| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 7994  [Dalších 6774 >>]
Beruška9 19102
17.9.2007 15:11:47
Vendy, jasné, že mi to nepřejš, přijde mi to asi naprosto normální jev, že matka velikosti balonu, pohyblivosti velryby už nestačí prostě všechno ohlídat :-D!

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
17.9.2007 15:04:57
No a nakonec teda to školkování dopadlo tak, že když nastoupím na druhou MD ( od 11.9.)a budu pobírat příspěvky na ještě nenarozené dítě,tudiž na Klárku už nic, tak mužu od té doby nechávat K na celý den, bylo to logické ale prostě naše učitelky mě zmátly tak jsem si to musela pozjištovat holt sama, dnes se zase ptala ráno po pyžámku, tak snad ji to do 14 dní nepřejde a pak bych ji tam nechávala i na spaní.jenomže ona ví, že za měsíc bude miminko, no nedělám si iluze a nemalaju nic předem ružově...čas vše ukáže jak se všichni srovnáme, je ted těch změn opravdu na všechny moc

a k té kávě jsem snědla 3 trubičky a basta
17.9.2007 14:36:12
ahoj všichni,
dnes jsme absolvoval tento druh ranní rozcvičky, chuze do školky,pak s pomocí koloběhu do bývalé práce pro potvrzení o nástupu na MD,s tímto pak na sociální uřad, kde mi paní sdělla že potvrzení je špatně a přidala dalších milion papíru k vyplnění.Koloběhem domu, v 10 jsme se konečně nasnídala (předtím aspon snědla jednu hrušku to mě napadlo v tom ranním kvaltu přihodit do tašky- nalačno nic moc ale lepší než nic)a do hodiny vyrazila pěškobudem do místní Z3 pro oběd, vyšplahala funící 4 patra domu, kde zhltla alespon polívku a vyrazila pro Klárku do školky, pak zase vyfunět do kopce a ta 4 patra, konečně dojíst oběd- Klárka mi snědla téměř celou porci ryby ( topodotýkám že taky dnes měli k obedu rybičku) ale prý ji ryba hroozně chtnala tak jsme se pokojila s br.kaší a salátem. Naštěstí jsme na chvíli zalehli do pelechu tak už je mi trošku líp, jdu si dát kafe a k tomu hodně moc sladkostí.... Snad to dítko ještě brzo "nevytřepu" Tak držte pěsti, ještě nejsme nachystaná..
Tož tak.
17.9.2007 14:28:55
Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých
# životních situacích.
# Přišla řeč i na eutanázii.
# K tomuto sensibilnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
# "Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl zavislý na
# přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky.
# Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu.
# Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
17.9.2007 9:11:08
tím jsem nemyslela že bych to Bruníkovi přála je mi ho líto jak to zvládá? A jak to zvládáš ty???
17.9.2007 8:47:01
Míšo Matylda si vyrazily zuby 3 dny před porodem Jonatánka:):) že by to bylo normální hihihihi
Ronda 3303
17.9.2007 0:00:25
Ahojky,

Miso koukam ze resis uplne jine bolesti nez zatim porodni...At se to vsechno Brunikovi co nejdriv zahoji!Na jmeno jsem tez zvedava...:-)

Dnes jsme si s m udelali relaxacni den, objednala jsem na odpoledne hlidani a vyrazili jsme s m do kina na Bruce, Die Hard 4, pak jsme si zasli na kaficko a pote domu, kde nas cekali vylitane deti z hriste, fakt dneska pohoda:-)
Beruška9 19102
16.9.2007 22:46:35
Vendy, stále se jmenuje Ještějsmesenedohodli :-D!

Jajdo, Bruník se asi těší, ale myslím, že neví na co :-D!

Ke včerejšímu zkrvavenému, napuchlému a fialovému oku se dneska přidal napuchlý horní ret a kývající se jednička :-(...srážka s dveřmi, které tatínek otvíral, aniž by věděl, kudy běží dítě...tož tak, asi předporodní příprava.....zub zkontoloval švagr zubař, doporučil šetřící režim, nečistit akašovitou stravu a uvidíme, jestli se přestane kývat a nebude bolet, pokud ano, tak musí ven :-O!
16.9.2007 21:23:59
Holky tak jsme viděla Kačabu s hadama, Kačí s Ani a Danulu s Klárkou a Toníkem, byl všichni strašně moc fajn a celkově to bylo fajn . Mus´íme zase udělat nějaký větší srazík je prima vidět jak ty děti rostou a hlavně jak je to všude stejný, chvilku jsou na zabití pak zase k zulíbání pak odmlouvají a pak se zase smějí a vymýšlejí kraviny a jsou boží :):) Všechny 3 matky vypadají neskutečně dobře. No tak jsem vám to chtěla jen poreferovat a popřát krásný den a hlavně se pořád se,m koukám co Míša - držím pěsti Míšo. Jo a chtěla jsme se zeptat jak to vypadá s tím jménem už je vybrané???
petra
  • 
16.9.2007 15:43:53
maminky, které hledáte práci po md nebo 2 - 3 x týdně brigádu, hotel Expo, Praha 7 hledá kolegyně do obsluhy. Tel: 266 712 470
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 7994  [Dalších 6774 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.