Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
29.8.2007 21:38:39
Míšo kam na to chodíš :):)
Ifčo u nás se normálně vstává v 8 a do 8 máme být ve školce hihihi tak uvidíme jaké bude buzení. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
29.8.2007 17:21:48
Plave si mořem velrybí samec vedle své velrybí družky a říká:
"Celý svět se snaží zachránit náš druh, Greenpeace se z toho může posrat, ale TEBE HOLT BOLÍ HLAVA...." |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
29.8.2007 17:11:53
ahojky,
zprávy z poradny- mám radost, hlavička je dle DR dole, i když s emuže ještě otočit ale spoléhám na gravitaci že už se neotočí a zustane tak. odpoledne jsem si lehla po obědě s Klárkou a spala min 2hodky, změnilo s epočasí, pršelo a tak dobře se spalo. Vendy a v kolik ráno vstáváte? K většinou kolem 7 což by mi vyhovovalo, být alepson do 8 hod ve školce. Stejně nevím jak se budem hrabat z domu, ráno jsme zvyklí ještě ležet v posteli, pije mlíko, pak čteme..prostě pohodička. |
|
|
29.8.2007 14:22:00
tak teď se tu zase nic neděje to jsou takový nárazovky:).) NO dneska jsme volala do školky jest-li vše platí tak jako minule platí celá třída tedy bude mít jedoho učitele nového a jednu učitelkou starou a budou zas evšichni pohromadě co byli spolu. Tak mám radost Jen jsme zvědavá jak to budeme dělat s tím vstáváním ach jo. No snad to zvládneme. Tak zatím papap
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
27.8.2007 22:57:10
Vendy, tak to bude dost nuda, zatím vše OK :-D! Jo, dneska mně podvedla prodavačka, že plinky newborny mají výřez na pupek a mají leda hov.., zítra jí je hodím na hlavu!
Bruno si odpoledne vyjel do parku na kole, jezdí dost rychle a celkem mi ujel, stála jsem 10 minut na křižovatce a uvažovala kam jel, než se vrátil jinou stezkou pro cyklisty. Amok jsem nechytla, ale měla jsem na mále. Přije s úsměvem a rčením: Mamí, já jsem neměl strach, ty jo! Achjo! |
|
|
27.8.2007 22:06:44
Nazdárek ženský,
tedy tady se to zase rozjelo:):)hezky se to čte:) Kačí slezinu beru . Rondo to není možný že Eli už žvatlá:) kdy zase přijedete do Čech Míšo tak co jak je teď už musíš dávat info každý den:) Adel ten iplmlanon jsme si myslela že už se nedává ale spletla jsme se v názvu takže ta otázka byla na nic:):):) Ifčo taky všude oddny doporučuji No my se máme fajn občas někdo zlobí ale zatíám se všichni 3 střídají v páte zlobil tatínek ale musím ho pochválit ráno vstal a omluvil z čehož mám radost a večer mi Maty povídá maminko tatínek je hodnej že řekl promiň viď ( a to jsme si mylsela že tu hádku neslyšela,ale zase si z toho vybrala že je vždy dobré se omluvit:):) |
|
|
27.8.2007 12:56:40
a ještě jsem chtěla něco napsat k ODDNY šperkum,
1) všichni obdivuji a ptaji se dkudže to mám, tak dělám reklamu a posílám odkazy:D 2) na dovolené jsem málem přišla o jednu z naušnic z modre serie-kostičky-moje nejoblibenější.takže jsme si zahráli tak trochu na detektivy a následným zvětšováním fotek a detailu obličeje jsem zjistila, kdy jsem ji naposledy měla a pak mi ji Klárka našla na pokoji, naštěstí!! šmankote.dítko už asi 15 min sedí na WC a čte Medvídka PU, po kom to má tohle vysedávání fakt nevím:D uuužžžžžžž |
|
|
27.8.2007 12:04:46
ahojky,
Adel- ten prodloužený víkend zní perfektně, hned bych jela s vámi být to ku Praze blíže, a kam přesně? Dnes jsme ráno vstávali brzo už v 6,30 takže jsme vyrazili na nákup snídaně, posnídali venku na lavičce koblížky no ty rána jsou stejěn venku vlahé a nejhezčí. A tak jsme byli ve školce pro přihlášku na obědy, první co Klráka udělal šla na záchod a vyčurala se, vzprně umyla ruce, pak teprve se šla dívat do třídy. První den budou mít divadélko z Ostravy na zahradě, snad to bude vše OK a hned po tom divadle ji vyzvednu. Zítra začínám 32 tt,a břicho nepoměrně, no však mrkněte:D |
| Mammita | 25947 |
|
|
26.8.2007 21:26:21
Ahoj holky!
Vendy, Implanon jsem chtěla, myslela jsem, že to bude v pohodě, že se to srovná. A dr. nic nenamítala. Napsala mi pak ještě Oestrogel, ale ten mi vůbec nepomáhá :(.Proč se ptáš? S tím kardiem je to tak, že Maty prostě chce být doktor, miluje svou pediatričku, nikdy neměl špatnou zkušenost a všichni na něj byli vždycky milí, takže tak. Ifčo, halenka Ti sluší moc :o). Jára má taky pocit, že být doma s dětmi je prima a pohoda. Nicméně jedeme s Danou na prodloužený víkend do lázní a Jára jede s dětma na chalupu k babí č.1 a bere tam ještě babí č.3 na výpomoc :-DDD. |
| Danula&Klárka&Toník | 19069 |
|
|
26.8.2007 11:07:17
hlásím, že žijeme, a to celkem dobře. Mám teď volněji, nemám práci :-).
Děti jsou v pohodě. Klárka se do školky nechystá, neboť, jak si jistě pamatujete, nebyla přijata. Petice byla podána, odpověď obce jsem dostala ve smyslu, když budeme brát jenom děti z Radonic, tak nebudeme rozšiřovat kapacitu, protože to vyjde....ještě se mám sejít s ředitelkou MŠ, aby mi to vysvětlila a pak třeba vymyslím nějakou odpověď ještě já. Tak jsem zvědavá na příští školní rok :-). Klárka bude zase chodit do školky na jeden den v týdnu do Heřmánku na ČM. Tonda si už pěkně stoupá a stojí bez držení. Jen se rozběhnout.... Zlobí s jídlem, je hubenej jak lunt (roční prohlídka - 8230 g/78 cm). Je hodně fixovaný na Kláru, vůbec si nedovedu představit, že bych Klárku někam poslala na delší dobu bez Toníka, to by se Tonda doma ukvílel....Je to raní ptáče - vstává po páté hodině....Brrr. Míšo, přeji ti, ať se vše vydaří podle tvých představ a bez komplikací. Škoda, že jsem tu radu na otočení neznala dřív, třeba by se Klárka taky otočila - cvičila jsem jiné cviky bez úspěchu, narodila se KP přirozeně bez komplikací. Měla krásnou hlavu :-))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.