| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 7994  [Dalších 6384 >>]
Beruška9 19102
25.5.2007 14:58:08
Lí, myslím, že Tvoje instinkty tě nezklamaly, protože jste všechno krásně zvládli!

Na prohlídku jdeme až v úterý, učím Bruníka větu: Žádnou básničku neumím, ale poznám auta. Ty máš doktore Citroen Berlingo :-D!

Zase mi přišla pozvánka na očkování, spalničky a zarděnky a ještě něco. Doufám ,že zabere výmluva na moje těhotenství :-D!

Vedro je ubíjející, moc se těším k moři!
*Lidka* + 3 11796
25.5.2007 12:54:09
Ifčo, to zírám, máte nějakou divnou doktorku ne, brát preventivní prohlídky spolu s nemocnými, navíc museli vidět že jsi těhu... To bych uvažovala o změně nebo se příště alespoň důrazně ozvala.

Vendy, to je mi líto. Ještě jsem četla radu se naklepaným syrovým zelným listem do podprdy (s dírou na bradavku), ale nezkoušela jsem to..

Sorry za provokaci, nedalo mi to :-)

S letním počasím děti nasadily ultra-letní čas, budí se před šestou, nával energie co měly dřív kolem desáté už mají v 8, takže jsme první na hřišti a míjíme se s kámoškama co se jim děti budí normálně. Ale zdá se že Tonda aspon zase bude spávat po obědě.

Tonda teď s oblibou vyznává lásku, i cizím lidem na ulici :-) Kadění do nočníku stále sabotuje, ach jo.

Danča je pěkná kaskadérka, běhá kam ji napadne (ještě že už mi přestal venku utíkat Tonda), vyleze na klouzačku a sama sjede, je mnohem odvážnější než byl Tonda protože ho chce ve všem dohnat.
Ronda 3303
25.5.2007 0:09:28
Ahoj holky,

tak ctu krasny zpravy, jak to vsechno zvladate.....ja jsem v balici nalade, pristi tyden jsme v Cr na tyden u nasic a na chate....

Triletou prohlidku nechavam az po prijezdu, ale muj m kluky pravidelne vazi a meri a Alex ma 16kg a 100cm, takze koukam, ze jsme v prumeru:-)Uz se moc tesi na narozeniny, vubec mam pocit, ze posledni doubou uz tak neblbne a je z neho uz proste velkej kluk:-)Dneska treba napominal Danika u vecere, at si sedne rovne:-)))

E je mala rostanda ale i vzteklina, uz prisla na to, jak si vynutit svoje. Zatim jeste nechodi, par kroku samostne uz udelala,ale ty prave to jeste nejsou...ale jako tretimatka jsem naprosto v klidu:-))

Dneska jsem vsem po koupani strihala nehtiky a Vendy, vzdycky si na tebe vzpomenu, protoze kluci jsou v poho, ale Elli na sebe nenecha v zadnym pripade sahnout a rve jak tur, takze nechci videt co bude delat u doktoru:-))Asi si jeste uziju. Ale jinak je zlata kocicka;-))))
Tak se mejte zatim hezky, R.

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
24.5.2007 15:52:32
ahojte

Lí-taky si myslím, že určité věci jsou holt dílem přírody my je nemáme možnost svým chováním a počiny ovlivnit-jen částečně

3 prohlídka-proběhla včera,byli jse objednány na 9 hod ráno, Dr před námi postupně brala plnou čekárnu pacientu a nechala nás čekat, byli tam s neštovicema apod, já jsem tak nas...
O to by nešlo kdyby se Klára ráno neprobudila v 5 s tím, že ji bolí bříško a steplotou 38, pak zvracela.před chvíli zase,

samozřejmě jak jsme tak dlouho čekali v čekárně, tak se K rozhodle že pujde domua že dovnitř nejde, nakonec jsme etdy vlezli, sestra zvážila, měřila, tvary poznla a četla jedním očičkem uplně v pohodě viděla i ty malé prcky, po vstupu do ordinace DR ještě pozdravila a to byla asi tak vše, neb Dr se jala ji poslechnout srdíčko a začal hysterák..no oc vám mám povídat, nepodívala se ji už ani na nohy ani na záda. má 12 kg a 95cm (doma teda váží 13) Jo a připravenou písničku si odzpívala již předtím u sestry v těhot poardně, pak už ze sebe řvoucí nic nevymáčkla.Tož tak
12157
24.5.2007 14:21:17
Naše 3letá prohlídka vyšla na babičku, když jsme baly ve špitále s danielkem, tak sjem asi přišla o hezké divadelní kousky (jak to tu tak čtu, krom provokatérky Lidky teda :o))) Soník má jenm ploché nohy, jinak asi nic..

Danielek pro zmněnu přibírá málo, jenže on má nakázáno spát a nebudit na jídlo a jelikož spí hodně a rád tak se není čemu divit. Tak buď se zbrchá do týdne, neboi bude muset dostávat MM i z flašky a to vylepšené o nějaký posilují komplex. Myslím si ale, že už spí míň a že to za týden dožene, prostě on podle lékařských tabulek patrně nikdy odpovídat nebude. Musím si začít zvykat :o) Sonička tabulkám krásně odpovídala..

