Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
12.7.2007 21:53:06
Adel je mi líto tchána drž se holka.
Míšo tak nějak asi si budu muset pořídit ještě alespoň 2 děti:):) nějak jich mám málo:) Netko tak prima pozitivum že už budete mít klid po neštovicích:) Míšo v Trogitu jsem byla měli jsm etam konflikt při přistání lodě s nějakým cozím kapitánem takže na to moc hezký vzpomínky nemám ( ale to bylo spíše na chorvatskou náturu než na město:):) Ifčo už jsi si to rozmyslela a práskneš nám to:):):) |
| Mammita | 25947 |
|
|
12.7.2007 21:06:43
Ahoj holky!
Zdravím všechny! Ludko, co jsou to kahnie??? Neštovice? Vendy, fotky jsou nádherný! Jste taková pěkná rodinka :o). No a ta vodní klouzačka - byla jsme ráda, že jsme si ty fotky prohlídla nejdřív sama, protože tohle vidět M?aty, tak by asi omdlel ;o). U nás vše při starém, tchán je stále v nemocnici a tchýně je nešťastná. Maty a já jsme nachcípaný, Maty to teda prožíval jako pravej chlap, ale už se lepší. Bětuška je zdravá a čiperná, snaží se stoupat, dělá paci paci, jak je veliká a pápá. Hezky rozumí slovu "NE" a i poslechne. Chtěla jsem ještě na něco reagovat, ale snad zase jindy... Míšo, vyfotíš pro nás bříško? |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
12.7.2007 18:56:58
Vendy, ty se snad s těmi dětmi nudíš, nebo co :-D? To, že kačaba vypadá fakt dobře, přeci není žádná novinka :-D!
Netko, byli jsme kousek od Trogiru - historického přístavního městečka, které je zase kousek od Splitu, užili jsme si to náramně, hlavně ty lodě a plachetnice a jachty v přístavu jsme pozorovali každý večer z kavárny a Bruno přímo z nábřeží... |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
12.7.2007 14:30:18
Taky všechny zdravíme!
Ifčo, tak ty nás takhle napínáš?!? No já myslím, že je celkem jedno zda to bude holka nebo kluk, hlavně ať je to DÍTĚ! :-) Míšo, dovolenou bleděmodře závidím, právě protože jsme si tu naší užili na 150% a jela bych znova. Jestli nechceš tady , tak napiš podrobnosti a tip na dovču do deníčků. Třeba my jsme v Chorvatsku ještě vůbec nebyli. Vendy, na fotkách vám to všem moooc sluší. Hlavně Mátě v pláštěnce. Nikola procházky v dešti taky miluje, hlavně že má holinky a nikomu nevadí, že šlape do louží :-) Pokud má někdo zájem o NEŠTOVICE, tak ať se staví u nás doma! Máme tam jednoho pďobance a jelikož netrpí na horečky, tak je mu kromě pupínků úplné prdlajs! Lítá jak neřízená střela a nějaký klid ho absolutně nezajímá. Nejvíc mu vadí, že jsme omezili veškeré domluvené aktivity - chybí mu školka, oplakal výlet vláčkem a prolejzání nedostavěného domečku naší kamarádky, což on hrozně miluje. Jinak se chová jako velký a rozumný kluk, zatím se neškrábe a pokud ho to svědí, tak si zavolá mne nebo M a chce hladínkovat, protože se to přece nesmí škrabkat. Taky jsme se potýkali s vysvětlováním SMRTI. Umřela nám totiž jedna ze dvou králíčků, co je máme doma. Sbalili jsme klec a vyrazili jsme se postarat o ní na chatě. No a celou hodinu v autě jsem mu vysvětlovala, že už jí nic nebolí a že nepotřebuje papání ani vodičku (on je totiž obě doma krmil a vyměňoval jim vodu...) No prostě paráda.. Dle mého to stále pořádně nechápe, protže se bál, že až bude pršet, tak jí to vzbudí... no moc veselé to nebylo a stýská se mu po ní. Dost smutnění. Jak jste na tom holky s pupíkama? Kdo je vlastně teď na řadě? Já sice nemám za sebou ještě ani druhou vlnu, ale chystá se někdo na třetí? :-) |
