| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 7994  [Dalších 6514 >>]
Ludka+Karolinka+Tatiana 12311
11.7.2007 21:15:08
Ahojte zdravim,

Vendy, mate krasny fotoalbum, deticky su krasne a Jony rychlo rastie ;-) vidno ze ti robia radost.

My sa mame fajn, prezili sme kiahne, takze Karolinka bola tri tyzdne doma. Ale uz chodi do skolky, ale uz iba do piatku a zacinaju prazdniny. Prvykrat bude bez nasm ide na 5 dni k babke, tak som zvedava ako to zvladne.

drzte nam palce

pozdravujem Misu, aj my sa chystame do Chorvatska, kde ste boli?
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
11.7.2007 15:18:25
Nazdárek Míšo vítej zpět. Jsme zvědavá na podorbonosti z dovolený ??? a co pupík jak roste a jak zvykáš Bruníka???Jsme dneska nějaká zvědavá Lí co nového u vás co Danielek doufám, že je vše O.K. jaký máte pokroky co Soník. ?? A coostatní co dovolený a tak koukejte se zase rozepsat.
Beruška9 19102
10.7.2007 13:57:20
Zdravím všechny i nově příchozí! Tak jsme zpět, měli jsme se úžasně, vřele doporučuji všem :-D! Žádné komplikace, mimo těch způsobených českými drahami jsme neměli, celou dobu jsem se cítila výborně a Bruno i babi si moře děsně užívali. Choprvatská strava zřejmě velmi vhodná pro těhotné, pepřibrala jsem za 14 dní an ideko a to jsem se cpala jak nazavřená :-D! Jsem zvědavá na novinky! Mějte se hezky, tady je teda pěkně hnusně, musí mse vykpad z hald prádla, které mi teda asi moc neuschne a zítra vrážím do procesu! M.
9.7.2007 23:28:03
a fotky jsme vložila sem tak kdo chcete tak se mrkněte http://matyjony.rajce.net
9.7.2007 22:39:16
Tak jsm esi taky užili dny volna ale hlavně jsme si užila služeb tatínka a to vám je pohoda když je to dva na dva a ne jedna na dvě:):)Byli jsme na Šumavě a pršelo a parádně si Maty užila celodenní výlet v pláštěnce, JOnísovi to bylo úplně šumák jest-li prší nebo ne:):):)
Jinak Lí ona začala být pohodová už když chodila do školky tak se jen asi potřebovala srovnat s další osobou v rodině :)
Jinak to deštivé počasí mi moc nebaví ve městě tak snad se to brzy přehoupne a bude zase pořádné léto:)
sona+katka05/04+radka08/98 67324
9.7.2007 14:59:20
jasně že se neurazím. Je jasné že jsem tady teprve krátce a neznáte mě.

My i s kámoškou jsme končili ty školy v 91, takže to jste se tam určitě nepotkali.
nebyla jsem v kuse na mateřské. Po Radce jsem šla do práce dřív. V jejích 2r+2m.
Tři roky jsem dělala a pak jsem šla s Katkou na neschopenku a teď v září nastupuji- jak jsem už psala. Byli to jenom čtyři roky. Už se do té práce docela těším.
12157
9.7.2007 14:15:47
ahojky

Ifčo - je paráda že jste si tak báječně užili. Obdivuju tě že s pupkem absolvuješ takové dobrodrůžo :o) Já teda letos dovču odpúískala. S pupkem jsme si netroufala a s batoletem a miminkem si netroufám, to by nebyla dovča :o) to tak leda dvě chůvy ssebou.. a možná ještě kojnou :o)))

Soni - já končila SPŠCH v roce 1995, kdy kamoška? byla jsem obor analytika. brrr! to už je dáávno, ale byla to sladká léta :o) Jak jsi přežila těch 6 let na mateřské? bude ti smutno nebo už se těšíš do práce? jak jde přežít dvě děti po sobvě a nezcvoknout? Jás e chystámod září zase do angličinářských kurzů, abychja spoń občas vypadla z koloběhu. Na fotky si chvilku počkej, stránka je pod heslem a hned tak nměkdo se k nim nedostane, z bězpečnostních důpvodů.. když tu s námi nějaký čas vydržíš, tak dostaneš také přístupová práva.máme k tomu opatření dobré důvoédy. snad se neurazíš...

8.7.2007 23:41:07
Tak zdravím Rožnov. My jsme ze Zlína takže dá se říct kousek.
jak to teď vypadá v Zoo ve Dvoře Králové? Pořád to stojí za to?

Mám dotaz. Směla bych se přidat na vaše fotky? Nevím ale adresu.

Náš víkend nakonec nedopadl moc valně. S Katkou jsme byli dnes večer na pohotovosti a dovezli jsme si angínu. Je jich teď prý strašně moc. Doufám že penicilín zabere a brzo se z toho vykřešeme. A doufám že to nechytí ta starší-má jet v neděli na tábor.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
8.7.2007 20:12:20
ahojek vespolek,
tak hlásím návrat z Krakonošova, bylo to moc fajn, Klárka zvládala spaní a bivakování v přívěsu a kempování uplně v pohodě,ne tak už její matka s bříškem.Trošku náročnější ty noci a spaní celkově pro bříško, byla jsem také hodně unavená po všech těch výletech, ale jinak celkově paráda.Pulka dovolené propršela, ale nálada se nám naštěstí nepokazila.
Zvládli jsme procházku v Adršpašských skalách, výlet na černou Horu novou kabinkovou lanovkou, celodenní návštěvu ZOO ve Dvoře Králové,prohldku města Trutnov.
Jak se říká všude dobře, doma nejlíp, a taky bych asi potřebovala ještě jednu "dovolenou"někde na sluníčku.
Tož takové zprávy od nás,snad se brzo pochlubím i nějakou fotečkou, ted je pujde manžel stahovat.

Ahoj Soni-my jsme s Klárkou z Beskyd-Rožnov pod Radhoštěm, pozdravujem ty tvé 2 princezny
6.7.2007 15:18:07
Na chemické studovala jedna kámoška co sní taky chodíme na kafé.
[<<Předchozích 1470] Názory 14711480 z 7994  [Dalších 6514 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.