| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 7994  [Dalších 7294 >>]
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
14.2.2008 9:40:59
Krásného Valentýna!
A vůbec, všem přejeme ať máte Valentýna každý den, vždyť něco krásného si můžete říkat stále a nejen v předepsané svátky.
My máme valentýna v rodině, můj starší brácha dnes slaví 44 výročí. To to letí. Jako včera si pamatuji, jak jsem v 8mi letech přála svému velkému bratrovi k plnoletosti.
Beruška9 19102
13.2.2008 15:19:42
Tak my se teda nakonec asi oravdu přestěhujeme :-D! Jsem v zařizovacím blázinci a moc si to užívám a neskutečně se začínám těšit!

mmch Bruno miluje šikmookou miloučkou spolužačku ze školky a stále dále a nenávratně roste, aktuálně 9 kg!

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
12.2.2008 11:25:30
nazdar všechny. Tak jak se máte co dělají miminka a co dělají hlavně kětňáci 04 všichni do školky a spoustu práce co protože to tu vázne fest:):) a já pak nemám v práci co číst hihihihi a holt musím makat no nic u nás je vlastně taky vše při starém Maty školka pohoda , o víkendech na horách jezdí jak drak a jsme na ní náležitě pyšná , chodíme do brusličky, plavání a hudebky ale bruslička je jen na 2 měsíce takže doufám, že jí moc nezatěžuji :):):)
JO a kdyby jste se chtěli zas epodívat po dešlí době jak vypadáme a jak si užíváme tak
http://matyjony.rajce.idnes.cz/ je zase něco zdokumentováno.
Všechny zdravím a přeji prima den
~j~
jajda 12358
8.2.2008 6:25:54
Netko, ta romantika zní fakt dobře. Už se těším na léto, až budeme moc nechat obě děti u babi a dědy a budeme moc někam vyrazit jen ve dvou. Krysaře asi v létě hrát nebudou, co? Moc ráda bych ho po letech zase viděla, moc se mi líbil.

Vendy, co autíčko? Manžel může být rád, že to odnesl jen ten plast. Když auto necháš někde ve městě na parkovišti, tak bude časem odřené a poškrábané ze všech stran a ne tvojí vinou - to je pak k naštvání. Já když se kouknu na naše autíčko, jak vypadá po dvou letech, od hodných spoluparkujících máme odřené oba nárazníky, obouchané a poškrábané všechny dveře - no škoda mluvit.

My jsme na zadradě, když není sníh, vytáhli Milánkovi kolo a musím říct, že se oproti loňsku dost zlepšil. Dřív se bál sjet z kopečka do garáže a teď tam zajíždí jak profík :o) Chystám se ho ještě přihlásit na plavání pro větší dětičky, aby se nám v létě neutopil. Zimní sporty definitivně odsouváme na příští zimu. S bruslením jsme neuspěli a na lyže se letos už nedostaneme. My jsme díky marodění dokonce nebyli ani sáňkovat a bobovat :o(

Jinak bříškový virus se nám krásně doma prostřídal. Už jsme ho měli všichni - ještě, že to bylo postupně, jeden záchod by nám asi nestačil :o)

A ouška - zrovna včera mi Milánek v krámě říkal - maminko, já tě vůbec neslyším, musíme do nemocnice :o( Doktorka říkala, že mu asi vyndají nosní mandle, i když v tom nic pozitivního nevidím. Zvětšené je nemá, ale nejsem doktor a nerozumím tomu. Snad se mu to už brzy zlepší.
7.2.2008 23:56:59
Vendy,
tak co parkovací systém? Už funguje? Maty s lyžováním je hvězda. Já doufám, že v březnu ještě bude sníh, aby se Nik v lyžování zdokonalil. No zdokonalil, aby prostě sjel kopec, hihi

Ifčo,
nám hlídá občas pražská babi. Ale využíváme ji spíše kvůli práci, takže se taky dostaneme ven málo kdy. Ale nestězuji si. Nik je u babi moc rád, protože má narozdíl od náv vanu, hihi Taky má babi s dědou na háku, takže se pak dovídám, že se bál bouřky a že u něj museli večer sedět a povídat si s ním. Přitom miluje bouřku a na blesky se koukáme, kdo je dříve uvidí. Prostě má prarodiče omotané kolem prstu a ví jak na ně.... My s M už mu to nežerem, hihi

Lí,
to je Sonička frajerka. Nik měl tuhle na plavání největší zážitek, že si matka utopila brýle v té největší hloubce pod skokanskými mmůstky a potápěla se pro ně. Když jsem je vítězoslavně vylovila, tak ten můj loupežník tleskal a křičel na celou halu JEŠŤÉÉÉÉÉÉ.
S malým si nedělej starosti. Třeba přeskočí tu nudnou fázi lezení a za chvilku začne běhat, hihi

12157
7.2.2008 21:51:11
Ahojky hoplky,

no kde jsme kdo :) no my jsme doma :) teda doma,, ehm. Tradičně, jako správná žena na mateřské mám spoustu času :) lítám mezi kroužky, návštěvami a doktory a nějak mám pocit že se doma vyskytuju tak málo.. a když už je to ta málo tak zase obě děti vyžadují bsoluztní mou pozornost.Je to ale príma, mám z nich obou radost.

