Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
4.10.2007 19:57:24
Zdar :-)
tak u nás ve školce hady všechny učitelky (i z okolních tříd) důvěrně oslovují ,,sirény". Na každú příkaz typu: vyčistit zuby, převlíknout, jíst... reagují řevem. Uči mají můj velký obdiv, nikdy jsem je neslyšela zvýšit hlas... Jinak v pondělí nastupuji do práce na 4 hodiny denně, musím začít mluvit rusky, práci mám 5 min od školky. Brzy budu mít auto, už je zaplacené, jen je potřeba ho dát do pořádku v servisu, je to jaksi jetá, lehce orezlá, policejní felicie s dírou ve střeše po majáku a strahnými nápisy POLICIE :-D. Jinak se máme docela fajn, Honzík teď přijel ze zápasu, prohlráli 6:5 a dal 3 góly, od září mají ve škole poprvé známky, tak už máme jednu trojku z diktátu:-(, ale také spousty jendiček. Jsem se vykecala :-) a dnes i face to face, byla u nás odpo Dana s dětmi, byl sice standadrní bordel, ale mooooc příjemná společnost... Mějte se krásně, jdu uložit hady, papapapapapapa |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
4.10.2007 13:00:25
holky jak se jinak máte??? zase to tu nějak vázne co děcka ve školce?? Co nové hlášky včera Maty perlila když JOnatána učila jak se má potápět že si musí chytit nos a názorně mu to ukazoval rozená učitelka.
Jinak je tu teď dost podzimně takže nás asi čekají nějaké výtvory trochu s emi do těch vodovek nechce ale co by člověk neudělal pro zabavení. Prosím o typy co se dá dělat s dětma doma:?) |
| Mammita | 25947 |
|
|
4.10.2007 12:09:26
Míšo, ptala jsi se co bychom chtěly vědět. Vím, že teď máš jiné starosti a myslela jsem to samozřejmě tak, že časem...
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
3.10.2007 11:19:25
Adel, chci o tom napsat na Aperio, ale jsem 6 den po porodu, myslíš, že to je reálné teď :-D? Dám Vám vědět, až to bude...
Děkuji moc všem za podporu a milá přáníčka! |
| Mammita | 25947 |
|
|
3.10.2007 9:50:41
Míšo a nechceš napsat jak to probíhalo do deníku? Docela by mi to zajímalo...
|
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
2.10.2007 22:45:12
Míšo, moc gratuluju, jsem ráda že všechno klaplo podle tvých představ. Přeju ať se Bruník brzo srovná.
|
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
2.10.2007 20:14:00
Míšo takže ještě jednou veliké gratulace že vše vyšlo tak jak jsi chtěla ty holt si to umíš naplánovat:)
Garynek musí být skvělý al ejen připomínám že stejné vlastnosti má i Jonatánek hihihihi |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
2.10.2007 18:24:20
Lí, no přeci je ještě taky úžasný a geniální a má hudební sluch :-D!
|
| Lí | 12157 |
|
|
2.10.2007 14:44:10
Míšo - tak to jsi prožila porod naprosto přesně tak jak to má být :o) gratuluju :o) Bruník se srovná, nám to sonička taky dávala chvilku "vyžrat" a jen k danielkovi se chovala krásně, ale k nám.. škoda mluvit! toho vzteku.. ale je to pryč a už na to jen vzpomínám, ani nevím jak dlouho to trvalo.
Jsxem ráda že se cítíš báječně!!! jaký je gary??? povídej! jasné že je krásný, ale myslím jaký je.. Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
2.10.2007 14:26:44
Garynek má dneska 5 dní, to bych tak šla asi z porodnice :-D! Cítím se naprosto ok, jenom běžná únava a jako vždy otíže s nalitými a netekoucími prsy, mlíko mám od 2 dne...
Bruník je trochu negativistický, ale snad to zvládneme. Doknce odmítá chodit ze školky, tak po oboustranné dohodě jsme mu protáhli pobyt do 15 hodin 4x týdně, možná ho to za chvíli přejde. Ke Garynkovi se chová úžasně, ale s náámi je to horší :-D! Co byste chtěly vědět? Bylo to prostě úžasné, úplně jiné než milule a hodně transcendentání zážitek.... |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.