| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 7994  [Dalších 6804 >>]
12157
28.9.2007 11:47:21
Krasny chlapecek Edgar prisel dnes v 1:11 k nam domu.Jsme stastni. Misa a Petr.

Míšo - já a moje rodina vám tímto gratulujeme.

12157
26.9.2007 20:22:56
ahojky holky,
M odjel na cesty a jak jsem na ty naše dvě ratolesti už třetí den sama tak jsme z toho kapánek mimo :o) Rondi, jak ty to zvládáš????? já mám dvě a jsem z tohio mírně vykolejená. teda hlavcně to uspávání :o))) to je bojovka.

Danielek má rýmu, tak už dvě noci nespíme - to jsem nezažiula u něj od porodu abych musela chovat celé hodiny na rukách! šílené!!! Už mě berou i záda... do toho púoránu akční vyspinkaná sonička - to jsou šlupky přes hlavu :o) Dnes nebyla ve školce, měla KO na ortopedii, naše Xáky se tak jaksi sami srovnávají že ani není třeba vložek :o) KO až za rok. Pak jsem odpo dali ingtliš, sonička byla ukázková, protože tam po dlouhé době byla se mnou sama a moc si to užívala - jakož i já. Poslední dvě lekce jsme strávila přebalováníma převlékáním posr.. mimina. to jí asdi moc netěšilo Jenže mi 2x vybouchlo hlídání. Tak dnes to bylo to pravé ořechové, mrzí mě, že jsme nezačal s tou ingliš dřív... coí jsou tam mladší děti tak mají evidentně lepší výsledky.

Takže tak. Zítra hurá do školky :o) Sonička je ze školky mírně rozhozená, ne že by se jí tam nelíbílo, ale zatím vstřebává vztahy které panují mezi dětmi a to, že často platí právo silnějšího. (no jo, státní školka... ) Nosí si ze školky různé divné manýry :o/ ale pár už se mi jich povedlo vyřešit a eliminovat rozumnou domluvou. Zdá se, že už to pomalu vstřebává, den ode dne je klidnější a den ode dne je to zase víc a víc ta moje bývalá sonička a ne ten drzý fracek co se mi vracíval ze školky :o) Ale je to o nervy občas :o))))

Míšo - moc na tebe myslím, opravdu moc. přeju ti "harmonický" porod.. ať už při úpňku či o pár dnů později.

Beruška9 19102
26.9.2007 18:56:02
Dnes monitor opět ok, děloha mírně reaktivní, ale byla jsem po masáži a aku stimulaci u PA :-D! Ale noc ještě nezačala :-D!
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
26.9.2007 18:43:17
Míšo- já měla třeba cyklus pravidelný, tak snad bych na ten termín mohla spoléhat, ale kdo ví......
A jestli uplněk zabere, tak tu na nás jukni že uuuž, jo? Držím pěsti
Ronda 3303
25.9.2007 11:27:22
Ahojte,

Miso tak zitra drzim palce:-D
Adel, se ti nedivim, ze z toho mas dobry pocit, holt zenske na spravnem miste:-)

U nas jsou zatim tak nadherne dny, ze je travime venku co se da.....m je zase na cestach, tak je tu nejaky klid:-)
Ellenka uz projevuje zajem o nocnik (17m).....ty holky jsou fakt neskutecny:-)
Beruška9 19102
25.9.2007 10:42:53
Adel, bohužel, ani dvojlopata není to samé, jako když na lopatě sedíš sama...je to prostě přirozený proces...

Včera monitor ok, dneska mně akorát bolí klouby, zítra je úplněk :-D!

Ifčo, termín mám zítra podle početí. Poslední MS jsou na houby, protože nevím termín ovulace, když je cyklus pokaždé jiný :-)!
Mammita 25947
25.9.2007 10:36:26
http://rodina.cz/scripts/journal/journal.asp?id=2418
25.9.2007 10:00:04
Adel- 36tt
25.9.2007 9:58:27
ahojky,
prosím dáte mi sem někdo odkaz na vstup do deníku, já to ztratila přeinstalací PC, díky moc
Mammita 25947
25.9.2007 9:56:47
Ahojky holky!
Dnešek měl super start. Odvedla jsem Máťu do školky a sebrala odvahu zajít na MÚ a poptat se jaká je místní vyhláška ohledně pejskařů. Takže samozřejmě MUSÍ být na vodítku. Co mne ale potěšilo, že ta paní co jsme s ní měli ve čtvrtek incident už je předvolána na pohovor a dostane pokutu, protože v neděli měli měšťáci akci a chodili s paní Urbánkovou z MÚ po parku a kontrolovali pejskře a měli s tou ženskou taky konflikt, dokonce ten jeden měšťák prý chtěl toho psa zastřelit (!!!). Spíš by si to teda asi zasloužila ta baba. Paní Urbánková byla velice milá, všechno se mnou probrala a poslala mne i za ředitelkou Městské policie, která sídlí hned kousek vedle. Tato byla také velice milá, dala Bětce čokoládu, reflexní pásky a přívěšky pro obě děti a poznamenala si vše s tím, že udělá trošku dusno. Probrali jsme i to, jak jsem je v létě volala k té ležící osobě, jestli si pamatujete. Slíbila mi, že bude apelovat na podřízené a zajistí, aby byly v parku průběžné hlídky, zvláště ráno a odpoledne, kdy je tam nejvíce dětí a psů.
Mám z toho dobrý pocit. Takhle to třeba vypadá, že mi jen mazala med kolem pusy, ale bylo na ní vidět, že má zájem problémy řešit.
Míšo, denně nahlížím s napětím jak se Ti daří. Bruník má teda pech... Zkus se poohlídnout po širší lopatě, my si ji pořídili. Sice to není dvojlopata, ale obě děti se na ní vejdou. :-D
Ifčo, já si druhé těhu přes všechny komplikace moc užívala. Sice jsem byla utahaná a bylo to dost náročné, ale byla jsem fakt taková happy. Alespoń si to tak pamatuju :-D. Kolikátý jsi tt? Ještě vydrž!
[<<Předchozích 1180] Názory 11811190 z 7994  [Dalších 6804 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.