Jo a to jeho spaní má možná zta náseldek i to, že sonička jeho existenci vstřebává poměrně dobře.. kdyby to byl řvoun jako byla ona tak by to patrně nesla hůř... tak si má apsoń čas zvykat pomaličku, než chlapík nabere sil a předvede nám zač je toho loket.

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
24.5.2007 13:32:39
Tak jsme dneska byli a prohlídce jak s Maty tak s Joníkem. MAty 15 kg 103 cm , vše O.K. jen odmítala zase mluvit a bohužel nám musela napsat Dr. jen 18 zubů:):) a trochu šmajdá takže žádné pantoflíčky hezky boty s patou . Baryv znala , obrázky viděla , jen se prostě bojí doktorůjakmile na ní šáhnou tzn. stačí jí jen změřit tlak tak konec a nastává hystrie. To se nedalo říct o Jonovi pohodář se nechal zvážit za týden má 0.5 kg navíc , pak se nemám divit že mám mastitidu ( mmch. ATB zabrali skoro do minuty se mi ulevilo a zánět fakt mizí už mám jen narlžovělý felk a teplota je okamžitě pryč , jen musím dozobat ty ATB ještě 5 dní)Obklady všech možných bylinek ( i od Veledy a tvarohy byly fajn ale ATB byli nejefektivnější:):):)
TAkže závěr z prohlídky pohoda jen jsme MAtyldě nechala píchnout neštovice kvůli JOnatánkovi když teď chodí do školky,a respektive ani ne tak kvůli malýmu jako kvůli sobě nechce se mi být s dvouma dvěma 3 neděle doma zavřená:):))bez návštěv a bez možnosti chodit mezi lidi:) prostě jsme sobec
JInak všechny zdravím a těším se na nějaký megasrazík:)
12157
24.5.2007 10:09:24
UTZ - my na 3D byli kvůli vadě srdíčka co mají u M v rodině. Nicméně máme za sebou 3 UTZ + 3D UTZ, triply v pohodě a naše mimi stejně není tak uplně "dokonalé". A tak je to i naopak, můžou vám na 3D zjistit něco šptného a ono to nemusí být až tak zlé.. takže dle mě jsou všechna ta vyšetření pro kočku :o)))

Míšo - taky jsem hodně poslouchala instinkty a tak trochu jsme teď rozhozená z tohp, že ne vše bylo tak v pořádku jak jsem celou dobu skálopevně cítila a věřila.. to si nevyberete.

Beruška9 19102
23.5.2007 23:02:24
Věřím, že je moc příjemné dívat se 3rozměrně na své dítě v břichu, ale stále raději spoléhám na své instinkty, protože zatím mně výzkumy nepřesvědčily o neškodlivosti UTZ. Stejně tak jako předchůdci Zemlweise taky nevěděli, že si mají mýt ruce a připadalo jim to, že to neškodí...tož tak :-D!

Ifčo, pohlaví neznám, UTZ jsem měla jen jeden ve 12 tt, to zatím stačí...

Lí, to je skvělé, jak to všechno zvládáš...

Vendy, záněty jsem vždycky rozchodila s levandulovými obklady a nahříváním před a ochlazováním po...to jsou radosti, ale něco si tak trochu pamatuju, že to časem přejde :-)....
12157
23.5.2007 22:30:00
Vendíku - je mi tě hrozitánsky líto :o( u nás se na kozy patlá slivovicový obklad a zabírá to - krásně to prohřeje a zvláční kůži. ale ten odór co se koel tebe šíří, to stojí za to. já si to ještě střídala s jogurtem, to taky voní kouzelně. a uplně v největší krizi jsem do jogurtu míchal slivovici, to už ani Míša nevydržel a odmítals e ke mně znát. Nicméně ATB jsme měla stejně. Tak ať tě to brzo přejde.

Holky je toho tolik co bych vám chtěla napsat,a le já tak děsivě nestíhám. Ale hlavní info - nestíhám sebe, děti zatím ano :o) oba s etváří docela spokojeně, i Sonina touha být mimi a nosit opět plenky jí vydržela jen den a půl.. tak snad je první vlna krize zažehnána. ale je mi jasné že bude hůř.

daneček je v pohodové mimi, je snad už zdravý.. až na prár detailů jako je neurologie a cvičení vojtovky už snad máme tu "epizodu" za sebou.

Mammita 25947
23.5.2007 21:20:17
Ifčo, já na něm taky byla a bylo to super :-D.
Vendul, mi Ti je líto :(. Co mi napadá je Kyška, ale to je asi to samý co tvaroh a zelí taky tak, že? No a kojit, kojit, příp. odsávat.
Odpo mi tu Maty usnul a když otevřel oči, tak viděl jako první babičku s popelářema. Zmohl se pouze na "ježišmaljá". Po obědě se nacpal dortem a pak už jen svážel odpad do naprostého umrtvení :-D. Teď spí a auto parkuje u postýlky. Ještě že už má ten rozoumek a nechal si vysvětlit, že je to auto tak veliký, že by se k němu do postele nevešlo.
Děkujeme za přáníčka :o)
[<<Předchozích 1600] Názory 16011610 z 7994  [Dalších 6384 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.