Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Beruška9 | 19102 |
|
|
26.8.2007 9:47:02
Zdravím všechny znovunalezené duše :-D!
Rondo, podle mně 26. 9. a podle doktora 23. 9., ale podle stasvu nateklých nohou a velkosti břicha se to už trochu připravuje...ale jen trochu, ještě vydržíme :-)! |
| Ronda | 3303 |
|
|
25.8.2007 23:35:07
Ahojky vsem,
tak jsem vas trochu docetla. Miso, kdy mas TP? drzim palec, ja se svoji absenci myslela, ze je ted na rade Ifca:-) Kaci ja se nejak podvedome tesim, az zacne skola:-), protoze D je uplne to samy co T. On ma strasne energie a porad nekoho postuchuje.....kdyz je ve skole tak Ali s Ellen si krasne vyhrajou.... Tento tyden jsem obnovila detem krouzky a mame toho zase docela dost, Alex gymnastiku a nove jsem ho od zari prihlasila na fotbal, tak jsem zvedava, jak se mu bude libit, Danik ma stejne tenis, plavani a gymnastiku a Ellen jsem prihlasila na takove hrani a zpivani pro nejmensi, tak se na to tesim. Pocetla jsem si ve vasich skolkovych pripravach, Alex nastupuje od ledna. Jinak Ellenka se zacina krasne rozmlouvat, je ted strasne roztomila, zkusim hodit nejnovejsi fotky deti do deniku. Ronda |
| KACI | 6635 |
|
|
25.8.2007 11:03:41
Ahojte holky, moc zdravím, myslím na Vás a občas i čtu, jen nestíhám psát. U nás je vše v pohodě, tento týden se mi vracely obě děti od babí, Tomík hned odjel na 4-denní fotbalové soustředění na Kamýku, dnes se za ním jedeme podívat, trener zněl v telefonu lehce labilně, prý jsou Tomík a jeho kamarád "živější" :-).
Minulý víkend jsem měla hrozně prima zážitek, byli jsme s m na víkend za dětma u babí a odpoledně jsme se rozhodli jet na rybník a dojeli jsme tam všichni na kole včetně Aničky (je to asi jen 2 km), bylo úžasný najednou být s dětma tak mobilní a hlavně jsem fakt měla velkou radost z Ani, že to ujela. Moc na Vás myslím, hlavně na Míšu, které se to blíží, měly bychom brzy podniknout nějaku slezinu :-)! Mějte se krásně! |
| *Lidka* + 3 | 11796 |
|
|
25.8.2007 11:02:51
Ahojte, zrovna jsme se vrátili do Prahy, nechcete vyrazit do zoo dokud ještě jezdí parníky a než vám začnou školkové kolotoče?
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
24.8.2007 21:43:17
ahojky vespolek,
Vendy-teda docela dobrodružná jízda, a nemá o Vás M strach když jezdíš s dětma v noci? Adel- Matýsek krásně zvládl dr, gratuluji a hlavně že je bez problému. Tohle by K fakt nedala, u Dr prostě vždy řve.Jo , a jak mi sluší tvoje těhu halenka? Strach- nejvíc se bojí asi vrtání vrtačkou, když M něco dělá doma, my musíme bud ven nebo přečkat na chodbě, na balkoně apod. Dnes moji zlatí odjeli spát pod stan,K se mc těšila měli jet její kamošky s tatínkama ale všichni nám odřekli, tak jeli aspon postavit stan na zahradu. Snad nebude v noci kosa! No a já jsem vytáhla pytle s mimi oblečkama,probrala a zjsitila, že vlastně skoro nic nemám, samé krámy, dupačky ještě po mne 30 let staré, taky strašně moc těch bílých košilek které se už dnes nedávají...no a nevím co s tím je mi to líto vyhodit. Takže pokud budete některá likvidovat mimi veci či budte něco ochotné zapujčit tak budu ráda. Jdu ještě něco dělat, ale bříško už stávkuje |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
24.8.2007 12:29:46
Ahojky holky tak jsme zpátky, neb okolo 20 hodiny začalo nějak nepříjemně krápat tak mi 6 smysl velel raději nasednout do auta odjet pryč přeci jen ty stany:):) u Bečova jsme chtyli takový přívalový déšt že jsem jela krokem a bulela že nedojedeme Maty se bála bouřky a naštěstí Jony pohodář spal takže bylo veselo. Po 30 km ( které jsme jela hodinu to vypadalo jakoby někdo vzal hadici a stříkal mi přímo na přední sklo to jsme zastavila,ale bylo to zbytečné tak se zase rozjela a jako matka "údernice" se rozjela. Můj zrcadlový systém, v noci nefungoval neviděla jsme ani na jedno dítě Matyldě jsem musela pořád zpívat generál laudon a hlavně stůj kdo tam:):) ale nakonec jsme to zvládli a po 23 hodině dorazili domů. Jen pro info ráno jsme tam jeli hodinu, nazpátek 3. Jo a dneska ráno nám volali že ta bouřka se jim vyhla hihihi,ale kdy zase zažijete takovou jízdu:):).)Přijeli jsme domů a M povídal tak jak to že vám to tak dlouho trvalo:):) vrrr měl kejdu že jsme měla v ruce malýho jinak by jí chytil:):):)
