Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
29.10.2007 15:11:28
Taky ráda vidím i znovunalezené tváře :-)!
Gary je upřímně nespací, hýbací a prdící miminko, a teď má ještě rýmu, takže jsem opět kandidátka na zombie. Ale nutno říct, že prso už je skoro, skoro v pohodě a kojím celkem normálně, zuby už nemám zatnuté a rty rozkousané :-)! Vendy, objednávám, kdy je nejzašší termín dodání fotek? Bruno prudil dneska od 6 (on prostě posun času nerespektuje .-)), kdy přijde basík do školky, v kombinaci s tím, že Gary se kojil do 4 to bylo vražedné.... |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
29.10.2007 13:41:16
tak nazdárek ženský jsem ráda že se tu objevili i staré dobré zámé tváře :):)
Holky tak Jony dneska dostal ATB to je radost dvě děti vždy někdo něco chytí tak snad je to to samé co měla Maty a nechytne to od něj a nebudeme zase šoupat termíny. Jinak jsm evám chtěla nabídnout kdo zas ebudete mít zájem o kalendáře vycházejí ode mne na 320,- pošlete cd s fotkama, nebo mi fotky pošlete mailem nebo je vložíte na ftp připravím pošlu ke schválení a pak pošlu hotové kalendáře takže kdo chcete ozvěte se na mail. tady je ukázka loňského ![]() |
| Anči&AJ | 12970 |
|
|
29.10.2007 12:18:36
Vendy drzime palce!
Kaci, do Horomeric:) ale jezdime driv, ted vozim holky rano k mame. kolem 7 hodiny:))) Jinak u nas se to zhorsilo-zatim bez teplot, ale se strasnym kaslem..ach jo.. Uzdraveni vsem, silu maminkam i miminkum |
| KACI | 6635 |
|
|
27.10.2007 22:20:28
Ahojte holky, to bylo zase pokusů, než jsem si vzpoměla na přihlašovací údaje:-).
U nás vše v pohodě, Ani miluje školku, kde se nejradší stará o menší děti - oblíká a obouvá a krmí je :-) - v případě, že bych dala ještě jedno mimi, tak bude mít kompletní servis :-). Tomíka krom fotbalu nic moc nezajímá, školu zvládá v pohodě :-), ale už se docela těším, až bude zima a odpadne nám trénink 4x týdně. Po týdnu prázdnin u babí mám zpět děti - zítra plánujeme Ratatouille, oběd v Roztokách a pak spinning :-), tak se těším, než mi zas nastane ta každodenní honička v týdnu. Ani se na film moc těší, vyprávěla jsem jí, jak moc se líbil Matyldě :-). A budeme mít hodinu k dobru! Anči tak ráda tě čtu! Kam jste se stěhovali? Jsi ještě na 6? Když vedu Ani do školky tak koukám, jestli nejedeš kolem:-). Rondo, to je úžasné, jak všechno zvládáš, superžena :-). Vendy, kdybys cokoliv potřeba během pobytu v Pr dej prosím vědět! Mějte se krásně, ať se Vám vyhnou všechny bacily... |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
25.10.2007 22:45:30
Vendy, držím moc všechny palce a posílám spoustu pozitivní energie a věřím, že to holky splu statečně zvládnete!
|
|
|
25.10.2007 22:05:22
Nazdárek Aníku ty jsi kočka že jsi zase něco milého napsala.
Ifčo neboj to přejde a ty jsi přeci skvělá matka tak nezoufej bude líp a jeden paralen an hlavu to mu neublíží dokonce paralen i spouští mléko fakt:) JInak prosím všechny 26.11. nastupuji s Matyldou do nemocnice ( operace srdce) nechci od vás povzbuzení litování či ujišťování že to Matylda zvládne to prostě vím ,jen bych chtěla poprosit o držení palečků a věřící o malou motlitbičku jen tak pro sychr.Jak bude po všem dám vám vědět |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
25.10.2007 18:59:11
holky, nějak se to na mne začíná sypat, Klárka je marod, včera začala chraptět, v noci horečky a trochu s edusili suchým kšlem, zítra jde zase na kontrolu, dostala leky na jeden den,mě bolí prso tak masíruju ve sprše, naštěstí malý je zlatíčko ale taky me v noci bolel příšerně hlava, ustáli jsm eto jen s obkladem na hlavě, jsme unavená jak čert...aspon at je ta Klára brzo fit...
bojím se co v noci jestli s enebude dusit |
| Anči&AJ | 12970 |
|
|
25.10.2007 14:34:05
Vsechny zdravim!
Je mi lito, ze sem casteji nenapisu, ale nestiham(jako vzdy), mame za sebou stehovani, mesic a pul v KZ, doma jeste nemam kuchyn a internet:)))tak pisu z pr..ace. Moc vsem gratuluji k miminkum! Hlavne at uz jsou vsechny deti zdrave! Holky jsou zrovna nachlazene a jsou z toho nestastne..nemuzou tak moc zlobit:))) Tak se mejte krasne a snad uz budu mit nejaky ten cas. |
| Mammita | 25947 |
|
|
25.10.2007 8:15:33
taky mi to nedalo :o)
|
|
|
24.10.2007 23:07:03
tak mi to nedalo ( respektive jsem se chtěla taky pochlubit:):):) a zadala jsme taky nějaká fota:):)
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.