštěvě servisního místa jsem zcela přišla o jakékoliv asertivní jednání a ječela na ně jak hysterka... co dodat |
|
|
30.10.2007 21:25:29
Nazdárek děvčata ,tak si představte že si Maty dneska zase vykloubila loket ( pamatujete story jak jsme zbankala Plzeň když jsem jí vezla na rentgen) no tak to se každou chvíli stává znova a dneska dělala blbosti s dědou házel jí do postele a šup a už zase tahá ručičku za sebou no dle zkušeností to bude do čvrtka O.K. ale my se z toho prostě nevyhrabeme. Jony ATB sní půlku vybleje a pka je O.K. celkově je v klidu vůbec nevypadá jako nemocné dítě no takže takhle my si užíváme doufám, že u vás všech lepší zprávy a hlavně ž ejste zdraví
|
| Lí | 12157 |
|
|
29.10.2007 22:31:54
Vendy - ten kalendář je nádherný. já nad tím původně neuvažovala ale když ho vidím tak se také připojím, to se bude dědáčkům moc líbit. Děkuju za nabídku a inspiraci na ježiška.
Ať je Jony brzo fit a ať to Matyldička nechytne. Držím palec. Drž se mamčo! Ančí - to se ale docela nacestuješ, co? Hrozně moc ráda o tobě zase slyším, je to príma. Docela často vzpomínám jakpak se asi máte. Co holky, to už musí být velké slečny! Míšo - držím palec ať se z Garyho vyklube spavec a kliďas. A když už to ne tak ať je brzo po rýmě. Kačí - když je Ani taková pečovatelka tak to je docela výzva, ne? Jo a fotbalem se čdá taky dost dobře živit :o) že Tomíkovi fandíme.. Jinak teda taky tě tu moc ráda vidím. Sice máš asi docela záhul (práce, děti...) ale jak tě znám určitě to máš bezvadně zvládnuté :o) Ifčo - jak ej u vás? Už je klárka OK? a ty? Jinak proklínám zmněnu času, Dany vstává vytrvale v 5 :( hodinu ho ukecávám a on pak spí celých 30 minut.. pak zase hodinu ukecávám a pak za dalších 30 minut vstáváme od školky. Jsem grogy a to je teprve pondělí. No nic, zítra bude líp, odpo jdeme se soničkou do plavča :) to má moc ráda. A já jsem zase pyšná jak krásně překousla strach z vody a jak už hezky plavčí (s deskou teda). Přeju všem hezký den. Lí |
|
|
29.10.2007 15:20:25
Míšo čím dřív tím líp:):):-) ale znáš mi umím i nemožné i když nevím jak to bude nakonec nazačátku porsince to možná vše vypustím a budu jen s matyldou bez netu bez telefonu abych se nemohla od nikoho ukecat.Hele a jsi prostě statečná jak to zvládáš já už kojení beru jako rutinu ale musím se pochlubit už měsíc fakt neodstříkávám a zvykla jsme si na ranní flek okolo sebe ale prostě nevstanu a neodstříkám.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.