|
|
12.7.2007 12:47:56
Ifčo a to se chceš nechat přemlouvat:) a řekla jsi to Klárce co to bude jen tak pro info by mě zajímalo. Holky já vám ty pupíky nezávidím fakt . JInak hlásímn že mám stálke 6 kg nahoře což jsem s Maty v této době už byla na přetěhu váhou ach jo asi už stárnu a blbnu a tak žeru a žeru a žeru. Byla tady Kačabka bylo jewn divné že byla bez dětí a já s dětma:):):) Vypadá úžasně a bez těch dětí jak studentka hlavně když čeká na nádraží s batohem na zádech:):):)
No nic tak jsme vypustila nové drby a čekám na vaše mám teď nějakou drbavou:))) takže šup sem s novinkama |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
12.7.2007 8:16:10
Míšo- tak vidím, že odjet někam za sluníčkem je pro těhule spíše povinnost to by měli dávat na předpis všem, jo a taky najedu na zmrzliny.Nechci tahat ke konci těch 15 kg jako při Klárce.
K je poslední dobou docela přícucka, takže školku v září si nemaluji ružovýma barvama. Dnes jsme vstávali už v 6, uf , většinou kolem 7 někdy se podaří trošku déle.No musím ted nahonit každou minutu spánku, přijde vhod. Svítíčko sluní tak rychle něco uklohním( asi špenát) a pádíme ven. Hezký den P.S: Vendy, já tušila, že budete napjaté :D |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
11.7.2007 23:39:16
Ludko, byli jsme kousek od Trogiru a mc se nám tam líbilo...
Ifčo, jedla jsem prostě chorvatkosu kuchyni a hodně ovoce, ale taky minimálně 3 zmrzliny denně :-D! Ale hodně jsme se hýbala a plavala, takže a si začnu chodit kromě jogy ještě do tehotenského plavání. Bruno se po 3 týdnech bez tatínka od tohoto nehne na krok, takže mám aspoň trochu klidu :-D! |
|
|
11.7.2007 23:17:43
Ifčo to ti to není blbý to takhle tajit:):) hlavně před náma zvědavýma ženskýma:)
|
|
|
11.7.2007 22:44:15
a ještě pro Míšu,myslím, že jsi se onehdy ptala na ty cukr testy (nebo někdo jiný?)jestli jsem je absolvovala, tak dnes v poradně jsme se sDR dohodli, že testy nemusím podstoupit, stejně to sledují z moče a pokud nejsou v rodině žádné dispozice k cukrovce,není to nutnost
|
|
|
11.7.2007 22:22:21
ahojky vespolek
Ludko- ráda tě tu vidím, ozvi se častěji, co to je "kahni" neštovice? Dnes jsem absolvovala 3D UTZ, byla to fajn podívaná až na to , že naše mimi se prostě opět nechtělo ukázat, teda obličej nechtělo ukázat skřížilo si ruce před pusu takže nemáme žádnou hezkou detailní fotku obličeje,zato co se ukrývá mezi nožkami to nám ukázalo , takže pohlaví víme i když nic není na 100proc, že? Takže doufám, že se nebudete zlobit, pokud se vám prozradíme až koncem října, at vás tu trošku ještě napínám. jsem 25 týden, mimi váží 850g, mám +5kg Jo a ty Míšo prozrad co jsi na té dovči jedla, když jsi nepřibrala.Já si nemohu pomoct, ale poslední dobou cpu jak nezavřená.Kyselé, sladké,slané, zeleninu, ovoce, prostě páte přes deváté... Klárku zlobil zase prujmik před spaním, snad to nic nebude, nějak se mi to nezdá že by byla od posledka co nám zjistili tu bakterii v pořádku, ačsto si ztěžuje na bříško, málo jí....no zítra volám Dr jak dopadl kontrolní výtěr. Dobrou noc |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.