| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 7994  [Dalších 6194 >>]
Mammita 25947
28.3.2007 15:40:57
Lí, že přejeme Soničce vše nejlepší k svátku a posíláme políbení!

Tak jsme dnes byli u zápisu v té už OPRAVDOVÉ školce. Z první nás rovnou vyhodili, když jsem doma :(. To Maty nemohl nějak rozdejchat, tak jsem měla v záloze ještě jednu variantu a tam jsem se vydala sama, nechtěla jsem mu to dát vyžrat podruhé. Paní ředitelka, velmi milá dáma, mne uvítala, zírala na mě při líčení předchozího pokusu o zapsání Matyho do školky a řekla, že ještě loni braly VŠECHNY děti a pokud tedy nebude nával odjinud vyhozených dětí, pak se tak stane i letos. To mě potěšilo, uf! Ještě to tedy nemáme jisté, ale alespoň záplatu v podobě milého jednání mám.

Oddny, to stolování venku bych taky brala, to musí být super! Dneska v parku jsem viděla čmeldu, tak jsem si na Teba vzpomněla :o).
Holky, jak se líbí dětem včelí medvídci? Matymu moc, brouká si to pak až do usnutí ;o).
Valeri, Davídek 5/04 25085
28.3.2007 0:11:55
Tak já taky musím udělat Oddny reklamu :-) Všechno co jsem si od ní objednala je tak krásný!!!!!!!!!!
Oddny,jsi fakt jednička!!!!!
Mammita 25947
27.3.2007 21:47:03
Lí, pro upřesnění je to tahle:
http://www.jasminka.cz/kniha/larousse-moje-prvni-encyklopedie-larousse.html
Začíná lidským tělem.
Začaly jsme chodit s Danou cvičit, je to fajn. Akorát včera.... přišla tam asi tak 70-ti letá paní a měla lepší kondičku než my :(((. Mno snad ji někdy doženeme :o))).
Beruška9 19102
27.3.2007 10:26:47
Vyrážím naotočku do Prahy na přednášku Odenta, tak se stihnu vidět akorát s kači, ale Oddny už jsem nahlásila svůj příjezd i s Bruníkem na poseldn íčtvrtek v dubnu a zdržíme se do úterka, tak se těším, co naplánujete. O přednášce Vám pak poreferuju!
12157
27.3.2007 8:46:56
Vendy - to vypadá báječně, ale já právě chtěla jednu všobecnou knihu. Na tus medvídkem Pů jsem se dívala a líbioa se mi, ale přišlo mi to jen jako malý výřez. A když se dívám na témata těch dalších pokračování tak mi příjdou dost "složité"

Adél - na tu vaši jsem se dívala, ta se mi docela líbila, ale tak nějak se mi nelíbily ty kresby?? nebo tam byla na začátku historie? už nevím, vím že jedna ta kniha začínakla egyptem a tak, to mi přišlo dost mimo a nevěděla jsem jak ybch to soni vysvětlovala. Ale vím že je to jedna z těch co zvažuji.

Míšo - jo, to bude ta co hledám. Tak asi někam do archivu bych měla jít hledat :o))))

Oddny - no jo, knihovna, mně ani nedošlo že už by tam něco mohli mít pro tak malé mrňata! díky za typa!!! joa mateřská demence - to neznám :o))))) Potěší když slyším že v tom nejedu sama. Ď.

Ifčo - jarní sluníčko vytáhne zánět z těla!!! a ve druhém trimestru si už ani nevzpomeneš co je to ta nevolnost. Vydržať!!! za ten uzlíček uřvaný to stojí. Asi to není moc fajn - ale věř že brzo bude líp!

Tak vás všechny zdravím. vyrážíme do MC, pak nějaké pochůzky po úřadech.. prochajda městem a nákup encyklopedie - asi?!? :o) No uvidíme. Sonička ještě spí! je to ospalec po rodičích. Zato Daneček toho moc nenaspal.. pěkně mě trénuje na noci po porodu :o) No chlap, no.

