| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 7994  [Dalších 6504 >>]
sona+katka05/04+radka08/98 67324
6.7.2007 13:16:25
jo ještě já jsem dělala SPŠ Stavební
6.7.2007 13:15:17
jo určitě si to kafé dáme. Nemáš mail poslala bych ti mobil a jak bys jela do Zlína tak se stačí ozvat. Já mám teď docela čas do září. pak už bude fofr.
nebo napiš kde a my tam budem.

U nás jsou děti taky po ránu docela aktivní- hlavně ta mladší. teď o prázdninách by jsme se mohli ráno vyspat a ona vstává moc brzo.
12157
6.7.2007 12:35:25
Vendy . jak se ti to s Maty povedlo že je tak pohjodová? možná poitřebovala vypadnouzt ze školky a užít si rodinného života :o) I když jak tak popisuješ ty pracověnmateřské fofry tak to musí být solidní honička. :o)))
Soňa je teda po ránu taky akční, ale já moc ne...

S tím školkovým spaním - ve školce jo a doma ne - to mě nenapadlo :) to je dobrá vychytávka! to by se mi líbilo.

12157
6.7.2007 12:23:23
sonas - my jsme měli 2 celorepublikové srazíky, od rté doby už není čas.. někdo už je zpět v práci, někod je těhotný, někdo má malé miminko-. Nic už není tak jednoduché. Některé květňulky se sráží na malých sraztech, třebas úražačky se určitě vídají častěji, některé spolu jezdívají třebas na dovčua tak. Ale celorepublikový sraz už je hudba minulosti.

Ale mny dvě se časem můžem srazit, třebas zrovinka v úterý jkedu do ZL, ale budu asi mít fofr, jedu s malým na neonatologii. Až pojedu púříště na neurologii ke Švehlákové dám ti vědět a můžem dát kafe. Mimojiné v ZL jsme fdělala střední školu (SPŠCH) :o)

4.7.2007 20:54:01
Připojila jsem se až teď protože dřív na to nebyl čas, vyřizovali jsme rekonstrukci paneláku a moc jsem nestíhala. Teď mám víc času, holky si s polu pohrají a nechají mě sedět i u počítače. A rodinku mě navedla švagrová mají docela dobrou skupinu. leden 07. Dokonce pořádají i srazy - celorepublikové a tak jsem si říkala proč se taky nepřipojit a nepokecat si.

Už jsme několikrát byli v jižních čechách u Písku a moc se nám tam líbilo. Bratranec tam má chalupu. Možná pojedeme v srpnu zase.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
4.7.2007 11:37:20
Nazdárk babi,
tak píši že absolutně nestíhám :) ale je to lepší než nemít co dělat:) Mám problém s organizací práce ale snad se to poddá:)
Vítám nově příchozí ani už jsem nečekala že se někdo sem může přidat . Soni já jsem z Plzně mám taky už dvě Matyldu 10. 5. 04 a Jonatana 10.5.07.
( to jsme si nemohla odpustit ty datumy:)
Jinak hgolky Matytldík je teď k sežrání je stračně milá přestala founit a každý ráno vstává s usměvem jsme z toho úplně paf ale je fakt boží. JOnatanak samozřejmě taky ale není s ním, taková sranda jako s Matyldou:)
Lí spaní po obědě se tam děti anučí Maty nespala tak půl roku před školkou a tam jo a doma ne má to rozdělený:):):) A jíst je taky naučí tuhle mi Maty povídlaa mami nemůžeš drgžet tu lžíci jako lopatu tak jsem na ní koukala a ona m,i dala přednášklu jak mám správně držet příbor:):):)
Jedeme na šumavu na byt na dny volna tak jsme zvědavá jak počasí :) ( dávám tip že bude pršet a pršet :):):)
4.7.2007 10:28:52
Já se jmenuji Soňa a jsem ze Zlína.
Mám dvě holky Radku 08/98 a Katku 05/04. V září nastupuji do práce a tak si užívám poslední prázdniny.

Tu vestu jsem viděla v obchodě a je opravdu perfektní. Radka už plave sama a malá nosí rukávky.
Katka v září nastupuje do školky a mám z toho docela obavu, je takový maminčák. je krmená a nespí po obědě. tak nevím.
Mammita 25947
4.7.2007 9:47:11
Lí, tu vestu máme a vřele doporučuju. My už ji tedy nepotřebujeme a letos do ní Bětka ještě nedoroste, takže můžeme zapůjčit na vyzkoušení.
12157
4.7.2007 9:39:44
Ahoj Sonas - já jsem z moravského slovácka :) mám soničku 05/2004 a Danielka 04/2007.

Holky good věcička http://www.babyplanet.cz/plovacivesty/
Mammita 25947
4.7.2007 8:30:38
Ahoj Sonas, to víš že jo :o). Tak nám o sobě něco napiš. My jsme z Prahy a teď v červenci tomu je rok, co nám k Matýskovi přibyla Bětuška.
[<<Předchozích 1480] Názory 14811490 z 7994  [Dalších 6504 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.