| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7994  [Dalších 7844 >>]
Kačabáci (L&N&H) 15801
16.3.2009 17:06:03
Dnes jsem byla darovat krev, mám období dobrých skutků... Vím, že je každý takový po zásluze odměněn tak doufám, že nedostanu žloutenku nebo tak :).

Lí a co klasický, skládaný, piškotový dort s kysanou smetanou a tvarohem třeba jen potažený parcipánem? Kámoška si jistě poradí:). Léto moc neřeším, chtěla jsem jet s dětma na tábor (rodiče s dětma), ale můj charakterní ex, který má právo volby týdnu o letních prázdninách si samozřejmě určil týden kdy jezdíme, vrrrrrrr
Kačabáci (L&N&H) 15801
16.3.2009 17:01:22
Dortová diskuze-
kámoška má od rodičů z Bruselu knížku plnou dortové inspirace, zkusím jí požádat, nascenovat a rozeslat, jsou to skvosty dětských idolů (strašidelný hrad, spiderman, barbie... U nás žádný dvojdort nepřichází v úvahu, každý musí mít svůj:)

Já měla bezdětný týden, 4dny jsem malovala a zvelebovala byt a 3 dny lyžovala v Rakousku. Relááááááááááááááááááááááááx :).

Kde je kurňa to jarooooo?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
16.3.2009 15:30:22
sláva nazdar výletu nezmokli jsme už jsme tu:)a ještě ke všemu jsme vyhráli huráááááá Plzeň je dobrá:):)?????
měli jsme se parádně nikdo nebyl nemocný teda tak že by to musel řešit nějaký italský doktor takže pohoda. Jony stál na lyžích asi 3 krát, ale ještě to není ono, nechám mu ještě čas do příští sezony,ale pak už necuknu:):):)
Maty brázdí s přehledem červené se mnou a s tatínkem dává i černé a hluban, ale prý to má zakázaný mi to říkat:):).)
Ty krabe s dortama jste mě dostali já jsme si myslela, že je ještě spoustu času:):)Ale budu muset přemýšlet jak to letos vymyslet loni to byla ještě pohoda byl velkej medvěd jedna strana modrá a jedna růžová ,ale letos už se Maty dožaduje že chce dort jako princeznu což nevím jest-li projde půlka růžová a pů§lka modrá :) asi budu muset zařídit dva jeden traktor a jednu princeznu hihihihi
12157
13.3.2009 15:44:22
holky, tak h nás sice jen monodort ale i tak to bude zajímavé. Pro obě děti musí být bez ovoce, čokolády, ořechů :-) To my mě zajímalo, z čeho to jako ta cukrářka udělá ~w~ Je too kamarádka, tuším mě pošle někam ~o~

Co jink holky? plánujte už léto? Já se nemůžu dočkat jara. Mám teď šitý prst na noze, tak sedím doma s vyhozenou nožkou a ani nevím jak je venku,, jen vidím obrovské kaluže na polích a staveništi. A slyším olidní fičák. No jsme ráda že můžu v klidu doma simulovat marodění :-)

Soňka je OK, máme jakési zakašlané období, tak jdeme ve středu na alrgo, jestli to není něco horšího. Jinak je šikovná moc, vždyť to znáte, uplně nejvíc nejlepší dítě. Začíná s emi zdát že se chytá už v angličtině, no ještě aby ne, po 2 letech :-) sice jen v jednoduchých hovorech ale začíná odpovídat ve větách a tak. Zato já jsem ingliš vypustila, nějak tam nestíhám chodit, tak jsem si nechala peníze převést na jiný kurz, výhledově na něco od září.

Teď tu pololežím u PC a sepisuju závěrečnou práci na DPS. 15.5. končím :-) doufám teda. Bude chvilku klid.

Mějte se hezky a dejte vědět jak se máte

Opožděne vše nej k narozeninámm Ančovičce :-)

Míša.
  • 
13.3.2009 11:15:25
Kačabo a jaký dvojdort budeš mí t ty? Můj chlapec vyžaduje dort jako ledoborec :-D!
Kačabáci (L&N&H) 15801
11.3.2009 22:50:47
Vendy to s dortem nemá tak jednoduché, vzmýšlí sourozenecký dvojdort ;-)
Tomulinka 76373
11.3.2009 8:24:26
Ahoj holky!Vendy už máš vymyslený dort pro malou na 5 .narozeniny?
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
10.3.2009 12:33:41
Lí- takže kdo si to užil když vy s Míšou ne? to mě mrzí.Jistě není všem návštěvám Bešenové konec.
Danymu brýlky sluší, vypadá jak velký kluk, ale to on je~x~

Zotavuju se z chřipky , byla to procházka peklem, kdo zažil ví o čem mluvím.
děti se zatím drží, tutk tuk, sníh je dole, občas svítí sluníčko, už se táák těším na jaro.
dnes jsme si hladili pejska,Jonášek opravdu něžně, jemně a pečlivě, byl nabitý sluníčkem (černá srst) a i tahle maličkost nás pro dnešek jarně naladila.
12157
3.3.2009 23:31:26
Ahoj holky :-)

tak v bešeňové to bylo super :-) fakt..

určitě si to ti co tam byli hrozně moc uřžili :-/

Ne tak ym s míšou, neb sonička cyhtla průdušky. těžko říct co? není to ani zánět ani astma, jen sípe. Už je jí líp. ale není to furt OK. a ta neznámost příčiny mě fakt štve. Se bojím astmatu, i častých průdušek (měl M když byl malý). No uvidíme.

Jinak dany s brýlkama se krásně rozchodil, tak mám hned o zábavu postzarné ~y~
12157
19.2.2009 13:20:04
Jo a Gary neštovky nechytne ~o~ protože bysme místo do Bešeňové jely tak akorát do pr.. a to prostě nejde - motivace je jasná ~z~
Vím o pár případech, kdy se i rodiče děsně snažili, aby to sourozenec chytl (a´t je to zkrku najedenkrát) a nezadařilo se. Moje kamrádka takhle tahá kluka po všech neštovicových kamarádech a on to potvora ne a ne chytit :-)
Takže věřím, že se to Garmu vyhne. A že Bruník bude už brzo z anginy venku.

[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 7994  [Dalších 7844 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.