| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 7994  [Dalších 6894 >>]
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
16.10.2007 14:18:57
Vendy,
teď jsem si někde přečetla, že je Dara Rollinc těhotná.
Plánují jména MATYLDA a JONATÁN!
*Lidka* + 3 11796
16.10.2007 14:12:24
Ifčo moc gratulujeme k Jonáškovi, přejeme mu všechno nej do života!
12157
16.10.2007 12:48:04
Danul, Vendy a všichni další marodi ať je brzo líp!!!
12157
16.10.2007 12:47:03
Netko- soňa měla odloženo očkování na spalničky (jak se to jmenuje, trivivak????), protože měla dost ekzem a po posledním očkování měla vysoké teploty a byla hrozně oházená a dost jí to ten ekzem zhoršilo, to uznala i Mudr, takže jsme očkovali až těsně před školkou.. po šetrné vakcíně už tříletá sonička měla stejně slušnou reakci protože už vyléčený ekzem se jí znovu rozjel. Bohužel očkování je u nás povinnost ze zákona a nikdo neposuzuje děti zda jsou už na očkování zralé či ne, berou je sakumprásk jak to leží a běží... přitom ti drobci jsou každý jiný. Z května 07 (kde jsme teď taky) měli dvě děti takovou reakci na blbé TBC že se jim pod paží udělal boulička a jedné holčičce to dokonce museli vyřezávat v narkoze. Očkkování 4denních mnimin je dle mě zločin. Hlavně v těch 4 dnech nikdo ještě nepozná jak na tom to miminko je.

Ifči gratuluju k rychlému porodu s prima personálem. Je fajn že jí to vyšlo!

Tak holky, kdo bude další??? Netka až po přestěhování.. Dorka?? odříkaného chleba nejhvětší kus? kldo další??? :o)

Danula&Klárka&Toník 19069
16.10.2007 12:26:27
Tak se taky přidáme. Děti jsou nastydlé, já taky. Klárka je doma, ale zítra půjde do školky. Přestala kašlat. To se nedá říct o mě, přepadá mě takový ten záchvatovitý kašel, co nevím, kdy skončí.
Tonda už krásně chodí, vymýšlí si kraviny - včera dvakrát vyhrabal květináč u palmy, vyklopil mi misku kaše do klína, dnes zatím jednou vyhrabal květináč a vylil hrnek čaje. Leze všude, kam nemá.

Netko - já medvídka viděla už dvakrát :-))).
16.10.2007 11:36:42
Adél,
do školy chodíš v neděli? Tak to Ti tedy nezávidím :-)
Kámoška si dodělává střední a je ve třetím ročníku. Letos začali s ruštinou a docela dost se baví. Absolutně si ze školy nic nepamatuje a azbuka jí dělá celkem problém :-)
U dětí přeji, ať to nejsou spalničky.

Rondo,
jak dlouho budete v Praze?
Ukázkový odchod do školky se nám povede jednou za x. Nejhorší je, když se má Nik oblíkat a on si začne zpívat nebo vykládat nějakou pohádku či básničku. Já po ránu nejsem moc funkční a tohle mne tedy ubíjí.

Lí,
odkládalas očkování i u Soni? My na nic neměli žádnou špatnou reakci, takže jsme se očkování nikdy nebránili. Jen vím, že je očkování ze zákona povinné. Máš nějaké zkušenosti, jak vlastně donutí maminku nechat dítě naočkovat? nebo to prostě můžeš odkládat do nekonečna?

Vendy,
s Máťou půjdeš do nemocnice ty? A co Jony? Kamarádka právě kvůli kojení nešla a vydupala místo pro manžela. Rozhodně dej vědět, ať víme, kdy máme držet ty palečky!

My jsme prožili nádherný víkend. V sobotu celý den v Dendrologické zahradě na akci s Toulcovým dvorem. Děti poznávaly stromy a plnily různé úkoly, za které dostávali razítka. Po projití celé zahrady si za razítka vybraly odměnu. Byla děsná kosa, tak jsme zapadli na jídlo do KIKY, kdy se děti vyřádili v herničce. Zjistila jsem , že v Dendrologické je nádherné venkovní hřiště. To jsem vůbec netušila. Krásné dřevěné lodě s lávkami, lany , žebříky. Určitě se tam za hezkého počasí musíme podívat.
Neděli jsme trávili s babi a dědou na chatě. Nikola pracoval jak mourovatý. Vozil věci na ohníček ve vlastním kolečku. Stále to komentoval slovy TO MÁME DNESKA PRÁCE. Občas zahlásil, že mu pípá motor a že jede natankovat, hihi

Já jsem včera byla s Lidkou a Kaničkou na Medvídkovi a bylo to super. S Kani jsme konstatovali, že na to musíme vzít naše drahé polovičky :-)
16.10.2007 11:09:40
Velikánské gratulace Ifče k Jonášovi a bleskurychlému porodu!
Mammita 25947
16.10.2007 10:36:18
Vendy, díky. Nás doufám ATB minou. Vy už se z toho kolotoče taky vymotejte... je to věčný, co? Chjo, bobani. Matymu se ten ekzém nerozjel, Bětka je stále osypaná, ale naštěstí jí to nevadí.
Ifča nakonec rodila ve FM. Všichni prý byli milí a ochotní a byla to intenzivní rychlovka. V nemocnici byli tuším ani ne 3h před narčozením Jonáška.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
16.10.2007 7:55:31
Tak máte nějaké info o Ifče:) nějaké podrobnosti???
Jinak Míšo co novinky jak malej Gary už otočil denní a noční režim??
Adel brzy se uzdravte u nás stále dobíráme ATB a Maty přestala kašlat problém je že jsme začala já a dneska Joník začal tokové lehké eheheh jakoby náznak kašlíku, my se z toho snad nevyhrabeme . Termín posunut na začátek listopadu d Motola takže se teď musím dát do kupy rychle já jinak takhle mi tam nevezmou :(
Rondi a kdy budete v Čechách že bysme hodili nějaký srazík, ráda bych tě viděla.
Netko kde je tvoje předsevzetí:):):)
Kačabáku co práce už makáš???
12157
15.10.2007 20:50:09
Adél - taks edržte, ať to nemá i Maty. No já jen tak, že to očkovánbí je fakt sfiňa. Znám taky jednu holčičku co po tom očkování prodělala regulerní spalničky... Já zatím danymu očkování odkládám a odkládám.. ale bojim bojim že nás to jednou nemine :o(

[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 7994  [Dalších 6894 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.