Ifča+Klárka 24967
26.3.2007 18:51:13
holky, dík za tipy na knížky
Oddny- my taky chodíme do knihovny pro knížky, Klárka si už občas dokáže číst i sama, encyklopedie by ji určitě potěšila,dostane k narozkám.

Lí-Klárčina nejoblíb knížka je ted Markétka už ví,jak na to, nakl Junior, jsou tam popsané témata jako Markétka s enechce mýt,Markétka a mokrá příhoda, markétka jde k doktorovi, M a zlý sen, M nechce pujčovat hračky apod.jsou to příběhy právě tříleté holčičiky je to fakt bezvadné, naučné poučné, krásně pochopitelné témata

Po víkendu jsem zničená, k nevolnostem se přidala zelená rýma a totální zahlenění, hlava jak střep, nedělě problitá...už se mi chce ze sebe brečet

jajdi- dík za tip na homeo, dnes mi v lékárně nabídla jeden ze tří vybrala jsme si podle příznaku ovšem já nezapadám do žádné ze skupin, jsem asi exot. No hlavně, aby to zabralo, jmenují se Ipecacuanha 9CH

všem hezké jaro a hodně teplíčka
Oddny 15528
26.3.2007 18:01:07
Lí, Sváťovka není žádný knihomol, ale pokaždé, když jdu do knihovny, tak jde se mnou a vybere si nějakou knížku, minule to byla mašina Tomáš, teď Kniha džunglí. Zrovna dneska jsme prohlíželi i sekci Encyklopedie pro děti a dalo by se vybrat. Tak jen jako nápad ;-)

Dneska jsme poprvé tento rok obědvali venku, konečněěěě jaro, dokonce i včela kolem letěla, jupíí!

V sobotu jsem byla po dvou letech v kině na Svěrákových Vratné lahve a docela dost jsem se bavila ;-))

Jinak mateřská demence u mě zřejmě postoupila více než jsem čekala, bo na dnešek jsem si domluvila hlídání, dovezla mámu k nám, dojela přes půl Prahy do korálkového obchodu a před jeho uzavřenými dveřmi si uvědomila, že v pondělí mají zavírací, což přece již dávno vím!! Takže zítra dávám druhé kolo :-D

Mammita 25947
26.3.2007 16:48:41
Lí, my máme čerstvě koupenou a velmi úspěšnou:
Moje první encyklopedie Larousse, Knižní klub, www.euromedia.cz
Stála 349,-Kč
Jsou v ní témata: tělo, město, doprava, příroda, čas, zvířata, rostliny, naše planeta a vesmír. Mmch hend na začátku je téma narození miminka, to matyho teda bere nejvíc :o).
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
26.3.2007 16:46:45
Lí mě se strašně líbí knížky z klubu chytrých hlaviček není to najednou ale postupně pokaždé ti přijde jedna kniha vypráví to meedvídek pů a je to např. kniha ročních období nebo kniha savců je to dle mého názoru hezky psané a hezky se to dá vysvětloit i když tuhle přišla kniha země a nějak se nedalo pochopit co je poušť protože prý tolik písku nikde není:):):)http://www.dkk.cz/hlavicky/zasilky.php tady se můžeš podívat jaké jsou tam názvy těch knih co dorazí:) není to encyklopedie najednou ale postupně :)
Beruška9 19102
26.3.2007 16:35:01
Lí, že ty myslíš takovu tu modrou z albatrosu, co jsme měly my jako malé...ale tam bylo ještě pro batolata opravdu hodně textu, ale pamatuji si, že jsme tu enciklopedii měla hodně rád, ani nevím, kde je jí konec...jestli něco takového objevíš dej vědět...jinak u nás je teď na topu mašina Tomáš.
[<<Předchozích 1790] Názory 17911800 z 7994  [Dalších 6194 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.