Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
24.9.2007 13:12:11
ahojte maminy,
dnes je krásný podzimní den což? Míšo- teda Bruno se "rozjel", snad přežije ve zdraví příchod sourozence, to abych si vážně tu helmu na doma pořídila, největší strach mám při přecházení cesty apod. Snad se brada brzo zahojí a bud ezas fešák. Adel- příště Matesovi jen jeden!!!hrnek kakaa, jo :D Vypadá stále tak nevinně, takpvý hodný, milý klouček což jistěže je. Ptala jsm ese na Klárku uč, tak prý je vidět že chodí ráda do školky, že se moc těší-což je pravda ale prý má problémy s morálkou- neposlouchá, je tvrdohlavá a paličatá-což je taky pravda, ale zas esi myslím, že vychovaná je dobře a že ti prckové jsou všichni takové"telátka" které s etoho musí ještě mnoho naučit... Dnes seděli u oběda ve školce skoro všichni a tlačili čočku a vubec jim to božatkum nešlo do krku tak mi to připadalo až směšné jak to do nich uč. se snažila narvat..no nakonec světe div se K dotlačila vše a cestou ze školky ještě zblajzla i Fodorku co dostali jako medajli za běh. Jinak v bříšku obrovský fotbalista či fotbalistka, noci nic moc, bolí mě kyčle a sem tam i křeče v tříslech. Koupila jsme si bylinný masážní gel tak musím poprsi večer R at mě projede záda Ve středu chi jet do Frýdku Místku občíchnout porodku, teda pokud R odvolá cestu do brna, už mi to slibuje dlouho sna dještě neporodím aniž bud vědět dopředu do čeho jdu :D Míšo- a termín dle PM máš kdy? stejný jako dle UTZ? nebo později??? Já tak trošku vnitřně počítám s tím, že bych mohla rodit o pár dní dříve, vubec bych s enezlobila, ovšam jak to příroda zařídí tak to bude a nic s tím nenaděláme hezký sluníčkový den |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
23.9.2007 13:58:22
Stále v klidu :-)! Dnes termín podle UTZ, ale nevím, jestli to mimono akceptuje, když matka ne :-D!
Bruník v noci spadl z postele a rozrazil si bradu, krve bylo, ale naštěstí to bylo zvenčí, takže na tak moc, jako kdyby to šlo z pusy, chudáček, plakal pak ještě 2 hodiny...toto je 3 obličejové zranění během posledního týdne, ten pád z lopaty je vážně těžký... |
| Mammita | 25947 |
|
|
22.9.2007 19:56:06
Ahoj holky!
Jak jsme měli hrozivé dopoledne, tak bylo super odpoledne. Maty nějak není v kondici... ráno vypil dva hrnky kakaa a vzápětí se neskutečně pozvracel a pak už mu zase nic nebylo a ctěl jíst :-O. Pak stál u okna na židli a koukal na popeláře a z té židle spadl - na Bětku. Oba staršně brečeli a bylo to děsivý, naštěstí jsou ale v pořádku. Ale odpoledne jsem byla s Matym na akci GE Money v Chuchli. Byly tam dostihy a spousta atrakcí pro děti. Maty ač fakt nebyl úplně ready, tak tam moc chtěl, závodil jako o život, vyrobil si krásný rámeček na fotku a nechal se vyfotit alá Modroočko: ![]() Bylo to prima. Kamarádce se dnes (na čtvrtý pokus) narodil otcem tolik vytoužený chlapeček, 4400g :-O. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
22.9.2007 15:13:50
Míšo- jak tě znám, tak za pár měsícu vyrazíte taky na rodinou dovolenou všichni, i mimi. Jak se cítíš?
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
21.9.2007 23:58:18
Vendy, šťastnou cestu! Hned bych jela taky!
|
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
20.9.2007 22:45:25
tak holky zabaleno to je najednou věcí překvapilo mi kolik toho má Matyldíka kolik Joník ten nepoměr , že Maty má pár kousků a pro Jonatana jsme vzala pro jistotu asi celou skříň . No tož vám napíšu pak kolik jsme zapomněla věcí :)
Míšo fakt ti držím pěsti ať ti to vyjde jak si představuješ |
| Mammita | 25947 |
|
|
20.9.2007 22:02:48
Oddny, však jsem na to myslela, že musím napsat, že to samo není myšleno všeobecně, ale já byla s prominutím tak nasr***, že jsme na to zapomněla.
Vendy, užijte si dovču a vraťte se v plném počtu a hlavně zdraví, jo? Míšo, tak až jednou Bruník přijde ze školky, tak mu prosím Tě nezapomeň sdělit, že už je brácha v kolíbce, aby na něj nehupsnul :-D. Oddny, ještě technická... naši měšťáci jezdí na zavolání třeba i za hodinu. Tu ženskou tam asi s těma psama nepřivážu ke stromu... Bohužel jsem ji asi nepotkali naposledy, chodíme tudy denně. Co mi ale až dnes došlo, že od 3.9. jsem ani jednou neviděla policejní hlídku. A to přecházíme dost rušnou křižovatku, kde často ani nejdou semafory a chodí tam spousta dětí do školy... asi si zajdu v pondělí pokecat na MÚ. Dobrou noc. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
20.9.2007 21:47:44
za všechny povzbudivé smsky, telefony a příspěvky zde, cítím tu pozitivní energii a je to fajne :-)!
Dnešní monitor ok, nález minimální, takže odpočívám a čekám :-)! Bruník se neustále houpe v kolíbce, ještě že je do 20 kg :-D! |
| Oddny | 15528 |
|
|
20.9.2007 19:39:41
Vendy, tak šťastnou cestu a pevné nervy! ;-)
Adel, dost drsný, taky nesnáším výkřiky typu - ale vždyť on je hodnej - a jenom pro info - Městská policie má přímo v popisu práce kontrolovat psy v parku, zda jsou očkovaní, přivázaní tam kde mají být apod. mimo jiné i případy obtěžování psem, takže pokud bys došla až k tomu volání, volej radši je, státní se ti na to vykašle, pokud se Tobě nebo Matesovi něco nestane. Což samozřejmě nechci přivolávat. Mě se tyto příhody nestávají moc často, což je pochopitelné, když vememe v potaz kde a s kým chodím povenku ;-) ale už jsem taky řešila něco takového. Na druhou stranu Tě prosím, abys válčila jen s těma nezodpovědnýma pejskařema, což opravdu nejsou všichni, kteří vlastní psa ;-) V neděli jsme byli v kině na Ratatoile (či jak se to píše) a pokud chcete odpočinkovej film u kterýho se zasmějete, tak vřele doporučuju. Líbilo se to i Svátíkovi, i když scény bez krysy ho až tak nebraly, ale když vařilo hejno krys v gurmánské kuchyni a naklepávali řízek boxováním nebo sáňkovali na sýru po struhadle tak se řehtal na celý kino ;-) |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
20.9.2007 11:48:40
holky tak zítra večer letíme držte pěsti přeci jen rodináři komplet celý týden to bude chtít pevné nervy pro všechny:):):)
Adel se ti nedivím rotvajlera se bojím i já natož prckové kterým je těsně pod očima. Lidko díky za tip ,jen bych potřebovala kdyby měli prodloužený termín:):):):):) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.