Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
17.7.2007 14:51:16
Holky kde jste kdo to jste všichni na koupáku??? Tak se musím pochválit zvládla jsme dnes parádně koupaliště s dvouma dětma:) I když veselá historky samozřejěm byla když jsem začala kojit Jonatánka tak Maty nutně potřebovala kakat takže jsme JOnísovi odtrhla od úst nastal řev Maty že už nutně potřebuje a já měla strach aby s sebou někde sama nešvíkla.Takže jsme s řviucím inem tahla Matyldu a k otmu mi stříkaly obě prsa tak že si toho všichni všímali a poak bylo veselo když jsme Maty s tím miminem v náručí utírala zadek na tom pidi záchodě kde vše klouzalo - prostě taková parádní
chuťovka ale zvládli jsme to na jedničku .JInak se musím pochlubit s Maty už se potápí a dokonce udělá i 5 temp pod vodou to bude taťka pyšnej že má dceru potápěčku:):):)prostě bude celá po něm:):):) |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
16.7.2007 12:08:14
Nazdárek děvčata, tak vás zdravím a mám radost že se zbavujete nemocí Soniu a Netko:)
Míšo taky jsme zvědavá na kočár:) já mám teď quinny speedyho jako jsme měla na začátku u Maty kvůli skladnosti do auta asi za měsíc ho budu prodávata a už mám v garáři jan slalom:) takže M nadává že děti mění vozoví park častěji než ojn ( jo pozn. koupil si nové auto naprosto nerodinné bmw nevím typ jen barva je stříbrná a je strašn nepraktický skoro žádný kufr a takový sportovní )a včera večer jsem ho všude možně sháněla a nemohla sehnat a on hodinku seděl v tom autě a poslouchal cd jak krásně hraje , chodí s hadříkem okolo něj a leští a Maty se musí vyhýbat autu obloukem:):) no dneska pro ní jede takže jsme zvědavá jak to dopadne až kopne do přední sedačky:):):) Holky ty chlapi jsou fakt neskuteční s těma autama fakt jak malej kluk se chová ale zase je prima sledovat jakou z toho má radost:):) Holky změna pvzduší asi nebude Jonís už zase 3 dny spí celou noc nakojím v 21 h a ráno v 8 znova:):) ale bohužel moje prsa stále zkoušejí že by kojili ty trojčata:) Lí Jonís je pohodář ten není tak akční jak Maty normálně ani nebere hračky má na to lidi jakmile hýkne je u něj cácorka a vše mu podá a on se tomu řechtá jak to funguje a když ho dám na břicho tak je to takový řev že tuhle souśedi s eptali co s těma dětma děláma a to jsme ho na bříšku nechala tak 5 minut maximálně:):) Holky kdyby jste viděly co mi Oddny navrhala korálkovýho kámošce na svatbu zase bomba nechápu kde ta ženská bere tolik kreativity , že by od těch chlapů nebo to spíš bude kompenzace za tolik chlapů:):):):) TAk já jdu taky vytvářet nějaké hodnoty i když nějak mi to v poslední době v té práci nejde a nejde vymýšlet nové věci no snad to zase přejde:) |
| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
15.7.2007 16:18:32
Ahoj květňulky
Tak vám oznamuji, že jsme asi konečně zvítězili nad tou škaredou a protivnou angínou. Už dva dny jsme bez teplot a i ostatní projevy se mírní. Radečku jsme dneska poslali na tábor a tak budu doma jenom s marodem. Vypadá to, že jí vyjde počasí, jenom aby na ně nepřišla nějaká hrůza z horka. Míšo, jestli jsem to dobře pochopila, ty budeš rodit doma? Obdivuji tvoji odvahu. Já jsem srab a vždycky přemýšlím co by se všechno hrozného stát a tak bych do toho nešla. Držím palce aby bylo všechno v pořádku. |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
15.7.2007 14:56:03
Ahojky květňulky,
