| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 7994  [Dalších 6784 >>]
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
20.9.2007 10:35:53
Adel- naprosto tě chápu, já jsem na pejskaře taky vysazená,s hovnama jsem se doposud nesmířila a čekám, ža uvidím na vlastní oči ta čunata, co nám tu kaleji každý den před vchodem,(myslím tímto nezodpovědné majitele ) nehledě na to že pobíhají a venčí se psi přímo na dětském hřišti a v bezprostředním okolí, posledně na mne na hřišti dorážel taky pes, takové malé bílé cosi ovšem seděla jsem na lavičce a furt mi bafal za zadkem.
S tím rotvajlerem to musela být síla,Klárka se taky bojí velkých psu!!

Mammita 25947
20.9.2007 9:59:34
pejskařům!!!
Ahojky holky! Musím Vám napsat co se nám dnes ráno cestou do školky stalo. Že jsou tu naprosto všude psí hovna už jsem se smířila. Že mám denně posetou podlahu psími chlupy se taky snažím rozdýchat. Ale dnešek byla poslední kapka. Jdeme do školky - parkem a najednou vidím skrz křoví, jak se k nám řítí rotvajler. Chápu, že to některé psy dráždí - rychle jedoucí kočár a k tonmu výskací Maty, ale myslím si, že pokud není majitelka schopna svého psa vycvičit k poslouchání, tak ho má mít na vodítku, nebo alespoň s náhubkem. Pes se prodral křovím a s příšerným štěkotem běžel k nám. Zastavil se 1m od nás a strašně štěkal a dorážel. Chytla jsem Matyho, otočila jsem ho k sobě a přitiskla mezi sebe a kočár, naklonila se, abych chránila Bětce hlavu a tělo. Paní stále za křovím, s vlčákem na vodítku, volá rotvajlera, nicméně ten na ni nereaguje. Poprvé jsem promluvila vcelku klidně, ať si toho psa laskavě odchytí. Paní mě přesvědčovala, že to není třeba, že nám nic neudělá. Zvýšila jsem tedy hlas s tím, že na to se opravdu nespolehnu a ať si psa neprodleně chytí, načež ona na to že jsem hysterka. Podotýkám, že rotvajler stále štěkal a dorážel z 1m. Tedy už jsem na ni zaječela, že jestli si ho okamžitě nestáhne, zavolám policii. Na to už teda slyšela a odvedla si ho s tím, že jsem prý kráva. Nejhorší je, že jsem ty policajty na ni nezavolala, protože vím, že by přijeli kdovíkdy a neudělali by vůbec NIC. Maty byl pěkně vyděšený a mluvil celou cestu o tom jaká že to byla hrůza a jak moc se bál. GRRR!!!

Lidko, již jsme využili akce DM, ale i tak díky.
Míšo, drž se!
Kačabáci (L&N&H) 15801
20.9.2007 8:54:38
Žila byla v jedné zemi krásná, chytrá a emancipovaná princezna.
Když¨jednou seděla ve své nádherné zahradě na břehu potoka, vyskočila z potoka žába a řekla jí: "Jsem princ zakletý zlým čarodějem. Stačil by jediný tvůj polibek, abych se znovu proměnil v pohledného, urostlého a elegantního muže. Pak se můžeme vzít a žít šťastně na tvém zámku s mou matkou. Budeš mě moci milovat,připravovat moje jídlo, prát moje košile a rodit moje děti. Budeme velmi šťastní." Tentýž večer si princezna při vychutnávání lehce osmahnutých žabích stehýnek ve vinné omáčce pomyslela: "Tos uhod, blbečku..."
*Lidka* + 3 11796
20.9.2007 8:01:41
http://www.rossmann.cz/cs/fotoservis/fotokniha.ep
Beruška9 19102
19.9.2007 17:09:52
Vendy, tak to je krásný sen, halvně stou vodou :-)! Prostěradla doma zavěšená nemáme a stoličku jsem taky nekupovala, takže zbývá jedině ten kuchyňský stůl, baterie je naštěstí daleko, to bych musela leda do dřezu :-D!

Kdy odlítáte?

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
19.9.2007 13:52:27
Míšo to je doufám jasný že pak napíšeš,ale mysllea jsme kdyby náhodou byl porod online a občas mezi kontarkcema jsi sem napsala že už visíš někde na prostěradlech nebo sedíš na stoličce a nebo že jsi přišla na to že nejlepší pro porod je ležet na kuchyňským stole. Normálně se mi o tom včera zdálo že jsme rodila doma na kuchyňských stole a urvala jsme opákovou baterii u dřezu a všude byla voda a pak pláč a porodila jsme holčičku Babetku a byla úplnězrzavá . To jsou sny co:)
Danula&Klárka&Toník 19069
18.9.2007 17:41:52
Nazdárek holčičky,
u Vendy bylo krásně, pro mě to mělo jen jednu vadu, v pátek jsem přišla o hlas, takže z pokecu byl pošept...Ale už je to dobré, mám teď hlas jako unavená zpěvačka.
Tak jsm si lebedila, že nemám moc práce a najednou hop - zase se valí poptávky, no jo konec prázdnin.....

Míšo, myslím na tebe a přeji, ať všechno vyjde tak jak má.

Papa
Beruška9 19102
18.9.2007 15:05:48
V poledne bylo úžasné léto a teď chčije a děsné nízký tlak a mi je trochu divně :-)! Vendy, myslím, že Ti napíšu smsku, porodem se mi s rukama doufám nic nestane :-D!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
18.9.2007 10:10:17
holky taky je u vás tak hnusně , musím říct že jak s emi na rodinnou dovolenou moc nechce tak se začínám těšit kvůli tomu počasí. Letíme v pátek jen rodináři s dětma na Ibizu tak jsme zvědavá jest-li se tam všichni zabijeme nebo si to parádně užijeme:)
Míšo pořád nic??? Doufám, že holky kdyby Míša porodila zrovna když tady nebudu takže mi hend napíšete na mobil pls.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
17.9.2007 21:02:20
Vendy, Míšo- nestrašte, to mám jít jako shánět chrániče zubu a preventivně nasazovat přilbu i na doma? :D
[<<Předchozích 1200] Názory 12011210 z 7994  [Dalších 6784 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.