| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 7994  [Dalších 7114 >>]
Ronda 3303
13.12.2007 22:50:42
Ahoj holky,

tak ja jsem se dneska diky Vendy zacala silene tesit na vanoce. Kdyz jsem skoukla v mailu ten uzasny kalendar, co nam prijde a bude za jeden z darku, tak jsem zajasala. Mam 1. darek a naprosto super. Vendy, diky, uz vidim rozzareny babicky:-))))

S tema nestovicema me dost desite, my jsme je jeste taky nemeli.

Miso, to nevyspani taky snasim dost spatne, naprosty souhlas.

Jeste me napadlo pro vas kdo jste nastydli, znate zazvorovy caj? Ja ho delam z cerstveho zazvoru, ten oloupu, nakrajim na kolecka, pridam par hrebicku a celou skorici, zaleju vrouci vodou a necham louhovat. Pak precedim, dochutim medem a citronem a je to vyborny. Me osobne hodne pomaha kdyz jsem nastydla, je protizanetlivy, ovsem detem bych ho nedavala, myslim, ze by ho ani nepili, ma tu specifickou trochu palivou chut zazvoru.
12157
13.12.2007 22:22:13
Ahojky dámy,

než padnu za vlast :o)

Tak naše noci dobrý, ale třebas když měl dany rýmu tak to bylo po 30ti minutách hore s plným nosem, to bylo príma, takhle jel 3 noci po sobě, to bylo fakt dobré :-/

Netko - jáý taky na vánoce nesmejčím, al echtěla jsme mít apsoń napečeno a mrnout na ty trhy a dát si medovinu a nasát tu atmosferu. s marodnýma dětma a manželem v pr.. můžu takakorát víš co. takže o tom to je. budu ráda když budeme do vánoc zdraví.

Sonička už má týden rýmu, hnusnou, hustou :o( a po mé týdenní léčbě "všímmožným" patrně rezignuju a zítra vyfásnu pamycon. Ale dnes jsem doma v koupelně dělali saunu s ekalyptem, no voníme :)

Oddny, Ifčo - čekání na neštovice nezávidím, tak přeju aspoň hladký bezhorečnatý průběh.

Míšo - gratulůace k domečku i k uzdravení dětí :o)

Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
13.12.2007 21:30:58
Míšo-díky, a ještě fotečka Garynka by nebyla, prosím?
onehdy Klárka prohlížela album a tam fotky bruna s Klárkou na motorkách jak závodili na srazíku, no kde ty lonské sněhy jsou....

Ted jsme si pobrečela u Ordinace, no jo hormony splašené, dnes samé věci jako nalezeno novorozeně v popelnici a nechtěné dítě....ach jo, normálně mě viděl radek jak tu bulím tak mi nalil štamprli. Vypiju ajdu do pelechu,
dobrou a dlouhou noc všem,já se uplně "bojím" jít spát, Joníček včera v noci kašlal asi jak mu sople tečou do krku tak ho toprobudilo snad dnes bud elíp,

tak dobrou a dlouhou, Míšo doufám že už jsi taky v pelechu pokud samou radostí z domečku usnete.
Beruška9 19102
13.12.2007 17:22:49
Ifčo, máš to v majlu.

13.12.2007 15:55:33
Míšo- taktéž, nedělám nic prostě jsme unavená tak co, šetřím síly pro ty prtata a víc nezbývá.
Mužu někde na netu vidět ten váš domeček? docela mě to zajímá, my už máme projekt i stavební povolení a na jaře nejspíš začínáme

no a ted řešíme zásadní problém, na netu nikde nejsou dívčí brusle měli jsm evyhlídlé a nikde nejsou až po svátcích, to nám bude naprd neb to je hlavní dárek pro Kláru ta s ena ně šíleně těší.
ještě budem asi muset vyrazit do velkoměsta a vubec se mi nechce, tak držte palce at aspon jedny někde mají
Beruška9 19102
13.12.2007 15:02:15
Lí, nepeču, neuklízím, dárky nemám kromě těch z netu a od naprosto neuvěřitelné kamarádky Vendy, čímž jí smekám!

Netko, tak Bruno by péct se mnou nemohl, neumí převádět deka na gramy, ale jeho to ani nebaví, na těsto vloni říkal bek tak letos by asi říkal h...o:-D! Dům je na svém místě, v sobotu bude hotový úplně i s červenou fasádou.

Včera jsem se byla v domě podívat, je to neskutečné, fakt dům za 3 dny, už se hrozně těším!

Bruno zdá se zvládl školku od úterka, musím zaťukat, snad už nic domů nepřitáhne, kromě autíček, která tam neustále zcizuje :-D, jakoby jich doma neměl dost...:-D

Gary dneska dobral atb, pediatr přijde na kontrolu, tak doufám, že jsme z nejhoršího venku...

ad harmonogram - jídla se člověk zřekne, sexu se člověk zřekne, ale to spaní, to je nejhorší...teda pro mně :-D

13.12.2007 14:30:56
ahojky
tak k tomu spaní nespaní asi tohle: lehnu si na zem jakože mě bolí záda že se trošku natáhnu v mžiku usínám na tvrdé zemi nevím na jak dlouho neb M taky spal, jenomže on na gauči:D
ach, též jsem jakási unavená nebo co

představte si, včera jsme měli návštěvu kamarádku s klukem 4 roky, ted mi volala že se osypal neštovicema, tak to mám radost neb on pusinkovala hladil Joníka, no co se dá dělat budu to čekat, inkubační doba cca 20 dní? jediná vyhoda u malého bude ta, že se nebude škrábat, ale asi nejspíš bude hodně plakat a no a ta naše cácora ta se natotata rozškrábe, ona má pár flíčku na nohou (ekzem) a škrábe se jako kočka, holt ty punčocháče ji ted v zimě nedělají dobře a taky ndostatek sluníčka se vždy na ekzemu projeví, ale má to jen fakt pár flíčku, takže to neřeším.

