| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 7994  [Dalších 6184 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
26.3.2007 15:12:44
holky zdravím a přeji všem krásné jaro:):):)
12157
26.3.2007 13:09:36
Ahojky holky,

poradíte prosím někdo? Chci soničce koupit nějakou knížku ke svátku - mám představu nějaké všeobecné knížky - aby v ní bylo jak se ze semínka stane kytka či strom, jak se z vajíčka stane člověk nebo zvíře, jak bydlí zvířata, kde máme v těle žaludek, jak se střídají roční období, že země je kulatá a ne všude je stejné podnebí, proč z mraků prší... prostě od všeho kus - ale hlavně obrázky, ne moc textu. Prostě pro 3-4letou slečnu. Pokud možno hezky malované. Obešla jsme místní knihkupectví a byla jsem dost zklamaná - máme tu tři a ve všech měli to samé. ještě se docela dala knížka "obrázky z přírody" ale tam nebyl vůbec člověk nebo technika... většina knih kde už jsou uvedené věci zase byla z půlky o psaní a počítání :o( sonička je zvědavec zvědavý a k tomu neustálému vysvětlování by mi nějaká takové pěkná knížka bodla. Nemáte někdo typ???

Díky moc!
Beruška9 19102
24.3.2007 10:33:33
Tak jsem se včera vzmohla na banánovou buchtu, nejen že mi nechutnala, ale ještě mně z ní celou noc pálila žáha. Hlavně že Bruník a babička se olizovali až za ušima!

Ifčo, lepší už to asi nebude, leda tak za 20 let :-D!

Bruníka naprosto neberou domácí činnosti jako je pečení atd...jenom na to koukne, řekne že to je BEK neboli hovínko :-D jeho názor na těsto a odchází. Aktuálně máme favority, Křemílka a Vochomůrku, mašinu Tomáše a Křemílku - Emilku ze školky, ktelrá měla narozeniny a měla výborný jahodový dort :-D! Bruník jí předal dárek se dělením: Kde je dort? :-D
jajda 12358
24.3.2007 7:01:30
Lí, Ifčo, dodatečně přeji vše nejlepší k svátku.

Ifčo, když tu tak čtu o tvých nevolnostech, tak jsem si na něco vzpomněla. Nedávno, jak měl Milánek blinkací virózu, tak nám doktorka předepsala homeopatika Nux vomica 5 nebo 9 CH. Pomohlo mu to celkem brzy. Pak jsem tu virozu dostala já, tak mi říkala, že to můžu brát taky, že to vůbec nevadí když kojím a že se to dá brát i proti těhotenským nevolnostem, tak to zkus, třeba ti to pomůže. Já je brala pokaždý, když mi začalo být na zvracení a pomohlo to. Jo a ještě něco jsem se o tom dozvěděla, jsou dobré když se to přežene s alkoholem :o)) Nebo se to dá vzít i jako prevence před nějakou akcí, kde se dá předpokládat větší konzumace alkoholu. To ještě nemám vyzkoušené, ale už se moc těším, až vyzkouším jestli to tak opravdu funguje :o)))

A mám po klidu, Milánek se probudil, tak jdem dělat snídani. Poslední dobou chodí spát po 20 h. a budí se takhle brzy, což mi vyhovuje. Malá bude taky co nevidět vzhůru.
Valeri, Davídek 5/04 25085
23.3.2007 19:14:06
Lí a Ifčo, přeji vám k svátku vše nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12157
23.3.2007 18:49:19
Milá Ifčo - vše nej ke svátku!! :) a hlavně ať je mimčo i ty OK a ať je ti už líp..

Ifča+Klárka 24967
23.3.2007 18:24:50
ahoj holky,
včera jsme ustála divadlo bez nehody, o přestávce jsem žaludek usmířila banánem a ihned po příchodu domu bez čištění zubu zalehla.

Musím se s vámi podělit o jednu mírně usměvnou příhodu-M slavil svatek, nějak to nezvládl a pak si doma ve 2 ráno povídal se záchodem, víte čím po sobě znečištěné WC utíral? špinavou ponožkou kterou stihl vytáhnout z batohu po předešlém fotbale. No aspon se snažil, ovšem uznání se ode mne nedočkal, ož jistě v mém stavu chápete, jak mi ráno bylo když jsem to zjistila.

Já jsem dostala k svátku ten nej dáreček neb si včera přijela pro Klárku babička a odvezla ji na noc, tohle často nemívám takže jsu štatsná jako blecha a nedělala sjme celý den nic, jen čučela na net, četla a pojídala čokoládu.Snad i dnešek ustojím.

hezký víkend všem, I+K
Mammita 25947
22.3.2007 21:59:34
Lí, také gratuluji k svátku. Hlavně ať vše běží dle Tvých představ.
Ifčo, doufám, že jsi si divadlo užila a to v sále a ne na WC.
Kačab, to je dobře že sis odpočala a náležitě zrelaxovala. Pevně doufám, že Matymu dávám dostatek prostoru, je to, bych řekla, zdravě sebevědomé dítko ;o).
Zítra tu bude Dana s dětmi, náš standartní pátek. Doufám, že si to děti užijou a Maty nebude Klárku prudit, jak se stává jeho špatným zvykem. Děsně ji provokuje, syčák :o).

Mějte se hezky.
12157
22.3.2007 21:15:08
ahojky holky

dens je mi fajně, neb sonička mě nechal ráno vyspávat do 10ti!!! po mnoha nocích kdy jsme už od 4-5ti měla v bříšku stěhování národů, to byl dnes opravdu relax :o)

Vendy - nestraš, já to mám taky na narozeniny a svátky pro okolí.. al ejestli je pravda co říkáš tak okolí utře nos a já budu krááásná!

Děkuju za přáníčka :)

Valeri - co vím tak do 3 let by měli už umět mluvit, apsoń spojit ze 3 slova. Zrovinka jsem něco četla v poradně chůvy v akci na idnes.cz (v onadnes v sekci poradny, rodičovská poradna).

Ifčo - pevně věřím, že sis to užila a že jsi nestrávila představení na WC :o) bude jen líp a líp.

Kačabko - zřetelně a jasně vidím že se ti ulevilo a že žiješ tak jak se patří! jen tak dál! to je nejlešpí terapie :o) Držím prsty a gratuluji!

Kačabáci (L&N&H) 15801
22.3.2007 19:12:59
Ahoj holky,
čtu samé pozitivní zprávy :-). Gratulujeme Ifčo! Adél, Mates je šikula tak mu dej víc prostoru ať ti to může ukázat :-). Oddny, fakt nááádhera!!!

Na horách parádně, samá sranda, chlast, super sníh i počasí. Moc se mi líbilo, vracela bych se do reality klidně o týden později. Přibrala jsem kilo!
Vtip lyžařského zájezdu:
Ptá se vnuk dedy, "dedo, nevidel si ty pilulky co sem mel na lince? Bylo na nich napsáno LSD."
"Ser na pilulky vole, videl si toho draka v kuchyni ?!?!"

Hadi koukaj na večerníčka tak mám chvilku klídek. Dnes byl Nikýs na rhb, sice nespolupracoval, ale cviky dovolil terapetce ukázat, takže ho budu mučit. Dnes jsem měla celodenní návštěvu kamarádky s holčičkou, včera Toníčka s Klárkou od Dany... Docela by se mi líbilo, kdyby v mém okolí měl pořád někdo mimčo... ty mimina jsou táááák sladký :-).

Holky, sháním na zítřek hlídačku, chci jít tancovat ;-).
[<<Předchozích 1800] Názory 18011810 z 7994  [Dalších 6184 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.