| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 7994  [Dalších 6814 >>]
Mammita 25947
2.10.2007 11:22:08
Ahoj holky!
Pořád koukám, jestli Míša nenapíše...
Ifčo, moc Vám to všem sluší!
Tak my se školkou OK, jen Maty lehce žárlí na to, že je bětka se mnou sama a může si sama hrát s hračkama. Každý den kontroluje pokojíček ;o). Navíc se z něj stal puntičkář a nechce aby byly třeba při koupání ve vaně hračky, které tam vždycky měli, protože to je bordel :-O. Je ve školce spokojený, ale opakovaně přichází s naprostzo genitálními nápady proč tam nejít. Buď je pořád pátek (to chodíme s Danou a spol. do Motýlku), nebo je strááášně nemocnej a nebo se bojí, že mu dají pálivé jídlo. Dostal totiž minulý týden na svačinu ředkev (!!!) a byl tam jak hromádka neštěstí. Alke už ví, že ne vše co je na talíři je nutné sníst a pokud ho něco pálí, nebo mu nechutná, tak to jíst nemusí. Což si vyzkoušel včera, kdy měli nastavovanou kaši a ta taky pálila. Prý to všechny děti vracely. Tak proč jim to dělají? Nemyslím tu nastavovanou kaši. My ji sice nejíme, ale chápu, že jiní ano. Ale poč jim vaří pikantní jídla??? Naštěstí už to Maty zvládl vykomunikovat, tak jsem ráda.
Ale jinak spokojenost, paráda.
Už má i kamarády, vždycky když se s někým skamarádí, tak mi ho slavnostně představuje a pořád o každém vypráví. A taky začala ingliš, ale to asi zatím nepostřehl :-D.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
1.10.2007 21:10:09
ahojky,
tak dnes Klárka poprvé spinkala ve školce, dle slov uč prý dokonce opravdu spala, prostě ráno sbalila pyžámko do batužku, plyšáka pod paži a se zpěvem na rtech jsm evyrazily, fakt se hodně těšila, snad ji to nadšení vydží. Prý jim pouštěli pohádky z radia, to si to ale učitelky usnadnují místo čtení.

myslím, že je ve školce fakt spokojená, umí spousty básniček, písniček. Třeba jak se přivolává sluníčko: Sluníčko, sluníčko ty zlatá kuličko vykoukni na nebe čekáme na tebe (moc se mi to líbí:D)A ta pohodička, když mám volno pro sebe až do 14,30 to vám ani nebud říkat, já se snad doma začnu nudit nebo co :D

O mně se poouší nachlazení, užívám homeo a snad to bude OK, nemoc si fakt ted nemužu dovolit

A trošku jsem to zase vytapetovala v albíčku, tak snad se na to bude dát dívat.
Bříško je fakt mega, cítím že mi snad každou chvíli musí prasknout, a to ještě určitě poroste, no musím to ještě chvíli vydržet

hezké dny
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
1.10.2007 10:04:46
Míšo tak šup sem s poúpisem já jsme tak zvědavá a hlavně jakej je Edgarek a co na něj Bruník.
Jinak holky Jonatan se zacal šoupat po zemi po zádech ale takovou rychlostí že se mi včera normálně na chvíli ztratil normálně zalezl pod konfereční stolek v obýváku a než mi docvaklo se pod něj podívat tak jsme měla parádní šok:) no asi začnou ty parádní radosti:)
Jinak mi Matylda dneska přivodila slzy kdy mi povídá mami jká už tě nehci já chci do školky, no asi jí lezu dost na nervy ach jo:)
Všem krásný den
Mammita 25947
30.9.2007 20:02:11
Míšo, přijeme Tobě i malému hodně zdraví a sil. Doufám, že vše proběhlo v pořádku a dle Tvých představ. Opatrujte se!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
29.9.2007 12:29:55
Holky tak jsme zpátky a tady taková radostná zpráva moc gratuluji a jsme zvědavá na všechny podrobnosti a hlavně na foto malýho tvorečka. Moc vám přeji štěstí a zdrabí.
JInak u nás pohoda moje děti jsou rození cestovatelé a cestování zvládly s přehledem, mám z nich radost jinak musím pochválit služby Čsa naprosto užasný vztah k dětem a všude jsme byli první a měli přednost že bychom s eblížili opravdu už k Evropě:):)
Zatím pa a nebojte zážitky nějaké přinesu
Danula&Klárka&Toník 19069
28.9.2007 19:57:36
Míšo, moc a moc gratulujeme k chlapečkovi D a spol.
Ronda 3303
28.9.2007 18:43:48
Miso posilam vam vsem velikou gratulaci!!! Tak Brunik se konecne dockal brasky:-)Doufam, ze sis to doma uzila dle svych predstav a tesim se na detaily:-)

Ronda
jajda 12358
28.9.2007 16:01:51
Také se připojuji ke gratulantům a přeji celé vaší rodince hodně štěstí a zdraví, spoustu radosti a málo starostí. Doufám, že vše proběhlo v pohodě a podle představ :o)

My jsme s Kristýnkou už třetí den sami doma, kluci vyrazili na prodloužený víkend. Malé se klube druhý zoubek a má teploty, tak si to tu užíváme. Těšila jsem se, že vyrazíme na pořádně dlouhé procházky, když nemáme Milánka doma, ale vzhledem k počasí se válíme v posteli :o))
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
28.9.2007 12:06:17
děkujeme za nádhernou zprávu, přejeme hodně zdravíčka a štěstí do života
Oddny 15528
28.9.2007 11:49:39
Lí, byla jsi rychlejší ;-)

Míšo posílám i touto cestou gratulace a hodně štěstí azdraví Vám všem!
[<<Předchozích 1170] Názory 11711180 z 7994  [Dalších 6814 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.