Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mammita | 25947 |
|
|
15.10.2007 15:56:34
Rondi, díky.
Bety má lehký průběh spalniček :-O. Jsme 7. den po očkování. Maty má náběh na laryngitidu, tak jsme dostali za D.Ú. zavést čípek. Držel si v každý ruce jeden bonbón a trpitelsky mu kanuly slzy. Je to šikulík. Taky se mu rozlézá po puse cosi, tak dr nevyloučila, že by ty spalničky měl taky, ale žto snad ne :(. Rondi, obdivuju jak to nádherně zvládáš. Vendy, ty vedlejší účinky :-DDD. |
| Ronda | 3303 |
|
|
15.10.2007 11:13:51
Ahojky,
tak v prvni rade musim poslat gratulaci Ifce k Jonaskovi, krasna zprava, preju at vse probiha k vasi spokojenosti!! A taky samozrejme hodne zdravicka!! Vendy, bez vedlejsich ucinku ;-DDDD U nas dneska Danik rano uplne ukazkova vyprava do skoly, sam vstal( vetsinou ho taham z postele) a na to ze je dneska pondeli, coz je nase nejhorsi rano, nez se zase zajedeme, tak to bylo hodne nezvykly. Pak se hned nasnidal, sam oblekl i umyl a jeste jsme stihli kratkou pohadku, nez jsme vyrazili do skoly. Proste pohoda uzasna:-) Jinak mame taky druhe kolo nachlazeni, vsechny deti maji kasel a jsou dost zahlenene, takze mam tyden na to at to z nich dostanu, protoze v sobotu uz letime.....tesim se moc. Adel, zkus mozna i Vincentka sirup, ten nam na odhleneni zabira jeste lip nez Hedelix, akorat ze nam uz dosel, musim zase v Cesku dokoupit zasobu. Jo a taky jdu do cibule s cukrem.....mate nekdo jeste dalsi tipy na odhleneni???? Vzduch zvlhcuju, Just tymian taky pouzivame....nejak me nic dalsiho uz nenapada. Tak se vsechny drzte a at uz jsou ta nachlazeni za nami!!! |
| Lí | 12157 |
|
|
15.10.2007 9:20:33
taky mi ta krásná zpráva přišla poránu, to potěší :o)
Takže mamince Ifčři a malému Jonáškovi vše nej! a veliká gratulace :o) od Lí. Doufám, že stihli nějakíu tu porodnici. Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
15.10.2007 8:53:50
Sms jsem taky dostala takže ještě jednou veliká gratulace a vůbec nevím jest-li jste si přáli pareček a vyšlo vám to:)
Doufám, že Ifče vyšlo vše tak jak si plánovala a že Klárka bude nadšená sestřička bez vedlejších účinků:):) |
| Mammita | 25947 |
|
|
14.10.2007 22:38:07
Ve 21:30 hod vykoukl s briška na svět človiček. Váží 3,35kg a měří 49cm, je malý, krásný, prostě náš a jmenuje se Jonáš. Šťasní rodiče Iva a Radek U.
Sem ten krám prostě musela ještě jednou zapnout, abych Vám to tu sem napsala. Jonáškovi přejeme zdraví, mlíčko, spokojenou maminku a hodnou sestřičku. |
| Mammita | 25947 |
|
|
14.10.2007 20:43:45
Ahoj holky!
