| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 7994  [Dalších 7274 >>]
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
29.1.2008 21:25:29
Míšo nebj ten vir rychekl přejde a Gary to nechytne.
Jinak Maty dnes byla po 4 měsících ve školce a úplně v pohodě všichni jí zdravili a bylo vidět že mají radost že tam je bylo to strašně dojemné nosili jí obrázky co ,pro ní namalovali.
Jinak jsem dneska byla po dlouhé době na meetingu v Praze bylo to fajn bez dětí ale pak ten návrat a vyzvedáván přesouvání se na aj atd. VESELO:)
Jinam mi někdo vyměnil JOník z pohodáře v noci a přes den spícího se stak občasný vztekloun s pekelným nespaním spí mi jen jednou za den a v noci po 3 hodinách vzhůru ale za hroznbého řevu no snad to jsou ty zuby :(:(
Všechny zdravím ale už jsme zase zapomněla co kdo psal
Ronda 3303
29.1.2008 15:38:35
Tak jsem tu vcera psala jak jsme zdravi a dneska mam ZASE rymu, ty bacily litaji vzduchem jak sileny:-(((
Miso, drzte se!!!

Co se tyce uceni, netlacim rozhodne na pilu, Alex par pismenek umi ale spise diky tomu, ze se je uci Danik, vsechno ma svuj cas....jeho ted ze vseho nejvic bavi bojovani a sermovani s tatou:-)

Holky nemate jeste nekdo tip na stranky pro deti kde jsou hry a cokoli co je rozviji?Hodte je prosim sem.
Ja prihazuju jedny od nas, klukum se tam nejvic libi pisnicky, ale jsou tam i hry a pohadky, vse v AJ:

http://www.britishcouncil.org/kids

Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
29.1.2008 14:38:52
Co se týče učení-neučení , tak si myslím, že někdo je přirozeně zvídavý. Máme několik takových kamarádů a Nik mezi nimi v tomto směru vypadá retardovaný :-) Umějí číst a psát, kdežto Nik písmenka sabotuje a pevně doufáme, že se o ně začne zajímat alespoň v první třídě, hihi Oni zase nekopnou do balonu, ani nevylezou na horolezeckou stěnu jako Nikola. Nik se zajímá o létání do vesmíru nebo vyjmenuje polovinu planet sluneční soustavy. Prostě je každý jiný a to je to krásné...
Nik pravděpodobně nebude nikdy vědátor, ale mohl by být třeba mistr světa ve fotbale...
Nik bude potřebovat takové kamarády jako je Toník, aby mu měl ve škole kdo napovídat a oni budou potřebovat Nika, aby se za ně bil a chránil je!
Tak jsem se vykecala a jdu zase na silní daně!
Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
29.1.2008 14:21:29
Ahojky,
tak jsem dneska olifrovala Nika do školky a jsem zvědavá, s čím přijde. Od února budeme mít naší malou školičku rozdělenou na 2 oddělení. Pro děti 0-2 roky a 2-5 let. Začal o ní být totiž velký zájem. Nik má radost, že "velké" oddělení dostane jeho oblíbenou tetu.
Také s Nikem začneme chodit na angličtinu. Jen tam pomaloučku polehoučku. nemyslím, že z toho bude odvařený. Chtěla bych ho příští rok dávat do anglické školičky. Zatím se na to strašně těší, protože většina her na PC na něj anglicky mluví. Jo a dělá si legraci, že už anglicky mluví. V koupelně s kartáčkem v puse počítá do deseti na každé straně zubů, hihi Zkuste si to a fakt to zní jak angličtina. :-D

Beruška9 19102
29.1.2008 14:16:25
Tak se přes mně a Bruna přehnaly rotaviry, je to teda dosti síla, dovezli ho ze školky pos...chudák, já činím to samé a je mi teda blbě, mám zimnici...Gary zřejmě kojením odolává...

12157
29.1.2008 11:41:13
Ifčo - ráda slyším že jste už skoro v pořádku. co vím tak letos to převálcovalo snad všechny rodiny co znám. To těšení na jaro - ani mi nemluv, jnak začne teď mrznout a sněžit tak to snad už io obrečím., neb to jaro co tu bylo včera mi uplně vcehnalo život do těla. CO JOnýsek už umí? a co sourozenecké rozbroje?

