| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 7994  [Dalších 7124 >>]
Valeri, Davídek 5/04 25085
17.12.2007 14:25:20
čau holky, nestíhám vůbec nic, a teď mi teprve začíná docházet že ty vánoce jsou už příští týden....letos to jde nějak mimo mě
Cukroví nepeču (něco dostaneme od tchyně a kdyby ne, stejně bych nepekla), neuklízím (kromě toho že občas srovnám vše rozházené aby bylo aspoň kam šlápnout), okna jsem myla naposledy tuším někdy na jaře, ale vidět přes ně ještě je :-))), a včera jsem na ně nalepila pár vánočních obrázků z WC barev + jeden světelný stromeček.
Vendy, obdivuji tvojí zručnost a hlavně nápaditost s těmi břečťanovými listy, vypadá to moc hezky. Já jsem se zmohla akorát na umělý košíček z Makra, ktarý jsem dala na stůl aby to vypadalo aspoň trochu vánočně.
Nějaké dárky mám, ale kdy to budu balit netuším.
Ve čtvrtek jdu na zkoušku z politologie, a zatím jsem přečetla jen pár stránek, nějak se do toho nemůžu dokopat a neleze mi to do hlavy, tak mi prosím držte palce.
V lednu mě čeká to nejhorší, a to zkoušky z Mikroekonomie a Veřejných financí,zatím nechápu ani jedno a ještě jeden zápočtový test, který jsem už dvakrát odložila,jednou jsem byla nemocná a podruhé se to prostě nestihla naučit, je třeba se naučit nazpaměť celá skripta :-( a to se mi zatím nepodařilo. A ještě musím spáchat zápočtovou práci ze sociologie,ale ta je v pohodě, ostatní předměty naštěstí už mám. Takže o vánocích budu mít rozhodně o zábavu postaráno.
Až tohle všechno budu mít za sebou, tak to určitě půjdu někam oslavit a přidat se můžu kdokoliv, ale mám pocit že tenhle semestr bude velmi velmi dlouhý.....
Co se uklízení týče, doma mám takovej bordel jako snad nikdy, v obýváku není pomalu kam šlápnout, Dádova oblíbená činnost poslední dobou je vyházet obsah všech skříněk a krabic, včetně stavebnic, puzzlí......a se slovy "du huát" je vysype na podlahu. Pak se v tom přehrabuje, a když mu chci něco z toho uklidit, v tu ránu to nutně potřebuje, hned začne stavět, skládat....
Poslední dobou nechce vůbec nic dělat sám, chce abych všechno dělala za něj, řekne "neumim, neci umet, máma umí" a je hotovo a já nemám čas např. půl dne čekat než si oblíkne tepláky, takže to většinou udělám za něj. Pkud neustoupím, následuje někahodinová scéna, na kterou ne vždy mám náladu.
Abych pravdu řekla nějak to poslední dobou nezvládám, jsem pořád unavená, ráno se nemůžu vyhrabat z postele, už čtyři týdny jsem nachcípaná, už je to sice mnohem lepší,ale pořád ještě kašlu a chraptím a po ránu skoro nemluvím. Mám pocit že nezvládám Dádu, školu ani domácnost. Dádu mám sice jen jednoho, ale přes den už nespí vůbec a večer vydrží tak do jedenácti, a to už jsem pak tuhá i já.
Možná to je všechno jenom moje podzimní depka a už brzy se to zlomí.
Ale jak to tady čtu, koukám že zdaleka v tom nejsem sama.

Ifčo, Dorko, neštovice pod stromeček vám teda vůbec nepřeju, přeju ať se vám vyhnou !!!

Míšo, tak vy máte před sebou velké stěhování? Tak přeji ať se v novém domečku líbí a hlavně ať jste všichni konečně zdraví.

A stejně tak všichni ostatní marodi, přeji rychlé uzdravení !!!