Jnak besídka ve školce byla parádní, děti oblečený stejnokroj kalhotky se srdíčkemaa a bílé triko, program cca 3/4 hodiny a Klárka poctivě odzpívala a odtančila, a vubec všechny děti byy šikovné a já u toho bulela jak malá, tak mi to nějak přišlo líto nebo co že to tak uteklo a z z Klárky už je velká holka.

adel, Lí - uzdravte s ebrzo!! Jonáška se drží stále rýma, má to kdesi v krku dnes v noci trošku kašlal asi ho to trápí,jinak by spal déle co se dá dělat, no já sice taky stále smrkám hustě ale aspon už nekašlu.

Netka Niky05/04+Dany11/09) 12047
13.12.2007 14:01:41
Ahojky Květňulky,
tak já jsem si včera naprosto nevánočně užila Joe Cocera. Venčili jsme se společně s M po dlouhé době. Bylo to báječné, úžasné, ale začal o dost později, přidával jen dvakrát a zdálo se mi to krátké, hihi Měli jsme úžasná místa a dokonce jsme si tam dala caipiriňu.

Co se týče vánoc, tak výzdobu doma ještě nemám. V kanceláři něco málo ano. Ke svým rukodělným praktikám jsme přidala tavnou pistoli a hrála jsem si se šiškami a oříšky. Docela se mi povedlo uplácat věneček na stůl. Ještě koupit svíčky a mašli, hihi Nikolu to samozřejmě baví, tka uděláme ještě nějaké malinké věnečky na hřbitovy.
Uklizeno máme normálně. Okna máme výjimečně umytá, ne kvůli vánocům, ale kvůli zateplení, hihi

Oddny,
jak se říká, okna jsou špinavá, když přes ně není slyšet, hihi
My zvládli neštovice o prázdninách a to byl opruz největší. Teď kolem nás řáděj, tak se uklidńuji, že už jsme je měli.

Doma nikdy specialně kvůli vánocům nesmýčíme. Jednak na to není čas, a jednak já to nepovažuji za důležité. Šuplíky, skříňky a lustry umejem během roku, když je potřeba, takže to fakt neřeším. Jedině se budou uklízet pracovní stoly, co máme doma, noťasy a doklady, protože je máme v policích, tak aby tam nestrašily. Nik už složil autodráhu s garáží a letiště do bedny, aby mu měl kam dát Ježíšek stromeček a ty dárečky, hihi

Něco napečíno už máme. Mě to hrozně baví. Večer, když přijdeme ze školky, tak si místo hraní věnujeme tomuhle. Jeden den jsme zadělali třeba několik těst, Nik vážil, podával a uklízel hotová těsta do lednice. Druhý den jsme váleli, vykrajovali nebo jsme patlali lodičky s mandlemi. Další den se dopeče zbytek, a pak zase něco zaděláme atd atd Každý den tak 1-2 hodinky a už máme několik druhů. Patlálo s čokoládou a nádivkami budu dělat v noci. S Nikem děláme jen takové "nezkazitelné" věci. Já to poleju čokoládou a Nik posype barevnou drobenkou, nebo nalepí mandle... Baví ho to, protože to neděláme celý den, ale až večer, po příchodu ze školky do Večerníčku, takže tak tu 1-2 hodiny.

Míšo,
domeček utěšeně roste, tak za chvilku bydlíte.
Vstávání nezávidím. Taky jsem si s Nikem užili a jsem moc ráda, že už je OK!

Adél,
tak ať jste do vánoc fit!

Lí,
Vánoce si udělej jaké sama chceš. Osobně nevidím kozlo vánoc ve sterilním bytě, ale v procházkách po Starém Městě, okukování trhů a rozsvícených stromečků. Taky v mlsání při pečení curkoví a tajném chystání dárečků s překvapením.
Pokud je někdo chce trávit stresem z nakupování v narvaných obchoďácích a uklízením od sklepa po půdu, tak je to jeho problém. ALe ať si potom nestěžuje!
Jediný uklízecí zvyk dodržuji a to spíše na Silvestra. Aby nebylo prádlo na sušáku a plný koš prádla. To se mi daří hlavně proto, že kolem 27/12 razíme na hory, hihi
Kačabáci (L&N&H) 15801
13.12.2007 13:21:18
Holky,
hrozně jsem se nachechtala :D časovým harmonogramům, bohužel tu nemohu zveřejnit svůj, ale spala jsem celkem 1,5 h - 2 hodiny. Trochu se už bojím sedat za volant, dnes mi kolega řekl: že vypadám o dost hůř než normálně, jestli nemám kocovinu nebo nějakou chorobu ;-), ani jsem se neurazila :D.
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
13.12.2007 11:05:40
tak speciální pro Míšu ať nemá depku že je v tom sama
Maty že nemůže spát a že bude u mě v posteli usnula až v 00.30
1.00 Joník hlad
2.00 manžel z hospody
3.00 Maty k sobě do postýlky neb mi strašně kopala
5.30 Joník hlad
6.30 manžel do práce
8.00 Maty že už je vzůhru
tož tak ale hlavně ž e jsme zdravé že jo :):):)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 7994  [Dalších 7114 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.