| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 7994  [Dalších 7854 >>]
Míša.
  • 
18.3.2009 22:25:24
Vendy, fota úžasná, ostatně jako vždy. Dneska jsem na čaji ve školce dostali nabídku na školku v přírodě na 4 dny, tedy 3 noci, před tím zkouškově 1 noc přenocování ve školce, tož jsem z toho celá rozechvělá :-D.
12157
18.3.2009 14:51:22
Tak taneční jsme taky měli v plánu, krachlo to na hlídání. takže asi až budou děti samostatné ~y~

Vendy - Matylda je neskutečná modelka. už vypadá hrozně vyspěle. nádherné! a je krásné jaks e vám povedlo mít obě děti vysmáté a ještě ortočené obličejem k objektivu :-) nám když už se smějí tak zásadně koukají někam jinam a na fotce jsou jen vlasy ~t~

Ifčo - co stěhování? už střádáš kravbice? nám tady pod parkovištěm vyrostla během týdne dřevostavba :-) to ván byl foofr. sice základy už měli nachystné asi půl roku :-) ale ta stavba to byl fakt fičák. Jsem zvědavá zda se tak rychle i nastěhují :-)))

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
18.3.2009 14:23:58
ehm,, Tomulinko ty máš pořád jen samé otázky a žádné odpovědi, tak něco napiš nééé~j~
18.3.2009 14:19:37
vendy- kurs salsy zní dobře, také jsme uvažovali s radkem na d tanečním kurzem, ale to až se přestěhujeme, utetelíme a bude mít kdo hlídat děti at mužem konečně večer vyrazit, potřebujeme to oba jako sul

kačabko- jsi šikovná zvelebit byteček a ještě si užít lyžování, zasloužíš si to. také si tvuj ex mohl vybrat jiný týden což?~o~
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
18.3.2009 14:17:01
hele Tomulinko ptáš se mě pokaždé když se tu objevíš:) tak zkus zalistovat zpátky:)
18.3.2009 14:15:55
ahoj
Vendy- fotky hezké, některé moooc hezké, je jich teda až moc a u některých mi vadí nepřipravené pozadí-např ty zásuvky za gaučem~;)
Matu nebudete ochranovat jen před ostřelovači ale rovnou zamykat na deset zámku, je kočka šikovná a ty jakbysmet, jsi velice štíhlá a šik, jak to děláš?Holt dáma v černém:-)
Kdo a kde fotil?

Nám se nějak nedaří, po chřipce jsem dostala zánět dutin, obě děti zelenou rýmu tak bojujeme, ach jo

jdu připravit Klárku na balet, kamarádka ji povede co naplat když nemužu zatím ven no popravdě jsme slabá jak mucha po zimě:-©
Tomulinka 76373
17.3.2009 12:13:32
Vendy z kterého města jsi ?Má hlava děravá.Planuješ třetí mimi?
Tomulinka 76373
17.3.2009 12:07:53
Super fotky !Vendy a kde jstese nechali fit.Tvá holčička má zajimavou tvář .Sní bude jednou kočka.A budete odstřelovat nápadníky.
17.3.2009 10:23:05
tak jsme se byli nechat vyfotit dohromady :) což byla trochu fuška,ale myslím, že některé se docela povedly tak kdo chcete vidět jak děti stárnou a já mládnu tak se mrkněte :):):) http://matyjony.rajce.idnes.cz/
16.3.2009 22:27:27
nazdárek babi, tak vám musím říct, že jsme s M dostali parádní dárek k narozeninám , kurz salsy pod vedením kubánce Juana, dneska jsme měli první lekci, no bylo to žůžo, tak nějak jsem si myslela , že se trochu vlnit umím , po 5 minutách jsem zjistila, že neumím vůbec nic a manžel odcházel tak zpocenej jako po 3 hodinách na kurtu squashe,ale zase je dobrej , že půjde i příští týden:):)) jsme zvědavá jest-li vydrží všech 6 lekcí:):)
Jinak jsem zjistila,že už nějask koukám jinak na filmy, byli jsme na Líbáš jako bůh jvřele doporučuju jen mi to nepřijde taková odychovka musím říct, že jsem brečela když jsme viděla Holubovou jak se snaží udržet u sebe Kaisera a je jí to h... platný:) asi mi hrabe z manželství:) jinak ale super film ze super hvězdným obsazením i malých rolí.
Kačabáku co blbneš že každý dobrý skutek je potrestámn jsi dobrá a jendou se ti vše vrátí jsi fakt hvězda
Holky dobrou s kobru
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 7994  [Dalších 7854 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.