| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
28.5.2007 14:14:32
ahojky,
tak jsem přišla z UTZ, naše mimi dělá frky, normálně se otočilo zády a spalo, takže o odhalení pohlaví nebyla řeč.I když se DR snažil dopátrat se pravdy, ale jak říkám, on velice rád mlží a nerad to říká.No ale byla jsem celkem napnutá. Tak aspon mužete tipovat. Jdem zalehnout Kačab-dobré vtípky, jak se máte? |
| Kačabáci (L&N&H) | 15801 |
|
|
28.5.2007 12:49:23
Přijde muž ke zpovědi a říká farářovi:
"Pane farář, zmlátil jsem tchýni." Dobře dobře synu, nejdříve hříchy, dobré skutky až potom." Pátek 18.30 Manžel:"Zlato co kdybychom si udělali krásný víkend?" Manželka: "Jasně, miláčku? Co mám udělat?" Manžel: "Kup mi basu piva a odjeď k matce." |
| Valeri, Davídek 5/04 | 25085 |
|
|
27.5.2007 23:49:58
Ahoj holky,všechny vás moc zdravím
Tak napřed několik gratulací.... Vendy,opožděně gratuluji k narození Jonatána a přeju mu do života jen to nejlepší!!! Všem květnovým oslavencům přeji vše nejlepší k narozeninám!!!! Lí,Danielkovi k jeho pokrokům !!!!! Adél k přijetí na školu,moc ti držím palce!!!! Ifčo,ať UZ dobře dopadne,a ať je vidět zda bude mít Klárka brášku nebo sestřičku. No a co je u nás nového? Občas se nám podaří nějaké nové slovo,nebo spíš pokus o nové slově,protože mu to fakt moc nejde,ale já jsem šťastná i za to málo.Většinou je to jen první slabika,protože slovo skládající se ze dvou odlišných slabik prostě zatím nezvládá.A vždycky to musí být něco co ho zajímá a baví,tak například nejnovější slovo je ME = MACK,neboli kamion z filmu CARS,kdo viděl jistě ví :-)Tímhle filmem žijeme už několik týdnů,milostpán si poručí že chce pustit DÝDÝDÝ (DVD),hraje si u něho s autíčkama a komentuje děj např srážku autu ÁÁÁ BŮŮŮM!!!!!!...a tak..... Narozeniny jsme oslavili už včera,sešlo se příbuzentvo a bylo to moc fajn.S dárky jsme to nijak nepřeháněli,hlavní byla tříkolka,nejdřív o ní nechtěl ani slyšet,jako že šlapat nebude ani náhodou ,ale pak se nechal přemluvit,že prý pokud bába vleze do bazénu,tak si Dáda sedne na tříkolku....takže babička se musela chtě nechtě jít vykoupat a Dáda se pak samozřejmě s naší pomocí projížděl na nové tříkolce po zahradě.Ovšem největší radost mu udělaly modely autíček ,určitě byste neuhodly z jakého filmu,že????Dostal Bleska,Dr. Hudsona a šerifa.Buráka už má dva týdny,to jsme nevydrželi a dali mu ho předem. :-)))Večer v posteli usnul tak že v jedné ruce si držel šerifa a v druhé doktora Hudsona. Tříletou prohlídku už taky máme za sebou,míry dost podivné,naměřili mu tam 100cm a 15 kilo(Dr nechápala kde těch 15 kg vzal a já taky ne),a já doma jsem mu naměřila 101 cm a 14 kilo.Takže si vyberte.Ale pořád je to pěkněj hubeňour.VYfasovali jsme doporučení na logopedii,neurologii a psychologii,s čímž jsem samozřejmě počítala,takže teď nás čeká jejich obíhání.Brjličky občas nosí občas ne,poslední dobou mám pocit že je šilhání o chlup lepší,no uvidíme,k očařce se chystáme v červenci. Když už je tady řeč o tom studiu,tak na sebe musím prásknout,že i já jsem byla přijata na školu,takže na podzim taky začínám studovat.:-) no jsem na sebe fakt zvědavá |
| Valeri, Davídek 5/04 | 25085 |
|
|
27.5.2007 23:49:34
Ahoj holky,všechny vás moc zdravím
Tak napřed několik gratulací.... Vendy,opožděně gratuluji k narození Jonatána a přeju mu do života jen to nejlepší!!! Všem květnovým oslavencům přeji vše nejlepší k narozeninám!!!! Lí,Danielkovi k jeho pokrokům !!!!! Adél k přijetí na školu,moc ti držím palce!!!! Ifčo,ať UZ dobře dopadne,a ať je vidět zda bude mít Klárka brášku nebo sestřičku. No a co je u nás nového? Občas se nám podaří nějaké nové slovo,nebo spíš pokus o nové slově,protože mu to fakt moc nejde,ale já jsem šťastná i za to málo.Většinou je to jen první slabika,protože slovo skládající se ze dvou odlišných slabik prostě zatím nezvládá.A vždycky to musí být něco co ho zajímá a baví,tak například nejnovější slovo je ME = MACK,neboli kamion z filmu CARS,kdo viděl jistě ví :-)Tímhle filmem žijeme už několik týdnů,milostpán si poručí že chce pustit DÝDÝDÝ (DVD),hraje si u něho s autíčkama a komentuje děj např srážku autu ÁÁÁ BŮŮŮM!!!!!!...a