Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
23.8.2007 17:49:47
jj, prima ráno pokračuje prima dnem, Dany má horečku a sońa prudí že si s ní nehraju :( jenže dany je neodložitelný ..jak položím řve jak tur. je mi ho líto, soni taky ale nedokážu se rozpůlit. jsme si s ní chvilkumalovala barvičkama, pak začal dany zase plakat, tak sjem šla k němu, změřila teplotu, dala paralen a než jsem to zmákla tak se soni celá zlíčila barvičkama.. takže dany brečel na rukách že je mu zle a nedals e položit, soňa řvala ve sprchovém koutě že chce umýt... miluju tyhle situace. A M mi na to ftipně řekl - co chceš, dyť si na dovolené :o))) já ho miluju, ale v těchto chvílích bych ho za jeho humor nejraději prokopla dveřma.
Lí |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
23.8.2007 14:46:40
ahojky
Lí-prostě den blbec, snad už bude líp. Já měla takový blbý den včera, v noci jsme špatně spala, pak mě celý den pobolívalo břicho, takže ač jsme chtěla něco dělat neudělal jsme nic kromě uvaření oběda, pak M po příchodu z práce nemístně prudil nás obě( je přepracován a 3 dny dovolené nepomohly)takže večer už jsme se málem rozbrečela-no jo ty hormony :D Dnešní noc jsm espala výborně, od rána jsme sihla jak uvařit, upéct slaný štrudl, jít si koupit prací prášek (chystám se pomalu prát a chystat mimivěci), vytřít po dlouhé době podlahy,ještě pobýt i s Klárkou na písku a na hřišti. Ted máme polední klid, já u PC a Klárka u TV dívá se na Popelku. Pak asi pojedme do parku, tam si dám kafelate, K bude vařit na písečku a já se budu čuččet už jen do zeleně stromu:D Míšo- otáčecí metoda alá žehlící prkno je naprsto dokonalá, ovšem nechápu jak ji budu praktikovat, nejspíš se pode mnou prkno rozpadne a já bud muset koupit nové, ale víš že se na to už dlouho chystám? No a když u toho budu ještě s holou zadelí, tak M bude doslova nadšen:Dtakže za 14 dní visím hlavou dolu z prkna jako netopýr:D Snad to bude i um ne fungovat!! hezký den všem |
| Lí | 12157 |
|
|
23.8.2007 10:09:04
¨tak dnešní prima ráno u nás:
Danyho vzbudil plný nos a nemohl dýchat tak brečel a do toho doběhla ubrečená soňa v histeráku z bouřky (ta fakt ale byla silná), tak jsem měla oba na rukách, bouřka mlátila kolem, Soňa kvílela Dany taky a já měla tendence nohou vytahovat ze zásuvky spotřebiče a smutně jsem koukala jak mi zmoká prádlo na balkoně..a jak mi prší otevřenými ventilačkami na parapety.. a nezmohla jsme se na nic. Jsme vyšťavená. Sonička měla včera průjem, snažila jsme se do ní teď narvat aspoň 5 piškotů a čaj, snědla 4 a odešla znovu spát! marodek můj.. ach jo. má to ale bez teploty a dnes snad už bude dobrá. Doufám! bojím aby to nechytl Dany - to by byl děs. Ten má jen rýmu, stejně jako Soňa. jediný zdravý člen téhle familie jsme zatím já - musím. jinak by se to tu fakt složilo :) Do toho nám došly probio kapky (pro mimina na bolení bříška) a já stejně jako minule (kráááva nepoučitelná) jsem si myslela, že to dany zvládne už i bez nich.. a přivodila jsme mu tím krásnou koliku ve 4 ráno... téměř až do 7mi (s přestávkami kdy spal). Takže děti mo spí, probiokapky jsou objednané, bduou už dnes.. a bezpodmínečně už dnes musí být líp! fakt, venku vysvitlo slunko a suší mi parapety a to prádlo... a já si v klidu piju kafe, protože se bojím jít spát, neb je to většinou následováno probuzením dětí :o))) takže spát nepudu a oni určo budou chrnět dlouho :o)))) Jsem vám to tu poránu hezky zahltila, sjem šikulka, že jo :o))) Vendy - držým palce ať to zvládneš ty i děti, zapomněla jsi holkám napsat že jedeš bez manžela - tomu říkám pravý adrenalin!!! Lí |
| Lí | 12157 |
|
|
23.8.2007 10:05:21
u nás je zástěrka na výtvarku dobrovolný počin :o) my ji dostali od švagřice po sestřence, je krásná - takže sonička bude dělat parádu :o) je zářivě červená s motýlkama.. hm! Jianks oňa je fakt už slečna, nohatá, rukatá, dlouhá a pěkně drzá už občas.. Má humor podobný manželovu - šílené! jak já s nima vydržím???