Aspoň jeden pokrok vám přece jen musím zahlásit, definitevně jsme odbourali flašku s dudlíkem !!! Dáda pije už jedině z normálního hrnku. Huráááá!!!
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
16.12.2007 22:48:00
Nazdárek ženský tak vám jen musím napsat že máme ozdobený stromeček na zahradě Maty si vbyrala novou postel takže má předělaný pokojík a světe div se vybrala si mordou což mě dost vykojelilo neb jsme čekal arůžovou a vypadá to že růžové období odchází alespoň čsátečně. Pečemos tále nemám uklizeno tak jako každý den tzn. nemám a ani mít nebudu neb paní na úklid je mimo:):):) Ale na vánoce se strašně těším fakt přijde mi super vlastně teď teprve začínají děti vnímat ty zvyky takže se těím jak si bude MAty zdobit stromek podle svého a jsme dosta zvědavá na M jak bude kuchat ( pitvat ) svého rpvního kapra:):):) Fat se na to těším.
Přeji všem hlavně pohodu a zdravíčko
jajda 12358
15.12.2007 7:27:59
Tak nás taky v tom předvánočním čase navštívily choroby. Malá měla šestou nemoc, Milánek pátou a teď ještě čekáme jestli nás také nenavštíví neštovice. Lítají ve školce, tak se necháme překvapit. Vánoční besídku jsme neměli, protože ulehly obě učitelky, prý bude v náhradním termínu - nejspíš v lednu. Rýmu a kašel už ani nepočítám jako nemoc a beru to jako něco, co nás provází od podzimu do jara. Od září se mi ještě nestalo, aby jsme byli všichni zdraví :o(

O spaní celou noc si můžu nechat jen zdát. Malá když byla nemocná, tak jsme vstávaly každou hodinu, teď už jen tak třikrát - čtyřikrát. Milánek v tomhle věku spinkal celou noc, taky jsem ho už nekojila. Malá se ale zatím nechce nechat odstavit. Je to mlíčkovej závisláček a nechce pít nic jiného :o(

Cukroví už máme napečené. Milánek se osvědčil jako skvělý pomocník, každý víkend si vynutí upečení bábovkové rybičky. Pomáhá vážit, míchat. U cukroví vykrajoval, plnil formičky, zdobil. Byla to legrace a moc ho to bavilo. My pečeme jen malinko - jeden druh na jeden plech, tak máme rychle hotovo :o) Většinou jsme to stíhali, když Kristýnka spinkala. Těším se na příští rok, až budu mít asistenty na pečení dva. Budu přemýšlet, jak zvětšit kuchyňskou linku, aby se mi tam oba vešli.

Míšo, domeček za 3 dny zní až neskutečně pohádkově. To by se mi taky líbilo. Co to je za firmu? Koukám, že všichni se chystáte na baráčkování. My by jsme taky chtěli, ale stále řešíme pozemek. Nejspíš koupíme nějaký starší domeček a budem opravovat.

Oddny 15528
14.12.2007 22:38:10
Čau ženský, tak jsem dneska dodělala poslední objednávky, mám ohromnou radost, že jsem všechno stihla všem dodat do Vánoc, poslední balíčky pojedou v pondělí ;-)

Ad neštovice - no beru to s klidem, pokud je dostane o Vánocích, tak budeme všichni doma, dokonce i s mým druhým manžou, takže bude plno vzruchu a Svml se nebude nudit a prudit;-) A když je nedostane, taky dobře, bude to jinkdy ;-)

Ifčo, dneska jsem byla Gigasportu a měly tam bruslí plno, zkuste vyrazit do nějakého takového hypersupersportu.

Jo a na kalendáře se už taky těším, babičky se poprděj a M se poprdí taky, bude mít se psama :-D :-D Tak doufám, že to nečte!! Vendy je hvězda úžasná!!!!

Mammita 25947
14.12.2007 20:00:06
Zkus tohle:
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=8493905&tab=0
http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=8943696&tab=0
http://www.gigasport.cz/images/content/pdfs/g14_cs_89.pdf
Hodně štěstí!
12157
14.12.2007 17:45:51
Jo a brusle.. no a byly jste ve velkoměstech? není možná aby v nákupních megacentrechj nějaké nebyly.. nebo na MMB, ale tam už bych domlouvala kup telefonicky aby to bylo 100 % do vánoc.