Zatím co ostatní děti už sjíždí kopce na lyžích, bruslí první ligu a lezou po skalách, sonička se konečně přestala bát ve vodě a už dokáže i ponořit celou hlavu ~k~ aniž by chytala hodinový histerák. Je šikulka, už se nebojí sama ve vodě, ěni na ní ležet nebo i dokonce občas skočí do vody (šipku ani omylem!). Ae holky, na ni hjje to fakt výkon, je báječná! školku zvládá krásně, v ingliš je jednoznačně nejlepší. Parádně jí to pálí a už občas říká Ř.

Dany sice dostal rehabku neb se v 9,5 měsících ani neplazí natož aby kolínkoval, nicméně Mudr můj postoj k Vojtovce už zná, takže dany dostal nějakou jinou metodu (bobath) a ta je uplně jiné kafčo. taková spíš pohoda, je to metoda šitá na mír každému dítěti a jeho potřebám. On potřebuje zesílit svalstvo trupu, takže žádná trága, jina si ve svých 9,5 měsících už umí říct o jídlo - a to je dle mě výkon. říká: dádádádá! a já říkám, ano, dá čajík.. a on začal vrtěh hlavou a křičet ham ham ham! takže matka pochopila že dá ham a dala ham. No na tu trágu co prožil po porodu je to pro mě úžasné. Těžko říct zda to opceníé kdokoli jiný, ale já byla zralá na šampáňo :)

7.2.2008 10:07:52
je to je super že si to takhle užíváte ať už Krysaře nebo domáci pohodičku s mazlíkama:):)
Co ostatní ??? Holky kde jste kdo ???
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
6.2.2008 20:24:25
ahojky,

Netko, romantický večer závidím,my už jsme nebyli spolu s Radkem nikde sami ani nepamatuju, jak není žádné hlídání to je fakt naprd.
Chystáme se po letech na ples, jak to Klárka slyšela začala jančit že jde s námi a bude se dívat jak s tatínkem tančíme....

No jinak my už jsme vyzdravěli a doufám, že už nás nic dlouho nepotká.

Jajdi- co Milánkové ouška, je to lepší?Jak s ebude postupovat dále?

Míšo- už bydlíte v domečku?jste zdraví?
Já hned tak brzo Klárku do školky nedám, potvrdila mi to i naše Dr kvuli miminku .neznám nic horšího než nemocné mimi a děti vubec.

Jonášek je prostě happy,zatím se nejraději placatí na zádech, sám se neotočí ani na bok, na bříšku je to čím dál lepší,i když vydrží jen chvíli.Jeto muj miláček,uplně nechápu jak ty city se mnou mávají, když ho krmím a dívám se na něj a on se směje na mne nemám daleko do pláče, prostě jsm ez něj naměkko to z Klárky jsme tak nebyla nebo si to už asi nevzpomínám .

Klárka se dnes naskládala do fusaku, lehla po d hrazdičku a v puse dudlík.Ptám se jí zda ji chutnal, a prý že jooo mami moooc:-)Také ráda pase koníčky, hraje si s chrastítky apod. :-D

já jsem tak štastná když jsme zdraví!!!
hezký večer ~s~~s~
6.2.2008 11:21:05
Ahojky květňulky,
tak jsme měli s M včera "romantický" večer.
Odpoledne po angličtině jsme s Nikem letěli domů, kde už čekala babička. Rychle jsme se s M převlékli a vyrazili do města.
Tady začíná romantika. Já po dlouhé době v metru, hihi Zjistila jsem, že jsou lístky zase nějak dražší. Dorazili jsem do divadla a shlédli úžasně romantické představení Krysař. Bala to nádhera. Je to nově nastudované, některé písničky znějí jinak, Maděrič a VOdochodský byli nepřekonatelní. Jednu scénu jsme ani neviděli, Krysaře nám odrovnala poznámka Maděriče a nebyli schopni scénu dozpívat... To měli největší aplaus :-D No a večer jsme zakončili na lentilkové zmrzlině v romantické restauraci McDonald.
Fakt super. Doma pak v noci M nastudoval, kdy mají ještě volná představení, abychom mohli jít znovu.
Takže pokud by někdo z vás chtěl s drahou polovičkou absolvovat podobnou romantiku, tak můžeme jít hromadně. Není nad lentilkovou, hihi Jo a taky chce M stihnout znovu Tajemství, které budou v Kalichu znovu dávat.
4.2.2008 9:44:44
tak zdravím po víkendu musím říct že jsme toho rožili dost . V pátek super večeře s přáteli v Praze a pak pokračování v Radosti jako za starých maldých časů:) jen ty tance už nebyly ono :):):) Jony to zvládl docela v pohodě respektive ne Jonda ale brácha s manželkou chvíli prudil ale prý se to dalo zvfládnout což bylo fajn myslím že bych bya neskutečně otrávená kdyby mě odvolali:):)
V sobotu bylo dopoledne v Kika vybrala jsme si novou sedačku ( naštěstí nepasuje rozěmrama , tak nemusíme nic stěhovat:):)
Pak hned na Šumavu no a zas ebudu vychvalovat Maty už jezdí fakt sama na pomě a z kopce dolů jezdí s přehledem a dokonce si u toh zpívá a kouká kde co lítá:):) no prfostě j eto hvězda a jsme na ní neskutečně pyšní na to že je 2 měsíce po operaci je prostě skvělá tak jsme jí veřejně pochválila:)
Všechny zdravím
Oddny plast se dfá stříkat ale musí se přestříkat celký náazník:):) ale v úterý už mi tam budou montovat parkovací systém hihihi tak snad už to bylo naposled škrábnutí:)
[<<Předchozích 690] Názory 691700 z 7994  [Dalších 7294 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.