Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lí | 12157 |
|
|
13.12.2007 10:09:43
holky, vy jste fakt zlůaté! a mám úpo depresích že nepeču a nesmejčím. díkýýýýý!
Lí |
| Mammita | 25947 |
|
|
13.12.2007 7:55:14
Ahoj holky!
Míšo - vaše noci - vítej v klubu. Teda dnešní noc už byla malinko lepší, jen kdybych se nedusila a neměla pocit, že jsem zmlácená holí. Padli jsme krom Járy všichni. Děti se zdají už malinko lepší, ale já tu skoro doslova lezu po čtyřech. Takže nepeču, nevřím, neuklízím, domácnost v troskách, děs. Držte se všichni pokud možno ve zdraví a v pohodě. |
| Vendy,Maty5/04Jony5/07 | 17306 |
|
|
13.12.2007 2:12:49
Rondi poslala jsme ti dneska dopoledne ( vlastně včera ) mail s náhledem kalendáře tajk prosím o rychlé schválení:):)
Jinak Oddny neboj kalendář se stihne možná přesně na termín ale nejpozději v pátek je máte doma:):):) Rondi to je boží heslo neboj bude líp ( můžou být ještě 3 a do toho třeba může přijít M z hospody:):):)jo živá představa hádejte proč tady sedín no naštěstí jsou jen dvě a jeho zabiju alespoň nemusím přemýšlet co mu za dárek:):):) Oddny neštovice pod stromeček to budou krásná fota:) |
| Ronda | 3303 |
|
|
12.12.2007 23:30:17
Miso, to je fakt husty, ale jednou za cas to probehne vsude. Zrovna mi to pripomnelo noci, kdyz jsme se prestehovali, to se budili vsichni 3, jeden nemohl najit v noci zachod, druhy chtel k mamince a treti kojit....vydrz, bude lip!!
Holky, ja nemam ani napecino, ani jeste darky, m zitra leti pryc...vzhledem k tomu, ze letos budou vanoce na chate, tak vanocni uklid nebude, darky mam v planu koupit v PO a UT, cukrovi dostanu od mamky, chci pohodu a klidne vanoce, absolutne se nevzrusuju. Vendy, myslis, ze to stihnem do vanoc? Ja jen jestli to mam pocitat jako darek:-) Dneska jsme byla s Danikovou tridou na celodennim vylete v muzeu hracek, deti si to uzili. Jejich ucitelka ma muj obdiv, je skvele zorganizovana a ma svatou trpelivost. |
| Oddny | 15528 |
|
|
12.12.2007 23:20:40
Teda Míšo, to je fakticky moc hezký ;-) nejlepší je položka "uklidňování manžela, že stavba dopadne dobře" :-D Noční vstávání mi fakt vůbec nechybí, no vlastně ani to mimino ;-)
Vendy, já nepeču, neuklízím, se psama ven nechodím - pořád ležím v korálkách a dělám objednávky, co musí být do Vánoc, nějak se mi to nakupilo a makám jak barevná ;-) Peče matka, přestože tvrdila, že bude letos ale opravdu jen málo, už má 9 druhů a hodlá pokračovat ;-) Uklidím až 24. jinak to u nás nemá cenu, jen musím popíchnout Svst, aby umyl okna, už skrz ně není moc vidět a občas tak musíme svítit i když je venku světlo ;-D Každým dnem očekávám návštěvu neštovic, bo u nás byl kámoš Vojta a večer mi kamarádka - jeho matka volala, že mu našla nějaké fleky, no a druhý den jí dr.potvrdila neštovice. Tak jsme v očekávání ;-) Zřejmě to bude pod stromeček ;-) Jdu upadnout do postele, snad se mi opět nebude zdát o korálcích, po Vánocích na ně pár dní nesáhnu ;-) |
|
|
12.12.2007 22:54:48
Lí ale já taky nepeču :) a dárky jsme kupovala na internetu takže už mi chybí jen zabalit a ozdobit stromeček co více:):) a jsme taky z dvouma dětma zavřená maximálně jednou týdnně donutím chůvu aby mi pohlídala jako jediná si lajzne dvě děti a rychle do práce . Manžel je v pr. ob den jezdí mimo a ven nemůžeme ještě měsíc. Takže nezoufej je to všude stejné :):):)nebo alespoň někde také:):).)