Hlásím se naprosto vyhoukaná ze školy. Měli jsme od 8:00 do 18:15. Mazec!!! Mám hlavu jak pátrací balon. Poslední 4 hodiny filosofie... to jsme normálně myslela, že to zapíchnu a už mi tam nikdo nikdy neuvidí. Jinak jsme marod, Maty má kašel a takový ten ošklivě zastřený hlas, ale zatím bojujeme s Hedelixem. Uvidím jak zítra, možná zajdeme k mudřici pudřici. Chtěla jsem reagovat, ale jsem úplně vygumovaná. Jen jsem Vám ještě chtěla napsat, že jsme se usmířily s mou sestrou, byla tu teď týden se svou malou Aničkou, tak to bylo príma. Anička je celá švagr, usměvavá, šikulka a už se jí vyklubal první zubák. To byste nevěřily - stolička vpravo nahoře. Měla to tak i ségra, takže se geny fakt nezapřou :-D. No a Bětka stále bezzubec :o), chodí jen s malou oporou a nádherně povídá. Je to kočička :o). Maty docela žárlí, moc jí nechce půjčovat hračky, ale na jeho obranu je fakt, že Bety jde po všem co si on právě vezme. Zítra školku vynecháme a uvidíme dál, ale musím napsat, že jak jsem se posledně zmiňovala o tom, že Maty pokňourává, tak už je naprosto OK. Na Ingliš je spokojený a ještě chodí na tanečky a tam se mu taky moc líbí. Mají pana učitele, je to děsnej slizoun, ale děti i učitelky ho fakt žerou :-D. To je asi tak vše od nás. Mějte se hezky. |
|
|
12.10.2007 21:36:21
Holky tak oba dva spí tady je to jak po výbochu a řekla jsme si že na to dneska peču že prosět uklízet nebudu, myslím že stejně to bud ezítra nanovo a vzhledem k tomub že nemůžeme ani vem tak by mi to štvalo :) Takže úklid se nekoná otevřela jsme si studentskou pečeť a skoukla četnícké humoresky dočetla vaše příspěvky prostě pohoda:)
Pet víš co je prča že když napsala Mířa tu horečku omladnic tak jsme si taky automaticky myslela zánět prsu a přitom 3 dny předtím my M fakt vyprávěl o horčce omaldnic a tak mě jakoby poučoval a já na něj že je jak učitel jeho poslední hláška byla alespoň budeš mít přehled a pak jsme na to stejně zapomněla a vzpomněla si až když jsi to napsala ty:) asi nejsme prostě samostudijní typ z přednášek mého muže :):) Netko obdivuji vaši naplánovanost na vše:) Holyk Maty je ted trochu protivná a vůbec nevím čím ji pořád zabavit na ní je šíleně vidět že jí chybí kolektiv , no snad přestane chrchlat brzy a začnou zase návštěvy. Tak jsme si hezky pokecala a všem přeji dobrou nikým ani ničím nerušenou noc |
| Peti+2 (12/99,05/04) | 39253 |
|
|
12.10.2007 20:26:59
Oddny, to já si myslela od začátku, že to má být nadsázka, ale další příspěvky a reakce mi tak úplně nepřišly. (Ten tvůj tedy zrovna ano, ale další ne.)
Rozhodně tu nechci dělat paní chytrou. Takže pokud jsem se někoho dotkla, tak se omlouvám a jdu hledat. :o) |
|
|
12.10.2007 17:35:14
Holky tak fotky z dovolený kdo se chcete mrknout jsou tady:)
http://matyjony.rajce.net |
| Lí | 12157 |
|
|
12.10.2007 16:59:32
teda holky, vy mě s těma klujčičíma hračkama děsíte!!! Zlaté soničiny panenky!
K Vánocům - no sonička dostane něco jako kadeřnoickokosmetický salon :o) zatím hledám na netu. Furt nás češe... pak teda pokladnu, to se nedá, taky furt jen chce něco prodávat (babi byla prodavačka, tak jí to dostane za úkol koupit ona :o) NO ale jinak zatím nevím co ji ten ježíšek podaruje. Ještě máme chvilku času :o) Vendy - večer se blíží :o) bude klid .. doufám, že ten den přžežiješ a večer nám písneš něco zajímavých story :o) NO a co jinak? Sonička se dnes ve školce počúrala a když jsme se ptala japato? tak mi řekla - no já si chtěla hrát, a když bych odešla tak by mi tu hračku někdo vzal. Hmmm. Tož to nevím jak řešit? doporučit jí aby si vysněnou hračku brala ssebopu na toaletu je asi blbost, tož nevím. je fakt že v tomhle ji chápu... Musím se poptat učitelky :o))) jesli má nějaký nápad. Lí |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.