tak..... Narozeniny jsme oslavili už včera,sešlo se příbuzentvo a bylo to moc fajn.S dárky jsme to nijak nepřeháněli,hlavní byla tříkolka,nejdřív o ní nechtěl ani slyšet,jako že šlapat nebude ani náhodou ,ale pak se nechal přemluvit,že prý pokud bába vleze do bazénu,tak si Dáda sedne na tříkolku....takže babička se musela chtě nechtě jít vykoupat a Dáda se pak samozřejmě s naší pomocí projížděl na nové tříkolce po zahradě.Ovšem největší radost mu udělaly modely autíček ,určitě byste neuhodly z jakého filmu,že????Dostal Bleska,Dr. Hudsona a šerifa.Buráka už má dva týdny,to jsme nevydrželi a dali mu ho předem. :-)))Večer v posteli usnul tak že v jedné ruce si držel šerifa a v druhé doktora Hudsona. Tříletou prohlídku už taky máme za sebou,míry dost podivné,naměřili mu tam 100cm a 15 kilo(Dr nechápala kde těch 15 kg vzal a já taky ne),a já doma jsem mu naměřila 101 cm a 14 kilo.Takže si vyberte.Ale pořád je to pěkněj hubeňour.VYfasovali jsme doporučení na logopedii,neurologii a psychologii,s čímž jsem samozřejmě počítala,takže teď nás čeká jejich obíhání.Brjličky občas nosí občas ne,poslední dobou mám pocit že je šilhání o chlup lepší,no uvidíme,k očařce se chystáme v červenci. Když už je tady řeč o tom studiu,tak na sebe musím prásknout,že i já jsem byla přijata na školu,takže na podzim taky začínám studovat.:-) no jsem na sebe fakt zvědavá |
| Lí | 12157 |
|
|
27.5.2007 23:22:17
Adél - gratulace, veliká! co jdeš studovat? Já už bch te´D NEUDĚLAL ANI MATURU..
|
| Lí | 12157 |
|
|
27.5.2007 23:19:01
Ifčo - tak ať ti ten UTZ dopadne dobře :) a ať prcek ukáže co je zač!!
Rondi . doufám že si v ČR užijete, jako vžd. co mám dvě děti tak tím víc skláním hlavu před těmi co jich mají víc.. jako třebas tý! :o))) Oddn - a stejně se na zážitk z vaší třílete prohlídk docela těším :o))) POkooušela jsme se marně vložit fok danielka a soničk ze tříleté oslav. Rodina to prostě nebere.. tak něco posílám mejlem, ale jen pár lidem co na ně mám adres.. Mějte s ekrásně, ráda vás holk moje čtu, ale tááák nestíííhááám :o) ale krásně! danielek je zlaténko, sonička také.. prostě "idlka" Lí |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
27.5.2007 21:38:31
Adel teda klobouk dolů, hele to je jako nová image věčná studnetka to je dobrý :) to asi zkusím taky příští rok hihi - dělám si legraci jsi hvězda nedovedu si představit celou family a ještě studium já si nedovedu představit ani jenom to sttudium v tomto věku :):).)
|
| Ifča+Klárka04+Jonáš07 | 60542 |
|
|
27.5.2007 15:02:28
adel-gratuluji k přijetí na VS, co budeš studovat za obor? Teda obdivuji vaše rozhodnutí jít studovat při dvou dětech
Střevní Klárčina viroza byla našětstí akutně jen jednodenní, ale prujem stále trvá, dávám j Hylac, nechce jíst skoro nic natož dietně.Výsledky výtěru budou za týden. Zítra jdu na UTZ v 19TT |
| Mammita | 25947 |
|
|
26.5.2007 22:25:52
Ahoj holky!
Včera byli Maty s Klárkou ve školce a odpoledne jsme byli u nich. Večer pro nás měl Jára přijet. Přišel nám nový výfuk, tak Jára odmontoval ten starý (rozpadl se mu v rukách) a jal se montovat nový, ale co se nestalo - ten nepasoval :-D. Tak jsme zůstali až do dnešního odpo a bylo to super, děti si to moc užily a já byla ráda, že je Tonda na Sunaru :-D. Dokonce děti i tak oěkně spolupracovaly, že spaly po O jako dudci. Bylo to moc prima. Musím se Vám pochlubit, že mě přijali na školu... mám radost a su zvědavá, ajk to tu budeme pytlíkovat, bo pokud přijmou i Járu, tak jsme od září oba studentíci :-D. Hezký víkend. |
| Oddny | 15528 |
|
|
25.5.2007 20:59:51
Vendy, mě nezabíral ani tvaroh ani zelí ba ani slivovice, jenom ty atb a měla jsem je asi 4x za těch 8 měsíců kojení. Ale je fakt, že zaberou okamžitě.
Prohlídka mě neděsí bo horší než s Pájovkou to být nemůže, básničku žádnou neřekne, ani jak se jmenuje, zato jim jako vždy rozmontuje stolní lampičku a bude chtít vyrvat dr.stetoskop a zakřičet do něj, jak ho k tomu ponouká můj druhý M ;-) Ale to je již tradiční a myslím, že já i dr. jsme na to připravené ;-) Míšo, ještě ho nauč barvu a SPZ! ;-) Lidko, co kadění rovnou do záchodu? |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.