| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 7994  [Dalších 7134 >>]
Ronda 3303
19.12.2007 0:51:50
Kacab vypada na 20 a ne jako mama 3 deti:-))))

Ted jsem dobalila vsechny darky - odpadam, ale s dobrym pocitem, ze vsechno stiham;-) Doufam, ze me Elli dneska necha vyspat.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
18.12.2007 23:02:42
holky viděly jste v deníku tu fotku tý kočky to ani není možný jak jí to sekne:):)
Ronda 3303
17.12.2007 23:29:58
Jeste jsem zapomnela, koupila jsem dneska Elli koralky na krk s naramkem, ta z toho bude totalne odvarena:-) se tesim
Ronda 3303
17.12.2007 23:26:49
Ahoj holky,

jste me pobavily, u nas by to dopadlo naprosto stejne, Miso jsi dobra, ze jsi do toho ale sla!, to ja to ani nezkousim. Dnes jsem mluvila s mamkou, pry trochu dostanem:-), aspon bude dekorace na stul:-D ale znam ty trocha:):)

Dnes jsem udelala nabeh do centra, vsude davy, jsem rada ze to mam za sebou,vsechno co jsem chtela ale mam, huraaa, zitra uz jenom hracky a smitec, balim a jedem:-)
Beruška9 19102
17.12.2007 21:51:07
Vendy, mmmmmmmmm, pizzu bych si dala ,ale sežrala jsem včerejší srnu na smetaně a Garyn se teď kroutí jak ta žížala kouřová, sakr!

Ifčo, vy ale zase máte co nabídnout návštěvám :-D!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
17.12.2007 21:48:07
proto nepeču:):):)
Představte si že z Maty je větší žrout než před zákrokem teď ještě zbouchla půlku pizzy :) ale cukroví to jí nejede což jsem ráda, takže u nás by to dopadlo tak že bych byla neskutečně vytočená že už musím péct že mi to nejde , že mi to někdo hodil na zem a pak že jsme to vše sežrala já:):).)
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
17.12.2007 21:44:56
Míšo- se tu chlámu, jste fakt lepší borci:D
Beruška9 19102
17.12.2007 21:21:26
Ifčo, nápodobně :-D. M jsme dneska upatlali těsto a Bruno ukořistil největší vykrajovátko lokomotivu, že jsem ji neschovala :-D, vykrojil 10 mašin, následně se jal péct kouře - čili ušulal několik žížal, zbytek snědl, pak jsme to upekli a spadlo nám to nenamazané, už jsme to snědli, čili ušetřili jsme za marmeládu :-D! Pečení zdar!
17.12.2007 19:54:21
čaute holky,
tak mi to nedá a musím se pochlubit, jaké jsme s Klárkou "super pekařky", včera jsme s vypětím všech sil upekli linecké, mezitím samozřejmě odbíhání a chování mimina, načež jsme aspon třetinu mírně připekla, no neva to jsme snědli rovnou a zbytek dnes opět za asistence malého uřvánka slepili marmeládou, slvanostně to Klárka vše naskládala do krabičky a završila následným pádem krabičky ze stolu,následováno velikým řevem Kláry tak jeli s Jonášm dvojhlas. Hurááá, máme lineckou drt, no tak at žijou vánoce! a tímto už na pečení zvysoka prdím. naštětsí perníčky pečené před týdnem nespadly a jsou zachovány celistvé tak aspon něco mužem chroupat. Ale o tom to u nás není, já peču jen symbolicky kvuli Klárky že ji baví vykrajovat...jo bavilo ji to :D
Snad se vám při pečení daří lépe:D
17.12.2007 14:37:12
Ahojte prckové, maminka mi říkala, že vám mám napsat jak jsme dopadl dnes v poradně, tak tedy: musím na sebe bonznout, že jsme opravdu vzorné miminko(ale teda jen dnes at si rodiče moc nemyslí),již při vyslékání u Dr jsme začal hezky prdět a byla to teda kanonáda i sestře se líbila, pak sjme se samozřejmě pokadil i když normálně to dělám jen 1x denně a to ráno, přeci musím ukázat jaká jsme chlapák,no ne? Váha ukázala 5,520 a měřím 58 cm, to jsem ale kousek co? Na dr jsme s eusmíval blaženě, to víte, vykaděnýá z podoby a vyspaný z noci(vstával jsme v 1, pak v 5 a ještě to pak nachvíli před poradnou zalomil ve vajíčku.
A protože jsme byl takový vzornáček, maminka mi cestou domu kpupila hezký overálek, je to velikost 74 ale pokud budu i tak nadále hezky papat a rust, tak mi jistě na jaře bude pasovat a kočky s ena mne budou jen lepit.
No a to všechno dohromady mě tak zmohlo, že ještě dospávám v tašce z kočáru v ložnici při otevřeném okně, rozhodl jsme se, že maminku echám v klidu pojíst at taky hezky přibírá. děcka, no není to paráda takový mimi život, když vám dají najíst, když vás něžně pochovvají v náručí, když s evyprdíte, vykadíte , vyvětráte se z plínek a pak usnete?
Já mám tenhle život zatím moooc rád, Váš JONAS
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 7994  [Dalších 7134 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.