12157
14.12.2007 17:40:57
Ifčo - kup si odsavačku na vysavač, je to velký rozdíl. Dany u toho neřve, v klidu sedí a čeká (teda když to rtrvá dlouho nebo je rozespalý tak brečí). Pokud má jen bílou nebo čirou rýmu tak prostě vincentka, mořská voda.. a odsávat a odsávat. Léčbě zdar!

My už valíme pamycon,co nmaplat? Snad se jí rychle uleví.

Beruška9 19102
14.12.2007 13:19:57
Vendy, mně některé dárky z netu taky ještě nedorazily...:-(, ale nikam pro náhradu nepověžím :-)! Ještě ,že mám ty od tebe!

Ifčo, dům bude červený s šedými lištami kolem oken a dveří, ale nátěr je jediné, co z technických důvodů - ráz - zatím nemůžou udělat...v Rožnově budou asi dost drahé pozemky...

Rondo, trojí nevyspání, to si moc dobře nedovedu představit, máš můj obdiv...ještě kojíš?

Lí, ať jste brzy zdraví a v pohodě, Vánoce jsu o Vánoční náladě, jestli k tomu někdo potřebuje úklid, tak ať ho má :-D!

Ještě musím říct, že Oddny mi posala korálky, které mám taky jako dárky, ale když jsem si je tady vystavila ,tak bych si je ráda všechny nechala :-D!

Vendy - kalendářová hvězda
Oddny - korálková hvězda
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
14.12.2007 12:01:02
Vendy-taky jsme spoléhali na dárky z netu a máme kulové s přehazovačkou, naštěstí domeček jsem objednala ještě v těhu, to byla jistota a brusle prostě nejsou nikde, pomoooooc, jestli je ježíšek nedonese tak Klárka nemá vánoce

Míšo- domeček parádní, jsem uplně paf z červené barvy fasády, ale ten asi nemáte, že? m yjdem nejspíš do dřevostavby a budou alespon červené rámy oken, zatím se stále rozhodujeme zda dřevo nebo cihla.
Co se domku týče,J mám největší problém v tom, že nechci pryč z Rožnova
většinu rozhodování nechávám na radkovi , bo tomu projektu stejně prd rzumím, tak spoléhám na odborníka:D

Lí- jak dlouho trvá ta zpropadená rýma u malých dětí? u těch mimin, už mě to vážně neba, furt ho trápit odávačkou a prokápaávat nos a stejěn chrochrá a z toho kašl, je to normální? Dr by mi nejspí nedala taky nic, když nemá teplotu, že?
Chudák Sona s hustou zlenou rýmou, já už s ní končím ale tentokrát se mě to drželo poctivě 14 dní-hnus fialový
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
14.12.2007 10:04:41
Jé Míša to pochopila správně řekla jsme jí že jí stihnu udělat kalendáře když mi bude chválit myslela jsme tedy že stačí po skypu ale takhle je to taky prima:):) a Ronda taky:):) holky jste zlatíčka.
Neštovice nemám ráda stejně tak jako jiné ošklivé nemoci tfuj s nima pryč:):)
Včera jsme s Maty poprvé byli na svyřáku holky dala jsme si jeden a měla jsme honičku narvat kočár do garáže:): už se těším až popustím uzdu :):) Maty byla nadšená davem okolo sebe, takže si myslím že návart do školky v lednu bud eveliký:):):)
Včera mi s prominutím nasr.... obchod. cz měla jsme tam objednané dárky a včera mi přišlo že nic není že obchod. cz už nefunguje hihi takže mi dneska nemine alespoň chvilkový náhled nákupního střediska tfuj už teď je mi z otho blbě ale zapřu se:):).)
Holky krásný den všem
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 7994  [Dalších 7124 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.