tak se musím pochlubit, že zdrávně bojujeme s neštovicemi. Vůbec jsme neměli horečku, dle mého nemá ani výskyt moc velký. Na nohou a rukou nemá prakticky vůbec nic. Pár na hrudníku a zádech a spoustu na hlavě i ve vlasech. Nejdříve jsme nemazali vůbec ničím, ale pak jsme nepoznala, které jsou nové. Takže jsme pořídili IMAZOL na označkování a dneska si myslím, že už nám nové nevyrašili. Stále strašně chválím Nika, protože se vůbec neškrábe. No a bohužel, protože má tak lehký průběh, tak se příšerně nudí a je někdy fakt na zabití. Jsou to chvilky, třeba když jdu na WC a on mi přinese ukázat svoje akvárko. Do sklápěčky naleje čaj a nahází tam umělé rybičky…. Fakt netuším, jak vydržíme doma ještě týden! Protože je s ním většinou M, tak se hrozně těší na střádání, když může jít místo mne do kanclu. Teď fakt chodíme do práce odpočívat, hihi Míšo, To je fajn, že jste si to užili. U našeho hotelu v Egyptě měli kotviště ponorky a jejich doprovodné lodě. Prakticky každý večer jsme je chodili kontrolovat, zda už spinkají :-) Jo a co jsi koupila za kočárek? Myslela jsme, že na Slaloma nedáš dopustit? :-) No a udělej fotečku bříška, kde se jakoby náhodou budeš vyskytovat i Ty, hihi Adél, hodně zdravíčka pro tchána. Blahopřejeme studující rodince .-) Nikýs má patrovou postel asi tak dlouho jako Sváťovka. Taky s klouzačkou a žebříkem. Při spaní nespadla ani jednou. Jen když blbnul tak po zádech hupsnul dolů, naštěstí do oblečení na šatním věšáku, takže ho to zbrzdilo a vůbec nic se mu nestalo. My už jsme tehdy v těch asi 20ti měsících chodili bez plíny a v noci si nás přišel vzbudit, že chce na záchod. Toho jediného jsem se bála. Že spadne v noci až poleze na záchod, ale fakt ani jednou. No a teď už jsou to velcí kluci, no ne? Soňo, Hodně sil na protivnou angínu! Školky se nebojte. Nikýs je sice pravý opak mamánka, ale myslím, že většina dětí se do školky těši hlavně kvůli těm dětem, které jim maminka doma nabídnout nemůže. My jsme oplakali, když jsme mu vysvětlovali, že nemůže s neštovicemi do školky. Nelíbilo se mu,že nemůže za kamarády a co si tam bez něj počne teda Alenka. To jsme si pod fousy s M zabručeli cosi o tom, že si teta Alenka taky jednou odpočine .-) Vendy, Nádherné fotečky jako vždy. Konečně jsem viděli i vaši zahrádku. Na to já se u domečku strašně těším, vypustit krakeny na zahradu…. Zatím toho využíváme jen na chatě, ale hlavně, že tam máme pískoviště. Oddny, Tak už jsem se taky koukla do Tvého království. Jsi šikulka! Já jsem tyhle korálečky navlíkala na škole. Tehdy bylo děsně moderní nosit kilometry dlouhé šňůry korálků namotané na zápěstí…. jo a učili nás to NDR přítelkyně na táboře. Jo jo , kde ty loňské sněhy jsou, hihihihi Užijte si dovolenou v plné sestavě. Jedete i s pesanama? Kluci mi doma spěj, tak jsem utekla do kanclu zbavit se pár restů, co se mi tu hromadí... Mějte se krásně a užívejte sluníčka! |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
14.7.2007 22:09:29
Míšo- a jaký kočárek máš, pochlub se. Já nechávám co máme, jen mám trošku obavy aby vyhovoval zimním podmínkám, přeci jen Klára byla na léto
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
14.7.2007 22:07:57
Míšo-nevěděla jsem že budeš rodit doma!tak at je to bezproblémové!
bruno má hezký fotbalistický slovník Fotky už jsou někde k mání? |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
14.7.2007 10:49:48
Holky díky, parádní setíky do porodnice doufám potřeboat nebudeme :-)!