|
| Lí | 12157 |
|
|
12.12.2007 21:57:27
Vendíku, ty jsi prostě šikulka :) já nemám a letos asi ani nebudu mít napečeno, uklizeno, ozdobeno. neb tatínek pracuje denně do večera a to i soboty a neděle, montáž bude 23tího. takže 24 množná bude doma.. jelikož jsou děti marodi nemůžu po nikom chtít aby mi je pohlídal. takže sumasumárum jsme doma tři zasoplenci, budeme doma patrně zavření až do vánoc... takže do vánoc zvládnu max nákup v hypersuper a snad ukořistím aspoň rybu... jo a M mi na mé stesky že teda nevím kdy mám péct (v noci raDĚJI SPÍM!) řekl, že z cukroví se stejně jenom tloustne :o))))))) takže my tloustnout nebudeme, budeme štíhlí jak laňky. chacvha. no nic. už jsem se s tím smířila. co naplat? já fakt nemám na to abych pekla se 2ma dětma, se soňkou jo, ale s danym? to by bylo o nervy. :o)
takže tak. ale bude líp. brzo už jo. Lí |
|
|
12.12.2007 21:44:50
Míšo tedy časový harmonogram dobrej:)Přeji ti ať se brzy vyspíš alespoň celou noc . U nás včer už zase dobrý
Holky kde jste kdo vy snad pečete od rána do večera:):):) Dneska jsme byla po týdnu v práci no tam to tedy zvlčelo už se těším až to tam dám zase do latě :) :) Jinak už mi chybí jen ozdobit stromeček zabalit dárky a hurá vánoce já se na ně letos fakt těším bude u nás zase 12lidí:):) |
| Beruška9 | 19102 |
|
|
12.12.2007 11:59:44
Vendy, vodovky u nás vedu, halvně nejlepší je začernit všechny ostatní barevná políčka :-D!
Naše dnešní noc: 20,30 usíná Bruník, bohužel usínám s ním 21,30 budí mně manžel, že Gary chce kojit - pak nespím, něco "šukám po bytě" :-D 24 - kojení v mezidobí uklidňování manžela, že se stavba určitě zadaří 24,30 - usíná Gary, já ne, protože jsem spala chvilku z večera, něco pracuji na PC 2,00 - jdu spát 3,30 - budí se Gary, chce pít a přebalit, pročural plinku 6,30 - budí se Gary, chce pít a přebalit, pročural plinku, uklidňuji manžela, že vše dnes dobře dopadne, usínám v 7 7,30 - budí se Bruno, chce čaj a pohádky, vypravujeme se do školky 8,30 - Bruno odjíždí do školky, padám do komatu 9,00 - budí mně babička, co má zařídit ve měste :-D 9,30 - budí se Gary, chce pít...pak už to znáte dál sami Heslo dne: "vyspíme se v důchodu" |
|
|
11.12.2007 17:03:03
nevím jest-li je úplně bezplísňové ale je koupené v aranžerských potřebách :):) kde se pěstují sseciálně kytky pro aranžování aby v tom nebyli breberky :):)a možná i plíseň:):):)
Holky tak dneska jsme nevydržela a povolila vodovky to je docela dobrý na to že už ,ám vánoční úklid hotový že:):) ale co by člověk neudělal pro ty naše zaltíčka že. Jinak u nás počítání do 5 v pohdoě pak s ejí to plete ale nebazíruju na tom příjde mi že n ato fakt mají ještě dost času:):) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.