Ale jinak raft si Maty užila parádně sjela i dva jezy a pořád jen křičala to je bžunda::):) Joníka jsem letos ještě vynechala. Super je jak jezdí v helmě na kolo a pořád říká ža ty lidi co jezdí nba kole jezdí i vodu že mají stejné helmy:):) Ifčo tedy R to je dobr á Klárka. Míšo neboj zachvíli to budeš už mít za sebou abudeš jen vzpomínat jak je to bylo krásné s pupíkem:):)i když mě to fakt nebere to těhu Adel gratuluji k úspěšnému zvldánutí Dr. o tom mě s emůže jen zdát ach jo jak to že moje dítě je tak hysterické jen se o bejvímě před dveřma.A prosím ten implanon ti doporučila tvoje MUdr??? Lí Maty se taky bojí a mě to přišlo že moc ale já myslím že je to normální že oni si právě teď už uvědomují ten dopad tak to chce se obrnit a učit je že to bude O.K. |
| Mammita | 25947 |
|
|
23.8.2007 22:52:47
Ahoj holky!
Tak hlásím, že jsme kardio zvládli na jedničku s hvězdičkou, Maty byl naprosto úžasný, vysvětloval sestřičce i dr co a jak mají dělat, měl rozzářená očíčka a byl to jeden z jeho doposud největších zážitů! Abyste si nemyslely, tak Maty má následující plány: ženit se nebude, jen bude mít děti a bude dr a já jeho sestřička :-D. No a k ještě větší radosti má srdce jako zvon! Ad žehlící prkno - při představě sebe v posledním trimestru, sloních rozměrů, vidím zcela zřetelně jak letím dolů a přizabiju se při tom. Holky, klobouk dolů! Mám opět zablokovaná záda. Jo a pro Kačabku - v září jsme objednaná na vyndání Implanonu, protože spíš krvácím, než ne a pořád mě bolí hlava. Takže task 3tis vyhozený oknem, grrr. V buse jsem si vyslechla rozhovor jedné romské rodiny o tom, jestli se koupí oblečení pro děti, anebo vysněné koně (boty) pro rádobyotce. Pak řešili kdo z nezletilých příbuzných fyzicky napadl vychovatele v ústavu a kdo sedí a závěrem dotaz přítomných dětí kdo z nich bude kriminálník. Vše probíhalo tak hlučně, otevřeně a prostě, že jsme měla pocit, že je to skrytá kamera, ale obávám se, že tomu tak nebylo :(. Lí držte se! Míšo, tak to bude asi Bruno zklamaný? Mějte se hezky. |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
23.8.2007 21:08:38
Lí, tak tko je fakt prima den, ale věřím, že jsi již matka údernice a zvládneš takové situace pouze s bušením hlavy o zeď :-)! Držím Ti palce. Ke tvému dotazu bych ještě přidala, všechno je vždy otázkou otázkou, genetiky, temperamentu a vlivu prostředí - čili výchovy....
Ifčo, ne hlavou úplně dolů, stačí 45 st :-)! Držím palce! Měla jsem dneska dobrý den, s gynekologem jsem probrala svoje porodní plány, byl neuvěřitelně vstřícný...na září 07 porodila holka - prvorodička ve 38 tt doma v USA a naprosto bez problémů... Bruník se dožaduje bratříčka, ať se "už vyhrabe" aby mohli hrát fotbal! :-D |
|
|
23.8.2007 20:42:03
Lí- ty chlapské řeči o dovolené taky miluju, bych těm chlapum dala tak měsíc a pak se jich zeptala jak se jim líbí dovolená!!!!
Když občas s tímhle na mne Radek vyrukuje, tak ho rozhodně nemiluju a jsem nepříčetná!!!! |
|
|
23.8.2007 20:38:16
Lí- je mi líto nemocných dětí, zítra snad už bude prima den a to doslova!!!
Tak jsem vložila zase fotky , ovšem teda hrozně utrpěly tím zmenšováním na kvalitě, moc se na to nedá dívat ale jen tak pro info to snad postačí:D Těším se na film Šepoty a výkřiky,asi si k tomu naordinuje min. celou čokoládu at neusnu :D hezký večer |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.