Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
24.10.2007 22:35:57
Ahoj krásné nové fotky, miminka náááádherná - Jonášek, Daneček i Gary!
Míšo, Brunovi jsou 4roky, jo? :-) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
24.10.2007 22:24:28
Vendy, zase Ti nefunguje email...:-(. Máťa se zřejmě potřebuje procházet po kolonádě :-D!
Díky za pochvalu fotek, ten prožitek ale žádná fotka nezachytí :-)! Rondo, budete u nás? Ozvi se! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
24.10.2007 22:00:56
Jéjé to já jsme si těch fotek ani nevšimla míšo, kdyby na to Adel neupozornila tak jsme ani nevěděla jak je Gary krásnej jéjéjéjé já bych zase ňuchňala malinkatý miminka, holky kdy mi to přejde myslela jsme že je to jen v 6 nedělí a nějak se mi to nene pustit jsme hotová z každého miminka no tak snad to přejde až přestanu kojit:):)
Jo a jinak jsme dnes zjistila že Maty není takový lenoch jak jsem si myslela odmítala se mnou chodit na procházky ale úplně krutě a dneska jsme byli ve městě a tam vydržela chodit 4 hodiny úplně v klidu tak je jí prostě vadí vesnice nuda:):) že by to měla po mamince:):):):):) |
| Ronda | 3303 |
|
|
24.10.2007 21:58:11
Ahoj holky,
zdravim vas od nasich, uzili jsme si tady 4 dny, nasi naprosto nadseni z deti, vsechno jsem vyridila, navic mi tu kikslo auto, ale dnes jsem si ho uz vyzvedla v servisu a vse OK, nastesti, bez auta se 3 detma si to absolutne nedokazu predstavit. Uz mam zase zbaleno a zitra jedem za m na Moravu..... Vsechny fotky jsou nadherny, fakt sladky miminka!!! |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
24.10.2007 21:33:51
pardon.. ty meli byt k dubnatkum
|
| Milka+4 | 7376 |
|
|
24.10.2007 20:54:36
Ahoj mamci,
Enko Vas vsechny zdravi a tady jsou nejake fotky z porodnice. Jsou na mem albu, casem si je segra presune k sobe. Papa :-) |
| Mammita | 25947 |
|
|
24.10.2007 20:34:39
Míšo, ty fotky jsou nádherný!!! Ještě jednou gratuluji.
Lí, Soník se hodně změnila - vyrostla z ní slečinka :o). |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
24.10.2007 16:16:58
Květňulky,
všechny fotečky jsou krásné a miminka na nich úchvatná. Hned bych si jedno takové pořídila. Nikýsek pořád plánuje, jak bude bratříčkovi zpívat a houpat ho. ALe když prý to bude ségra, tak to bude taky dobrý. No halvně aby to bylo dítě, hihi Nik je stále nemocný. Nemůže se zbavit rýmy a začal hnusně kašlat. M se s ním vypravil k Dr. Vzala Nikovi výtěry, prý je to z nějakých breberek?!? Nikýs na ni vyvalil oči, jaké, že to prý má breberky, hihi Napsala recept a poslala na ultrazvuk. Tam prý byl strašně hodný doktor, Nika strašně chválil a to se ví, že ten byl náležitě pyšný. Takžed má lehný zánět dutin, že prý jsme přišli včas. Přepsal recepty od naší Dr a připsal nové. Máme antibiotika a jakmile by mu otekly nebo zčervenaly oči, máme jet okamžitě na pohotovost. No tak nevím, jestli je tohle lehký průběh, nechci vidět ten těžký.... Tak se všechny mějte krásně. Jsem zvědavá, jestli budeme mít někdy tak nějak globálně zdravé děti, abychom mohli srazíkovat. |
| jajda | 12358 |
|
|
24.10.2007 15:36:53
jako již tradičně marodíme, tak jsem se sem pěkně dlouho nedostala. Tentokrát bacily nedoputovaly od Milánka jen ke Kristýnce, ale i ke mně :o( Ale už jsme to zvládli, prcek už zase začal chodit do školky - po ránu s brekem, protože jeho dostat z vyhřátého pelíšku je nadlidský výkon. Ale když už ho venku zima dostatečně probere, tak je ve školce v pohodě. Uvidíme na jak dlouho, ještě tam ani jednou nevydržel celý týden, vždycky nám do toho skočí nějaká viroza :o((
Ifče gratulujeme k miminku a přejeme jim oběma hodně zdraví a pohody. Omrkla jsem fotečky, ty miminka jsou všechny tak sladký. Škoda, že tak rychle vyrostou :o)) Míše a Ifče přeji úspěšné kojení, holky jste bojovnice. My jsme si taky ze začátku užily. Prsa plný a mlíko ne a ne jít ven. Zachránila nás dětská sestřička, která obětovala jednu noční šichtu a co hodinu mi pomáhala kojit. Ještě, že tam byla. U Milánka mi tenkrát vyhrožovali operací a vším možným, teď by to dopadlo zřejmě stejně. Adel, gratulujeme Bětušce k zoubečku. Naše malá má dva zoubky a umí je moc hezky používat, hlavně na maminku :o)) Netko, ráda tě tu vidím, už tu chyběly tvoje dlouhé příspěvky. Holky nemáte nějakou inspiraci na vánoce? Milánek otevřel leták z Tesca s hračkama a vyjmenoval téměř vše, co tam viděl, že by nutně potřeboval :o) Když se kouknu na ten plný pokojíček hraček, nevím nevím. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
23.10.2007 21:44:40
Lí moc krásné fotky máš parádní děti:):)
Tak u nás to vypadá že Jony bude asi marodit normálně večer začne chrhlat když usíná no ješt ěmu dám dva dni pak jdu k Dr. to je takový bezmocný poslouchat jak kašle za dveřma . Npo nic jen jsem si chtěla postěžovat :) Míšo je mi tě líto že se Gary ještě nepřevrátil ale věř že bude líp ale měse to kecá když mi obě děti spaly v noci co. No musím to zaklepat Jony spí od 21 hodin do 8 do rána nonstop tak snad už mu to vydrží napořád:) Maty tedy dnesk předvedla večer klasiku když se jí nechce spát nejdřív že má hlad, pak žízeň, pak záchod a pak ženutně potřebuje podat nějakou knížku je docela sranda jí sledovat jak sedí v postýlce a soustředěně přemýšlí co si vymyslí aby mohal vylézt za námi:):):) Holky přeji dobrou noc |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.