| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7994  [Dalších 7874 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
30.3.2009 11:47:32
tak jsem se defintivně rozhodla :) 3 už nebude:) měla jsme na víkend ségru byly jsme na horách vše bylo fajn ,ale bylo toho dost. Na horách bylo krásně jen ten sníh už není na ježdění na lyžích zato na ježdění po zadku to bylo super takže děcka byly úplně turch asi tak do půl hodiny a samozřejmě jim to bylo šumák:):)a já se do teď strachuju kdo to odnese alespoň lehkou rýmou.

27.3.2009 13:31:06
Netko fakt poslední monomatka??? to je odbrý tak to už to nikdo není jen s jedním:)
No jsme taky zvědavá na fotečky toho baráku:)
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
26.3.2009 22:43:02
Ifčo,
já to ještě nikomu skoro neřekla. Ale těšila jsem se až vám to tu vyzvoním. Jsem tu jediná monomatka ~t~
Špatně mi není stejně jako u Nika. Žádné větší problémy nemám, jen prsa. No ale M si nestěžuje ~t~
Domeček pevně doufám, že bude perfektní. Dlouho jsme ho plánovali. Dokonce tak dlouho, že mi přestali dělat vysněnou vanu a musela jsem najít náhradu. je ještě větší než ta původní a zvětšovala jsem kvůli ní koupelnu ~t~
Trochu více jsme zvedli zákaldy, takže musíme hned ke koulaudaci udělat dřevěnou terasu, protože na všechny strany máme výstupy do zahrady a ty nesmí být větší než 50 cm a to my máme setsakra větší. Musíme dovézt z lomu obrovské balvany, navézt hlínu atd atd....
Moje představa zelené koupelny vzala za své hned zpočátku. TO byla jediná věc , kterou jsem vyloženě chtěla, ale po té co jsem prošla všechny možené i nemožné dlažby a obklady nenašla jsem to pravé ořechové. Tak bude všude béžová 30*60 taková žíhaná. Moooc se na to těším.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
26.3.2009 22:02:54
Netko- ten obrázek je nádherný!!!Snad jsem tě nedotlačila k přiznání zde moc brzo, hlavně at je vše v pořádku, to bude na vánoce v domečku veselo.
Jak to popisuješ vypadá to famozně a to jistě i je, je to tvuj vysněný domeček, a stejně se těším na ty fotky.Hranaté máme také téměř vše~;)
Doufám, že nás tu budeš občas informovat jak ti je ~s~
26.3.2009 21:40:07
to si děláte srandu člověk tu chvíli není a tady takové věci:)
Tak Pavlíkovi jen vše nej do života a Lidce hodně pohody s výchovou
Netko i ty brute:):):) grat.... respektive držím pěsti ať je vše O.k.
Jo amusím říct že baráčky vám nezávidím ani trochu kdybych se znova měla rozhodnout tak jdu zase do hotovýho bez práce:):)) pokud bychom totiž stavěli s M tak se zabijeme:)
Ty jo já jsme z těch novinek tak pag že ani nevím co psát
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
26.3.2009 16:48:29
Ifčo,
tak rozpočet tu nebudu zveřejňovat. Každopádně, pokud bychom neprodali byt , tak bychom na tento domeček neměli ~t~
Dům má 3 štíty a veliké prosklení. Potřebujeme rozbít tu velkou hmotu. Máme antracitovou střechu, mahagonové podbití a mahagonová okna. Prakticky všude jsou francouzká okna i nahoře v pokojích. Jen pár oken je malinkých (WC) nebo v kuchyni podlouhlé na šířku 75x175. Jsou to velké prosklené plochy, třeba v obýváku 400x292. VOlíme ze dvou barev fasádu béžovou a vínovou/cihlovou.
Vnitřek máme světlou dlažbu 30*60 všude, mimo 3 pokojů v patře, kde bude modrý, olivový a šedivý koberec. Dlažba je použita naprosto všude stejná i na stěnách koupelen a WC. Je to hrozně elegantní čisté. Dveře barva třešeň, stejně tak kuchyně třešňová s antracitovou pracovní deskou. Kuchyně nebude mít vrchní skříňky, protože je tam to dlouhé okno a bude to vypadat vzdušně.
Všechno se snažím do hranata, ale čím hranatější, tím dražší. ~t~ Vypínače, také hranaté, budou antracitové včetně termostatů na podlahové vytápění.
Máme hodně hranatých bodovek a všude vedou dráty na internet ~t~
No a až vyberu velkou sedačku, tak bude taky antracitová. Potřebuji velikánský 90x220 hranatý třešňový stůl a k němu 10 židlí se stejným potahem jako sedačka. Stůl mám vyhlídnutý dubový mořený do třešně.
Jo a těším se na postel do ložnice! Teď spíme na gauči a máme toho dost.
26.3.2009 15:28:01
netko- a do jakých barev máte laděny koupelny a kuchyn? u nás je spodní koupelně citronově zelená s bílou a horní je bílá s bordo,kuchyn nakonec jen bílá v lesku, prac deska tmavě hnědá-vypadá jako staré dřevo, kuchyn měla být zezačátku taktéž červená:-) at žijou barvy~t~
26.3.2009 14:51:40
no a vidím, že funguješ i jako stavební dozor, tohle naštětí dělá Radek neb já tomu rozumím jak víš co. I tak se stále řeší problémy, pokud lidem člověk nestojí doslova za zadkem je to téměř vždy špatně~Rv
26.3.2009 14:49:35
Netko, a mužeš prozradit jak jste na tom s rozpočtem, na jakou jste se dostali finální částku?Váš domek je jistě větší našeho:-)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 7994  [Dalších 7874 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.