Přišel mi kočár v krabici velikosti skříně, ještě tmavočervené osušky na porod a nějakou kosmetiku budu muset dokoupit...Jinak z toho, co píšete, všechno mám, takže jsem v klidu. Bruno byl včera na dětském hřišti, hrál s velkými kluky fotbal, když jej titi nechtěli vzít do hry, tak si prostě lehl doprostřed a do večera nám říkal: "Ty vole, do prdele" :-D |
| Lí | 12157 |
|
|
14.7.2007 9:37:44
Míšo - já teda moc nenakupovala, tašku růžových hadérek jsem se skorosousedkou vymněnila za tašku modrých a tím to haslo. Takže jsem kupovala jen set do porodnice (líbil se mi jeden medvědový cherokee), který mu byl ještě minulý týden dobrý!!! jsme fakt prcci. no a taky jsem vykradla drogerku a lékárnu. ještě zteda oproti minulu jsem si sehnala šátek a ted sháním sedačku-lehačku.
Vendy - to je ta zmněna ovzduší! :o) co jinak jonýsek už umí? maty v tomhle věku už skoro chodila :o))))) Soni - ať už je jen líp a líp :o) ty hice stešjně nebudou moc na procházky.. hlásili tropická vedra, to je nejlíp někd ev chládku. Zdravím při víkendu. U nás jako u vendy - brzo ráno budíček a vyřehtaný kojenec si chce povídat s totálně nemožnou matkou.. kolikrát uvažuju jestli se nesměje mně? já když se ráno ve 4 potkám tak mám spíšch chut brtečt. ale pochopím že tomůže někoho i dost dobře rozesmát :o( Lí |
| Oddny | 15528 |
|
|
13.7.2007 21:28:46
Čau ženský,
tak dočítám po delší době, koukám že tu máme novou tvář - zdravím!!! Holky, vážně si fotíte ty pupajzy? Mě k tomu donutili skoro násilím, fotku jsem zabavila a zlikvidovala ;-) No jo, já vím, že jsem úchylná ;-) Míšo, vítej z cest! Já myslela, že už jsi proces zakončila a ne že se do toho vrhneš opět po hlavě. To by ses ale nudila do toho porodu, co ;-) Druhorodička jsem byla, ale výbavu jsem měla celou novou, ono 11 let je 11 let a ještě jsem valnou většinu poslala do světa s výkřiku typu : Já a druhé dítě? Jedině přes mojí mrtvolu! (Mno, občas mám pocit, že jsem nebyla tenkrát daleko od pravdy ;-)) Patrová postel - tak Sváťovka má postel od Domestavu, patrovou, co jí jdou ty nožky sundat na normální výšku, ale hned od začátku spí na patře, protože tam má i tu skluzavku, takže přece ho o ní neochudíme, že. No pár večerů jsem byla nejistá, ale nikdy z ní nespadl, což se nedá říci o té skluzavce nebo o schůdkách. Z těch už se poroučel asi 5x, vždycky když blbnul. Jo a spí tam už od roka a půl, přešel tam z postýlky a pohoda. Zkusím sem dát odkaz http://www.domestav.cz/detske_pokoje_domino/obrazek.html?../img/domino/galerie/domino_17.jpg Vendy, jakej máš kočár? A není to Jonyho noční buzení, tím ,že jste se přestěhovali z toho spacího vzduchu na venkov :-D Na dovču se teprva chystáme, za 14 dní vyrážíme do Europa parku a pak dále kam náš "folbacn" doveze. ( folbacn je Sváťovkův název pro náš velkoprostorový vůz tovární značky Volkswagen ;-)) Jo a pro trochu neklidu do řad našich přátel s námi po dvou letech opět vyráží i můj druhý manžel, takže to bude já a 4 chlapi! ;-) Mějte se, jdu něco dělat. .... to zní jako bych byla strašně pracovně vytížená a já si jdu přitom hrát s korálky, chacha |
| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
13.7.2007 15:39:18
Tak jsme byli na kontrole. Angína to je, jak prohlásila paní doktorka, klasická a má chycený i nosohltan. Proto to prý tak dlouho trvá. ATB musíme vybrat všechny jsou na deset dní a pak zase na kontrolu. Dneska ale mám konečně pocit že už je malinko lepší. Dokonce i jedla sice s přestávkami ale jedla. Akorát je smůla že budeme muset být zavření doma, teď přes to teplo.
K tomu nakupování: Já jsem si koupila akorát nějaké bodyčka a něco krásného do porodnice a časem pak co bylo potřeba. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.