Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ludka+Karolinka+Tatiana | 12311 |
|
|
11.7.2007 21:15:08
Ahojte zdravim,
Vendy, mate krasny fotoalbum, deticky su krasne a Jony rychlo rastie ;-) vidno ze ti robia radost. My sa mame fajn, prezili sme kiahne, takze Karolinka bola tri tyzdne doma. Ale uz chodi do skolky, ale uz iba do piatku a zacinaju prazdniny. Prvykrat bude bez nasm ide na 5 dni k babke, tak som zvedava ako to zvladne. drzte nam palce pozdravujem Misu, aj my sa chystame do Chorvatska, kde ste boli? |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
11.7.2007 15:18:25
Nazdárek Míšo vítej zpět. Jsme zvědavá na podorbonosti z dovolený ??? a co pupík jak roste a jak zvykáš Bruníka???Jsme dneska nějaká zvědavá Lí co nového u vás co Danielek doufám, že je vše O.K. jaký máte pokroky co Soník. ?? A coostatní co dovolený a tak koukejte se zase rozepsat.
|
| Beruška9 | 19102 |
|
|
10.7.2007 13:57:20
Zdravím všechny i nově příchozí! Tak jsme zpět, měli jsme se úžasně, vřele doporučuji všem :-D! Žádné komplikace, mimo těch způsobených českými drahami jsme neměli, celou dobu jsem se cítila výborně a Bruno i babi si moře děsně užívali. Choprvatská strava zřejmě velmi vhodná pro těhotné, pepřibrala jsem za 14 dní an ideko a to jsem se cpala jak nazavřená :-D! Jsem zvědavá na novinky! Mějte se hezky, tady je teda pěkně hnusně, musí mse vykpad z hald prádla, které mi teda asi moc neuschne a zítra vrážím do procesu! M.
|
|
|
9.7.2007 23:28:03
a fotky jsme vložila sem tak kdo chcete tak se mrkněte http://matyjony.rajce.net
|
|
|
9.7.2007 22:39:16
Tak jsm esi taky užili dny volna ale hlavně jsme si užila služeb tatínka a to vám je pohoda když je to dva na dva a ne jedna na dvě:):)Byli jsme na Šumavě a pršelo a parádně si Maty užila celodenní výlet v pláštěnce, JOnísovi to bylo úplně šumák jest-li prší nebo ne:):):)
Jinak Lí ona začala být pohodová už když chodila do školky tak se jen asi potřebovala srovnat s další osobou v rodině :) Jinak to deštivé počasí mi moc nebaví ve městě tak snad se to brzy přehoupne a bude zase pořádné léto:) |
| sona+katka05/04+radka08/98 | 67324 |
|
|
9.7.2007 14:59:20
jasně že se neurazím. Je jasné že jsem tady teprve krátce a neznáte mě.
My i s kámoškou jsme končili ty školy v 91, takže to jste se tam určitě nepotkali. nebyla jsem v kuse na mateřské. Po Radce jsem šla do práce dřív. V jejích 2r+2m. Tři roky jsem dělala a pak jsem šla s Katkou na neschopenku a teď v září nastupuji- jak jsem už psala. Byli to jenom čtyři roky. Už se do té práce docela těším. |
| Lí | 12157 |
|
|
9.7.2007 14:15:47
ahojky
Ifčo - je paráda že jste si tak báječně užili. Obdivuju tě že s pupkem absolvuješ takové dobrodrůžo :o) Já teda letos dovču odpúískala. S pupkem jsme si netroufala a s batoletem a miminkem si netroufám, to by nebyla dovča :o) to tak leda dvě chůvy ssebou.. a možná ještě kojnou :o))) Soni - já končila SPŠCH v roce 1995, kdy kamoška? byla jsem obor analytika. brrr! to už je dáávno, ale byla to sladká léta :o) Jak jsi přežila těch 6 let na mateřské? bude ti smutno nebo už se těšíš do práce? jak jde přežít dvě děti po sobvě a nezcvoknout? Jás e chystámod září zase do angličinářských kurzů, abychja spoń občas vypadla z koloběhu. Na fotky si chvilku počkej, stránka je pod heslem a hned tak nměkdo se k nim nedostane, z bězpečnostních důpvodů.. když tu s námi nějaký čas vydržíš, tak dostaneš také přístupová práva.máme k tomu opatření dobré důvoédy. snad se neurazíš... Lí |
|
|
8.7.2007 23:41:07
Tak zdravím Rožnov. My jsme ze Zlína takže dá se říct kousek.
jak to teď vypadá v Zoo ve Dvoře Králové? Pořád to stojí za to? Mám dotaz. Směla bych se přidat na vaše fotky? Nevím ale adresu. Náš víkend nakonec nedopadl moc valně. S Katkou jsme byli dnes večer na pohotovosti a dovezli jsme si angínu. Je jich teď prý strašně moc. Doufám že penicilín zabere a brzo se z toho vykřešeme. A doufám že to nechytí ta starší-má jet v neděli na tábor. |
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
8.7.2007 20:12:20
ahojek vespolek,
tak hlásím návrat z Krakonošova, bylo to moc fajn, Klárka zvládala spaní a bivakování v přívěsu a kempování uplně v pohodě,ne tak už její matka s bříškem.Trošku náročnější ty noci a spaní celkově pro bříško, byla jsem také hodně unavená po všech těch výletech, ale jinak celkově paráda.Pulka dovolené propršela, ale nálada se nám naštěstí nepokazila. Zvládli jsme procházku v Adršpašských skalách, výlet na černou Horu novou kabinkovou lanovkou, celodenní návštěvu ZOO ve Dvoře Králové,prohldku města Trutnov. Jak se říká všude dobře, doma nejlíp, a taky bych asi potřebovala ještě jednu "dovolenou"někde na sluníčku. Tož takové zprávy od nás,snad se brzo pochlubím i nějakou fotečkou, ted je pujde manžel stahovat. Ahoj Soni-my jsme s Klárkou z Beskyd-Rožnov pod Radhoštěm, pozdravujem ty tvé 2 princezny |
|
|
6.7.2007 15:18:07
Na chemické studovala jedna kámoška co sní taky chodíme na kafé.
|
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.