| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 7994  [Dalších 6764 >>]
Beruška9 19102
16.9.2007 10:31:22
Stále jsem pohromadě a myslím, že ještě tak týden budu....

Svítí sluníčko, ale je pěkná kosa. Včera si Bruník rozrazil vnější koutek oka, krve bylo jak na porážce, ale zvládli jsme to ledováním a mazáním Traumellem...blbě se mi udělalo asi až za 2 hodiny, málem jsem se pob....

Jajdo, jazyk má cenu pro tvoření jeho spojů v mozku co nejdřív, mluvit určitě anglicky nebude, ale vytvoří se mu v mozku pro něj správná "razítka" a pak mu půjde učení líp. Taky záleží, jakou angličtinu...jakou úroveň...
12157
14.9.2007 20:53:11
Jajdi - já ddávám soničku na agličtinu už půl roku a jsem moc spokojená, je vidět že už chápe o čem se mluvéí.. a navíc je to prima kroužek zaměřený i hudebně i výtvarně. Dany půjde od roka, čím dřív tím líp :o)))))

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
14.9.2007 20:18:58
Míšo- já to nemyslela tak, že bych tě chtěla nějak deptat nebo znervoznovat, to ne.....

dala jsem si skleničku burčáku, byl vynikající. mimču s eto líbí, dělá doslova kotrmelce:D

hezký víkend

P.S: nevím, kdy se tu objevím, instalujeme komplet nový PC
jajda 12358
14.9.2007 19:19:08
Holky, já bych časem ráda nechávala Milánka ve školce i spinkat, ale když oni ho tam zblbnou, že jdou všechny děti po obědě domů a jen dvě nebo tři tam zůstávají, tak je jasné, že bude chtít taky domů :o( Lidko my máme babičku ve školce, ale v jiné. Ona ho k sobě nechtěla,že by to nedělalo dobrotu, což chápu. Já bych ho k ní dávat ani nechtěla. Měla jsem na vybranou ze dvou školek v blízkém okolí a vybrala si tu lepší. Zajímalo by mi, jak by to vypadalo, kdybych ho dala do té druhé. Ale podle toho, co slyším od kamarádek je to síla skoro všude. Bohužel soukromá školka u nás není.

Ifčo, Klárka měla dobrou svačinku :o)) Jinak u nás Milánek taky snídá Sunar. Teď ho půl roku neměl, ale když jde ráno do školky, tak nesnídá, tak jsme mu ho zase začali dělat.

Holky dáváte prcky na angličtinu? Mně to u nás ve školce rozmlouvali, že to prý nemá smysl, dokud neumí vyslovovat všechny hlásky pořádně, tak nevím.

Míšo, buď v klidu a v pohodě. Držíme palečky, ať vše proběhne podle tvých představ. Co Bruník, už se těší na miminko?
Beruška9 19102
14.9.2007 17:30:56
Ifčo, k nejsi první, kdo mi to dneska vykládá :-(. Víš koli kdětí se narodí mrtvých v nemocnic...no coment, ale tohle tady opravdu řešit nechci...Těhotné se přeci mají šetřit a myslet pozitivně :-D!
14.9.2007 17:16:13
,ČEZ připravil jednoduchý trik, kterým vydělá desítky miliónů měsíčně. Ty pochopitelně nevytáhne z nikoho jiného než z občanů České republiky. Trik je velice jednoduchý. Každý odběratel elektrické energie před časem dostal od svého milovaného ČEZu brožuru Oranžový průvodce. Běžné kecy na kvalitním papíře jste asi zahodili stejně jako většina ostatních. Zásadní chyba, která z vaší kapsy přihraje ČEZu zbytečně téměř 150 Kč ročně, které nemusíte platit. V oné oranžové brožuře je totiž napsáno, že vás váš milovaný dodavatel oranžové energie automaticky přesunul do tarifu COMFORT. Co je to takový COMFORT made in ČEZ? Tento tarif prý obsahuje "širokou škálu doplňkových služeb". Za místní hovorné si můžete zavolat na zákaznickou linku! Můžete využívat některou z forem elektronické fakturace. V ceně je i písemná korespondence s ČEZem... Co však dělat, pokud máte na chatování jiné kamarády než ČEZ? Tarif Basic vás vyjde ročně o 142,80Kč levněji při stejných cenách elektrické energie. Jak tyto peníze ušetřit a jak především zabránit úplně zbytečné podpoře milovaného monopolisty, který vyplácí tak pěkné roční odměny našim milovaným členům jeho dozorčí rady? Zákaznická linka ČEZu je 840 840 840. Měla by stát místní hovorné. Na tomto čísle se můžete s tarifem COMFORT rozloučit. Pokud to neuděláte, podporujete ČEZ trik: Oproti minulému před COMFORTNÍMU období ČEZ díky COMFORT triku získává od každého miliónu odběratelů navíc naprosto bezpracně 12 miliónů korun každý měsíc. Kolik je asi v ČR odběratelů,kteří se automaticky stali členy onoho COMFORTního klubu, aniž o tom vědí? Viděl bych to tak na tři milióny... Lidi neuvěříte, ale je to pravda! Dneska jsem tam volal a operátorka mi řekla, že je to tak. tak jsem jí hned nařídil změnu na tarif Basic - je to kupodivu zdarma- zatím!!!. Budu platit míň a až je někdy v budoucnu budu volat, nebo jim psát jinak, než mailem (ten je zatím prý zdarma) tak zaplatím 40,-Kč. V době bezplatných zákaznických linek!! Ty pražské svině už neví, jak by nás odřeli. Silně zvažuji, že na ně pošlu ČOIKU. Nepodporujte ty ... ani vy a rozešlete tento mail všem svým známým. Pokud tomu nevěříte, zavolejte si nejdřív na to číslo 840 840 840 zvolte kód nula - ostatní služby a budete se divit!
14.9.2007 14:40:13
ahojky vespolek,
já tukám do dřeva,a le Klárka s ezatím do školky těší každé ráno, mám natažený budík na 7 hod, ona se vždy sama probudí před 7, zaleze ke mne do postele a čekáme až budík zazvoní...
zatím se učitelek moc nevyptávám, ale když vidím že je spokojená tak asi jim to tam klape. Když pro ni jdu v 11,45, většinou sedé mezi posledníma u oběda, kouká okolo, samozřejěm nedojí vše.... ale má to i svá pozitiva, naučila se jíst třeba jablíčko i se šlupkou, veškeré ovoce co jim dávají sní hned po obědě.Věřím, že s e to ještě naučí. Jen mám pocit, že asi nekladou duraz na pitný režim, mívá taky dost velkou žízen, po obědě jsme viděla jen že si lokne a už letí.Kolik vypije během dopol to netuším, asi moc tomu nedá, ráno mívají každý den bud mlíko, kakako apod, to nepije neb pije ráno před odchodem ještě SUNAR
A perlička z dnešního dne- prý byli na zahradě a jedli s Beatkou listečky, to mi zprvu zatajila uplně Beatka se doma chlubila že jedly listečky a učitelak je neviděla, tak byla podrobena výslechu a vš přiznala- vymyslel to ona, lístečky z trávy, prý snědli hodně a že už to dělat nebude!!:D takže pak se divím, že nedojí oběd když se před obědem spásá trávník před školkou:D

