Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Oddny | 15528 |
|
|
17.2.2008 21:43:24
sorry, 2x jsem nechtěla, ono samo, já nic...
![]() |
| Oddny | 15528 |
|
|
17.2.2008 21:42:52
"žárlivý klíště" tak tohle přirovnání slyším prvně
z našich bafanů už jsem vytahala haldy klíšťat, ale ani jedno nebylo žárlivý ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Oddny | 15528 |
|
|
17.2.2008 21:42:37
"žárlivý klíště" tak tohle přirovnání slyším prvně
z našich bafanů už jsem vytahala haldy klíšťat, ale ani jedno nebylo žárlivý ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mammita | 25947 |
|
|
17.2.2008 21:30:06
Ahoj holky!
Taky se hlásíme že žijeme. Máme se dobře, jsme strašně rozlítaní, hrozně si ty prcky užívám. Teda jsou situace, kdy bych za sebou zamkla a jela někam hodně daleko, ale vždycky mě nějak ukecaj nebo co .Ve středu má Maty karneval a jde jak jinak než za pana doktora .Bety se s tou svou nemocností (ťukťuk) dost zlepšila, má tedy všechna očkování hotová. Pěkně se vzteká, s matym se perou jako koně a pusinkujou jako hrdličky, je mazlivá kočička, ukecaná opička a žárlivý klíště . Dost se jí rozhodilo spaní přes den a díky rozlítanosti se odnaučila přes den spát v postýlce. Usíná v náručí nebo v kočáře. Baští dobře, ale je paličatá, co nechce to nejí, nedělá. Od matyho tohle neznám, vždycky se nechal ukecat . Krásně si hraje, má super představivost, kolikrát nechápu - dokonce je tak daleko, že už používá místo jména "já". Nočníkuje víceméně úspěšně, ale opět jen když chce. Takže někdy je celý den suchá, jindy má plínku jak šutr. Strašně si je užívám. Musím Vám na závěr napsat dnešní story. Čteme Kocoura Modroočka a v jedné kapitole je o tom, jak Kiki říká, že půjde jen tam kam Modroočko a při tom jí zčernají oči. Maty se ptal co to znamená. Tak jsem mu vysvětlila, že když někdo říká něco od srdíčka, tak se mu rozšíří panenky a tomu se říká, že zčernají oči. Načež čtu dál a on najednou: "Maminko, mně se stýská po dědečkovi Mirečkovi" - pauza - "Maminko, už mi zčernaly oči?" "Ano, Matýsku, trošku opravdu ano." - opět čtecí pauza - "Maminko, mám Tě rád. Už mi zčernaly víc?". Co dodat... ![]() |
| Oddny | 15528 |
|
|
17.2.2008 19:47:34
Ahoj všici, tak jsme šťastně dorazili domů, týden strávený na horách byl krásně odpočinkový, zarputilé dítě dokonce stouplo na lyže a začalo lehce jezdit, sice ne jako borkyně Maty, ale aspoň pochopil o čem to je - nebo se tak tvářil ;-)
Bábovka s dědovkou si užili vnoučka měrou vrchovatou, myslím, že děda se ještě rád v pondělí vrátí do práce, cha! Doma mezitím oba chlapi onemocněli nějakým bacilem kejchacím, tak snad to nechytíme se Sváťovkou i my. Zatím čus. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
14.2.2008 13:33:52
Míšo já si to myslela že tam něco chybí:):):)Tal to je Gary pašák a hodně aktivnější než Bruník. To u nás je to opačně Maty už v tuto dobu skoro chodila a Jony si jen sedna , leze po jedné noze ale je mu to dost šumák nejraději má když sedí a všichni okolo něj skáčou:):).)
Včera M hlídla odpoledne a když přijeli v 8 tak JOny parádní záchvat po půl hodině jsme se zeptala v kolik Jony naposled jedl a on že na to zapomněl takže Joník drží parádní hladovky jedl naposled ve 14 hodin pak už jsme ho předala se slovy že má jíst v 17 hodin a jídlo je v lednici:) ale domů dorazili až v 20 takže na to nebyl čas:):) Maty je teď strašně kouzelná hlavně se svými hlášky . Holky taky se někdy slyšíte když ty prckové si hrají a trochu se stydíte :):) Nejlepší je u nás hláška Mami můžeš mi prosím pohlídat ty panenky já musím do práce a fakt to nezvládám:):):) Jinak máme novou hru když má záchvat vzteku tak pak přijde maminko promiň ale mě seděla na zádech vzteklina a nemohla jsem se jí zbavit ona mi ovládla. Holky všem vám přeji krásného valentýna ale hlavně ať na vás ty vaše polovičky nezapoměnou:):) |
| Netka Niky05/04+Dany11/09) | 12047 |
|
|
14.2.2008 11:43:58
Míšo,
jo a Nik má oblíbenou Karličku a Emičku. Od jedné maminky jsem se dozvěděla, že ho miluje nějaká Klárka, ale on její lásku neopětuje, hihi |
|
|
14.2.2008 11:42:01
Míšo,
jsem si říkala, že by Bruník něka zhubnul ![]() |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
14.2.2008 11:19:42
Vidím, že jsem v předchozím příspěvku vynechala, že roste Garynek
! |
|
|
14.2.2008 9:43:52
Míšo,
to stěhování fakt závidím! Musíš nahodit nějaké fotečky, až budete přestěhovaní. Miluju šmejdit v domečkách a na sereverech se stavební tématikou jsem jako doma, hihi Já dostala od M valentýnské překvapení. Podle projektu mi ten můj modelář postavil model našeho domečku. Už aby to bylo v reálu.... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.