Gratuulace studentkám! jste sqělé holky, já teda žasnu, já nejsem schopná se dokopat ani k té ingliš.. ale budu muset, už se mit o blíží ten kurz.

Vendíku, hlavcně že je t za vámi, To musel mít Johník docela krušné, i ty. chjo. já op rom rotaviru dost slyšela. n snad už je těmhle epidemiím konec. Jak teď zvládáš kolotoč - děti, práce - domácnost? a co nový tank? jak se ti jezdí?

Přeju hezký den všem
Beruška9 19102
29.1.2008 9:23:19
Už Komenský vareoval: Neučte děti předškolní školním dovednostem...~k~
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
29.1.2008 7:23:36
dobre ranko,
teda dívám se n afotky v albu a nestačím s edivit
Lidko- Tonda je budoucí matematický genius,to jsme ještě nikde neviděla takhle počítat jen aby se pak nenudil v první tříděR^
Klarka s epravě popracoval k tomu, ž se dokaže podepsat jmenem a svede i mama
:-)

Jajdi- máš krásné děti,asi to musí být těžká souroznecká pohodička.

Včera jsme zapomněla ještě dodat ke "genialitě" naší dcery- pustila si vánoční koledy (nejobl.hudební CD )pak už teda v závěsu Dády discoškolka na plné perdy a tančila zvesela a pěla na plná usta, no nic takhle koncem ledna když já už se těším na jaro...

A několikrát denně se mnou připíjí na zdraví ze štamprlí - VINCENTKOU, bože jak já hluboko klesla:-)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
28.1.2008 20:04:49
ahojky, hlásím že se pomalu uzdravujem , nakonec sje skončili Klárka, Jonášek i já na ATB, radek jak to viděl pohopil, že musí vzít dovolenou, jinak bychom zhynuli na ubytě, kombinace dvou nemocných dětí a ještě matky, fakt místy nezvladatelné.
Zítra jdu Ještě s Joníkem na poslech, nechce s emi do něj rvát to svinstvo, už je mu o hodně líp i když v krčku ještě chrčí, Klárce se ucho pomalu hojí, já dobrala sice ATB ale zelená rýma a ucpané dutiny pořád i když méně, ve středu jdu na krev.
Klárka na kontrolu 7.2 takže do školky ji hned tak nedám, ale 14 dní domácí vězení amusím ji pochválit byla fakt docela v pohodě, nakoenc se naučí sama hrát:-)je fakt že jsme hodně vyráběli cokoliv apod

Dnes porvé na luftu myslele jsme že se zalknu čerstvým vzduchem:-D

na a nakonec přidávám dnešní hlod Kláry

ona: maminko uklidíš to za mne??
já: neuklidím!!!!
ona: já přece nemuužu pořád makat!!

od koho myslíte že to slyšela??
:-D

tak snad už budu častěji
budtě všichni zdraví a v pohodě
Ronda 3303
28.1.2008 15:03:36
Valeri a Adel,jste sikulky!!!!

Pisu, protoze tu je bozsky klid:-) Eli spi, Danik ve skole, Alex ve skolce, uzasny ticho:-) Musim pochvalit Alexe, zvlada to skvele, za tech 14 dni mel jen 1 den spatny a brecel pri mem odchodu, ale pak zase dobry, tak mam radost:-)
Lidko, jak zvladate vy???

Jinak jsme vsichni snad na chvili vyleceni, tady uz bylo krasne teploty 11-12 stupnu, dneska zase 6 a kosa.

Elli je cim dal sladsi, ona se taaaak rozpovidala, ze se nestacim divit. Kdyz volame babi, tak si mysli, ze to mluvi Alex, ale ona je to Eli, fakt treti dite je tazeny tema dvema starsima neuveritelne. Jo ale taky na druhou stranu, umi uz dost sprostych slov:) jo brachove ji uci vsechno. Ale jinak je to s nima porad cim dal lepsi, uz mezi sebou nemaji kazdych 5 minut nejaky konflikt, ale dokazou se domluvit a spolecne si hrat, takze uz to neni na Chocholouse:-)
zdravim vsechny!
[<<Předchozích 710] Názory 711720 z 7994  [Dalších 7274 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.