| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
26.3.2009 14:48:21
Pavlíkovi všechno nejlepší do života, je to teda kus chlapíka
Lidce brzské zotavení a pevné nervy![]() Netko- těším se na foto, my jsme šli s fasádou do oblíbené zelené, v kombinaci se dřevem nevypadá špatně, alespon dle obdivu kolemjdoucích soudím, no a nám se také líbí, že... Ale byl to téměř nadlidský výkon vybrat barvu, nakonec jsme od červené došli až k zelené v kombinaci se šedou![]() Ty stále zustáváš tajemná, hele teta ale já to vím ![]() u nás opět jemně sněží, alespon že už toho světla je více, potřebuji světlo k životu jako prase drbání, hezký den |
| Míša. |
| • |
26.3.2009 14:07:51
Gratulace pro Pavla k rychlému vstupu do světa a Lidce k dalšímu chlapákovi! Novoluní zafungovalo.
|
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
26.3.2009 10:50:31
Ivčo,
až budu mít nějakou kloudnou fotku domečku, vložím ji a alba, ať se můžeš pokochat. ![]() Já to znám. Sama srašně ráda šmejdím v cizích nedostavěných domečkách.... |
|
|
26.3.2009 10:49:10
Ifčo,
Nik je fakt dobrej. myslím, že sporty mu půjdou. jak to bude s učením ve škole si nejsem tak jistá ![]() DOmeček finišuje. Dneska zalívají anhydrid. Ještě se tu na poslední chvíli rozčiluji, protože mi udělali diletační spáru uprostřed obýváku Takže je hodlám donutit do předělat...M se právě vrací z domečku a veze vzorky fasády, takže pak budou už fotečky jak zmalované, hihi |
|
|
26.3.2009 10:43:14
25/03/09
Už od 14:30 jsme na světě! Vážím 4.460 g, měřím 52 cm. už baštím a jsme v pohodě. Říkají mi Pavel. Byla to rychlovka, máma má jen 2 stehy! |
|
|
25.3.2009 20:58:42
ahoj holky,
kde jste všechny? Netko- moc tě zdravím po letech, NIk je borec s lyžováním, Klárka ještě na lyžích nestála,a le ono nějak nešlo se stevbou vše letos skloubit, holt letos jsme vypilovali brusle a příští zimu najedem na lyže. No a mimochodem, ty tajnustkářko ![]() Pošleš mi prosím foto domečku? |
|
|
24.3.2009 12:50:46
SKÁKAL PES ***
Normálně česky : Skákal pes přes oves přes zelenou louku, šel za ním myslivec péro na klobouku. Pejsku náš co děláš žes´ tak vesel stále, nevím sám ,řek ´bych vám, hop a skákal dále........ Ostravák: Skače čuba přes obile, šibko hupe přes luku. Za ňu chachar v kamizole, fájne brko v klobuku. Kaj se vališ, co se chlameš, co se ščuřiš jako cyp? Prd ti řeknu,take zname, a zas vali do kajsik.......... Valach: Skáče hafik ces obilé, ces zelenú pastvínku. Išél za nim střílač milé, na klobúku mrcínku. Hafe víš, co robíš, že sa řechceš fčílkáj? Nevím sám, vykuádám, hop, skočíl jak pílka… Dement: Hopy hafhaf přes chramst-šumi, přes travyčka mňamy mňam. Pán i flinta naňho čumi sako z husi f čapce mam. Hafik haf, co práca fuj, že smých tlama šyroká slovo já, fšak f tlamje hnuj hopy hop jak divočág. Hanák: Skókal pések přes ovések, přes zelenó lóko, Šél za ním meslivéc, péro na klobóko. Pésko náš, co stvóřáš, že sa lóhníš z čoňo? Neřéš mja konópko valím rychlo, koňo. Brňák: Bere čokl glajze grýnó hópe lúpink přes Kajzec. Za nim kópe plótve rýnó plotňák jégr na Oltec. Co se pecní, těžké lochec? Kvaltuj fligny, haltni vály. Žádné ánunk, čokl borec migne cemrem a de pali. |
| Míša. |
| • |
22.3.2009 23:43:54
Vendy, jestli zvádne nocování ve školce, tak jej asi pustím, bude mít výhodu známého prostředí, protože jedou do Bešeňové :-D.
|
|
|
19.3.2009 16:37:07
Ahojky květňulky!
Jsem tu jenom na skok. Uzávěrky v plném proudu a tak jsem odlifrovala kluky na hory. Nik brázdí sjezdovky a je děsně spokojený. Vydrží lyžovat neuvěřitelně dlouho a krásně. A vůbec jsem na něj strašně pyšná! Strašně ho baví jakýkoliv sport. Mimo fotbal nejvíce asi lyžování a plavání. Bruslit jsme ještě nezkoušeli. Chtěl by zkoušet lezení, ale na ty velké stěny jsem ho ještě nepustila. Jen na ty malé dětské. Hodně se za poslední dobu změnil. Stále se vzteká, ale tak trochu jinak. Vtekne se, dupne si nožičkou, udělá si vteklé kolečko, ale vrátí se k rozdělané věci a v klidu to dodělá. Už se tolik nebojím školy. Vypadá to, že to snad nebude tak hrozné. Zahlídla jsem tu školku v přírodě. Tak naši měli jet už loni, ale nakonec se to rušilo z nedostatku dětí. Doufám, že letos to vyjde. Nik se moc těšil už loni. Teď třeba mají ve školce spinkání přes noc. Domeček se blíží do finále, podlahy, dlažba, fasáda a hurá na jarní stěhování. Spíš letní.... Mějte se všechny moc krásně! |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
19.3.2009 14:57:08
a Míšo pustíš ho???
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.