Míšo- já to teda neviděla, ale říkala mi kamarádka že ve včerejších hl. zprávách bylo něco o nepovedeném domácím porodu, holčička zustane postižená, rodila se KP a matka tají PA.... Tobě přeji jen to nejlepší at ti to vyjde dle představ a hlavně zdravíčko
*Lidka* + 3 11796
14.9.2007 14:12:43
Ahoj Tondu dám půjde do normální školky až za rok, zatím jsem ho dala do takové malé salesiánské jen jednou týdně. Začíná se příští týden ale T. má rýmu jako trám a je mrzutý, tak to radši odložíme. Vaše zážitky ze školek mě moc zajímají, je vidět že je to všude o lidech a hodně různé.
Jajdi možná by šlo domluvit aspon jedno odpoledne nebo 2, asi nechtějí mít víc práce, s tím sebráním RP je to od nich pěkně sprosté... Hrůza jak ti ho zblbli, asi drsná být nemůžeš, ještě by ho odradili úplně.. Myslela jsem že tam máte nějakou babičku nebo známou?

U nás na sídlišti je školek hodně, ale taky se dost liší, např. v jedné musí všechny děti po obědě LEŽET a v jiné si můžou potichu hrát... Holčičku která nevydržela ležet zavírali někam do kumbálu!

Adél učitelka se asi špatně vyspala, ne?

Přeju at se vám všichni školkáči brzo adaptují!
Mammita 25947
14.9.2007 9:56:19
Ahoj holky!
Tak Vám musím napsat dnešní ráno. Bylo úplně standartní, pohoda a při předání to začalo... dávala jsem učitelce čisté pyžamo, prohodily jsme tři věty a Maty se na mne najednou pověsil a stropil škandál. Což o to, to jsem čekala, že to jednou zkusí, ale zarazil mne přístup učitelky. Viděla jsem už jak v takovéhle situaci jednají. Vezmou dítě do náruče a jdou si s nimi hrát, příp. mávat mamince z okna. Mno my jsme asi výjimka, protože paní učitelka se tam posadila na židličku a počala monolog ve stylu: ...to mne teda mrzí... když on se Máťa upnul na Janu (druhá učitelka, která dnes příjde až na 10h)... Matýsku, ale no ták...
Zírala jsem na ní a fakt nechápala. Nevěděla jsem jak zareagovat, pak jsem ho teda trochu uklidnila a přišla ještě jiná učitelka a ta hned zareagovala pohotově, vzala ho do náruče a šli mi mávat. Navíc mi dostalo, že když jsme se s Bětkou dostali ven, tak Maty nikde nemával, tak nevím, zda už byl ok, nebo jestli se tam někde svíjel...
12157
14.9.2007 9:05:35
Jajdi - to máte jakousi divnou školku teda :o( když je přijatý na celý den a ty platíš cewlodenní školné tak ti musí zajistit to že tam bude spávat když potřebuješ.. buď na ně normálně drsná. U nás je domluva že necháme děti do oběda dokud si nezvyknou a pak jim to natáhneme do tří. hromadně :o) to zas bude slziček, nebop možná ne?

Míšo - přeju ať je ti až do poslední chcvilky před porodem dobře, ať dobře spíš a nabíráš sil na následující "askci". Moc tio přeji aby ti porod doma vyšel.

Adél - doma se rodí jen nerizikovéá těhotenství - takže musí to být porod v termínu, musí být všechna vyšetření OK, nesmí to být KP ani dvojčata. Pak může maminka směle přistoupit k porodu doma :o)

Rondi - ráda tě čtu :o) čím dál víc obdivbuju jak krásně zvládáš tři děti...

[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 7994  [Dalších 6764 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.