Dotaz do pléna a hlavně na míšu - pls, co myslíte nebo jak to je. Je dítě bojácné od povahy nebo je to výchovou? Sonička se totiž bojí.. rychlé jízdy na kole, suilného větru, bouřky, výšek na průlezkách, být sama ve vodě (tj. nelze pustit kruh, vyžaduje aby ho někdo držel).. a já nevím co dělám špatně. nenutím ji do ničeho, jdu na ni pomaloučku, ppolehoučku.. jenže pak třebas nejedeme na kole týden a po týdnu už se zase bojí sjet i pidikopeček u baráku. Nechápu. Já v předškolním věku lozila po stromech, sjížděla kopce na lyžch a koloběžce zásadně šusem, skákala jsme do vody po hlavě a uměla jsem v 5ti letech plavat... manža byl opačný případ :o) a soňa bude asi po něm? nebo je to něčím jniným? začínám si myslet že je to povaha, ale zajímalo by mě jestli to není jen nějaká moje chyba ve výchově. Tak díky předem moc za názory a informace Lí |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
22.8.2007 22:56:43
Vendy, taky jsem nic nechystala, mám problém věci i podepsat, takže vě+tšinu dohledávám v univerzální bedně na nepodepsané oblečení :-D! Sjíždí i Jony?
U nás se teda nekreslí v zástěře :-D.... |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
22.8.2007 22:39:12
ty krabe tady se to paráděn orzjelo to mám radost:).)
Holky vy se tak chystáte na tu školku že z toho mám depku že jsme nechystala nic až když anstoupila tak jsme postupně dokupovali co bylo třebaa byla třeby jen povlečení , pyžamo a kartáček a bačkůrky žádné zástěrky ani kapsářky u nás nejsou, tak nevím.Ale už se na ní zase těším na školku těšá´ím se na tu pravidelnost:):) Zítra zse jedeme sjíždět řeku tentokrát Ohři tak dám pak vědět jak to kotě zvládla. Pa mějte se fajn |
| Mammita | 25947 |
|
|
22.8.2007 22:15:38
:-DDD Míšo, myslím na výtvarku
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
22.8.2007 22:03:00
Adel, kluci ve školce nosí zástěrku :-O?
|
| Mammita | 25947 |
|
|
22.8.2007 21:12:38
Lí, dle ortopeda má prý nožičky normální vzhledem k věku, ale má hrozně povolené kotníčky. Jestli víš jak má Nikýs od Kačabky, tak to samé na pohled má i Máťa. Takže dle dr sice ok, ale stále kupujeme výhradně koženou kotníčkovou obuv.
Jinak do školky mám taky jen oblečení, k tomu navíc jen kartáček, kelímek a pastu, zástěrku (tu musím ještě koupit) a takový ten kapsář na ramínku na věci. Vše podepsané. Míšo, kdybych ještě někdy měla rodit a měla tu možnost přirozeného porodu, tak bych do toho stejně nešla. Ale píšeš o tom moc hezky. Dnes jsme byla u zápisu :-D. A zítra jdeme s Matym na kardio, tak nám držte paluchy. |
| Lí | 12157 |
|
|
22.8.2007 10:32:08
ahojky,
Ifčo - dovča zní parádně!!! tak nějak si dovču maluju já, nýás čeká letos jen společná zimní dovča. Letní náš tatínek v rámci pracovního zápřahu nezvládl. Ale dost výletujeme. S tím R je Klárka borka, tady R neumí skoro nikdo.. Adél - jaké má maty problémy s nožičkam? jsme bnuď zapomněla nebo nezaznamenala.. Jo a co máte do školky nakoupeno??? u nás bude schůzka až 30.8. - to už nebudu mít moc času nakoupit co nám řeknou. Takže máme 4 tepláčky, k tomu 2 mikči, trika s dlouhým a krátkým - těxh máme dost. 2x bundu podzimní, 0 čepic :) zástěrku máme - já ji vc létě používala jako šatičky :o))) NO pak bačkůrky, tenisky.. co víc? karertáček na zuby a pyžamko asi.. ale stejně tak ¨m zatím nebude spáat, no ale připravení být můžeme. Co vám řekli že máte mít?? Já vůbec nemám představu. Joa u nás deštivo, zimno a nemocno, obě děti mají zelenou rýmu, léčím jen hnědým sprejem sterimare, soňa do toho ještě průjem... no nádhera. Teď mě mrzí, že nevydrží u pohádek, sledujeme teď na etapy tarzana, to s ejí sice líbí, al evydrží tak 15 minut. Jo a Dany dostal železo :( hnus fijalový! teda spíš hnědočervený. Jak sjem levá máme od toho skoro všechno oblečení. Má teda jen minimální dávku, takže nedostatek železa je jen mírný... a prdel je, že je po něm ještě spavější jak byl. nevím zda je to už normální, on fakt spí jak barinek.. skoro pořád. Myslím, že by měl už bývat víc vzhůru.. ale já na něm furt něco hledám místo abych jásala že mám vysmáté, klidnéí spavé dítě :o)))) Jinak se mám ekrásně, léto ubíhá s kamarády ze sídliště a s výletey s tátou poměrně rychle.. Lí |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.