| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 7994  [Dalších 6534 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
13.7.2007 15:19:41
jo a koupila jsm eten novej kočár , který za měsíc prodávám neb do korby se JOnís nevejde:):):)
13.7.2007 14:43:09
Míšo tak já si nakoupila parádní setík do porodnice aby frajer šel hezky obelčenej z porodnice s hádejte byl mu malej:):) JInak jsme měla připravený takový to normálně po Matyldě ale spíš jsme ty věci sháněla zpátky neb jsem je všechny zase poslala do světa a tak s emi to pořád postupně vrací:):).)ale je to horší a horší víc a víc růžový tak nevím nevím já snad budu muset Jonatánkovi něvco koupit na sebe:):) dělám si legraci už jsme jednou obejdnala nějaký next chtěla jsme něco fakt klučičího:) a ne jen neutrál
Já myslím že koukni na seznam prvo a udělej si z toho výcuc pro d uho a až bude třeti tak už to budeš brát od oka:):).)
Já skoro nic předem nekupovala vše až po jak kosmetiku tak hadry a co potřebuji.
Těším se na tvoje foto kde bude náhodu tvůj pupík:):):) teď už mi zase přijdou sexy:)
Mammita 25947
13.7.2007 13:58:01
Já nekupovala nic moc. Oblečení jsme si prohodily s Danou. Obě jsme akorát kupovaly čepečky, protože Tonda by mohl ty Matesovo nosit až tak v první třídě, a to by vypadal blbě :-D a Bětce bych ty Klárčiné nacpala možná tak v 7m těhu. Zato Bětka nosila ty co Klárka ještě loni :-D. Jinak kosmetika atd viz 1. těhu. Koupila jsem novou odsávačku, Paralen 100, čtverečky. Jo, jediný co jsem koupila pro sebe poprvé, protože jsem o tom poprvé ani netušila, byla dubová kůra v gelu. A kosmetiku jak pro mne tak pro mimi od Welledy.
Mammita 25947
13.7.2007 13:50:13
Míšo, tak jsem to myslela :-D.
Mammita 25947
13.7.2007 13:48:52
Soni, to mi příjde divný, že ty ATB tak dlouho nezabírají. Ví to dr? Dělali Vám kultivaci? Třeba potřebujete úplně jiná ATB, a nbo to vůbec angína není??? Asi bych tam zašla na kontrolu.

Holky, spí některé Vaše dítko na patrové posteli? Maty má dostat v srpnu dětský nábytek jehož součástí je patrová postel. Neměla jsem v plánu, aby tam už spal, ale on to hrozně moc chce a těší se na to. Jestli máte někdo zkušenost, tak od jakého věku? A máte ji nějak víc zajištěnou krom té pidi zábrany?
Díky.
Beruška9 19102
13.7.2007 13:48:16
Hele zkušené druhorodičky, co jste všechno kupovaly nové. Mám totiž neochvějný pocit, že všechno mám a na druhou stranu, když čtu svou rodící diskuzi, kde se právě odehrávají nakupovací mánie, tak jsem znejištěná. Chtělo by to nějaký seznam pro druhorodičky :-D! Díky. M.

PS - fotit břicho pro Vás fakt nebudu, dám nějakou fotku, kde břicho je se mnou...snad to pochopíte, fotky břich nevystavuju :-D!
sona+katka05/04+radka08/98 67324
12.7.2007 23:24:23
Adél už to bereme týden. Možná je to na angínu krátko, ale většinou na léky reaguje rychle. Pravda je že je často nemíváme.
Vendy ještě se mi na těch tvojich fotkách líbil ten váš domeček a zahrádka. My co bydlíme v paneláku jenom tiše závidíme. Jsi hrozně podobná mojí sestřenici. Úplně stejně se směješ.
12.7.2007 22:43:26
tedy holky vy nikdo nespíte:):)
Soni to je mi líto že ATb nezabírá jak dlouho už ho bere?? A ta skluzavka je pro děti ale nejvíc si ji oblíbil M:):)
Adel myslím, že spousta lidí se zmátlo a spousta si to neuvědomí:):) Dokonce mi včera volal známý a povídátak jsme včera viděl tvého muže a vyprávěl jsme si s ním tak půl hodiny a pak povídá hele to už ho nebudeš pouštět na ty sporty viď když se takhle zranil a já mu povídám no tak to jsi si parádně povídla se švagrem a on to vůbec netušil:):):) A kluci když je někdo potká tak už ani nehlásí já nejsem ten já jsme ten druhý prostě vyslechnou něco řeknou a když se zeptám kdo to byl tak jen řeknou že neví že asi známý bráchy:) prostě už jsou zvyklí:)
No jdu odstříkat a hupky do postýlky ve 4 je budíček:):)( to už jsm evám psala že Jonís není to co Maty a jednou v noci vstává - to je nezvyk)
Mammita 25947
12.7.2007 22:10:37
Soni, držte se a ať jste brzy fit!
Vendy, díky. Ještě jsme ti zapomněla napsat, jak mě na fotkách zmátl Tvůj švagr s ortézou :-D.
Jo a vlastně máme velkou novinu!!! Járu taky přijali na VŠ, takže budeme studovat oba, navíc i obě švagrové. Bude legrace :-D.

Mějte se hezky.
sona+katka05/04+radka08/98 67324
12.7.2007 22:03:07
Ahoj holky,
Některé z vás mě ještě neznají tak vás zdravím. Jsem Soňa ze Zlína a mám dvě holčičky.
V neděli jsme dostali angínu a pořád se nám to nelepší. Nějak nám ty atb. nechtějí zabrat.
V chorvatsku jsme byli a dovezli jsme si odtud Katušku v bříšku. My jsme ale byli až na pelješaci v městečku Orebič. Je tam taky moc krásně.
Taky jsem si dovolila podívat se na fotečky a opravdu vám to tam moc sluší.
Ta klouzačka je úžasná. Známá tady koupila pouze malinkou pro děcka, ale taky se na tom vyřádili.
Tak zatím ahoj
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 7994  [Dalších 6534 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.